Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne

długie upłynnianie się nasienia

Polecane posty

Gość pilne

Hej. Mam do Was pytanie. Mój mąż badał żołnierzyki i wygląda wszystko dobrze (rucliwość, ilość ) ale problem jest z upłynnianiem, bo dopiero po 60 min ( max norma w tym laboratorium) Czy jest możliwe przy tak długim upłynnianiu naturalne zapłodnienie i czy są może jakiś leki, które poprawiają to upłynnianie. Z tego co słyszałam Salfazin i inne to wpływają na rucliwośc, ilośc ale własnie nie na upłynnianie. Z góry dzięki za odpowiedź. :)

Gość mondra lola
heh dobre - a moze idz do kliniki co????

Gość pilne
dzięki mondra lola za satysfakconującą odpowiedz. Nie wiem czy jest sens iść z tym do androloga (rozważam to), bo może to nie jest tragiczne i jest ok- a pytanie skierowane jest do dziewczyn, które w swoich staraniach się z tym zetknęły i coś mogą wiedzieć na ten temat.

Gość pilne
odswiezam Może jednak ktoś coś wie na ten temat? :)

Gość Kasia p
Mój mąż ma też ten problem słyszałam że dobra jest Wit.C i syropy mukolityczne, ale u nas jest większy problem plemniki po 40 minutach już nie żyją ginom w tym gęstym środowisku.

Gość 21tydzien
a ja polecam Promen. Poczytaj sobie na www.trymofarm.pl. Mieliśmy podobny problem i już go rozwiązaliśmy. Jestem w 31 tygodsniu ciąży ;-)