Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdeseperowana.......

Ginekolog..........

Polecane posty

Dzis miałam stosunek z moim chłopakiem i nie jestem pewna cy nie zostałam zapłodniona wiec musze jutro wybrać sie do ginekolooga (1 raz w moim życiu) troche sie boje bo nie wiem jak to wygląda i nie wiem co mu powiedziec pomocy!!!

Gość no ....
ciązy po 1 dniu nie znajdzie jesli uzyliscie gumki, ryzyko znikome na ciąże

no włąsnie ze miał gumke tylko w chciał zobaczyc jak jest bez a ludzie pisza ze lepiiej sie zabezp[ieczyc zeby wystawił recepte na jakis lek na p chyba

Gość to najpierw
znajdz takieg, co ci taka recepte wystawi... (a ten srodek najlepiej zazyc od razu po - masz max 72godziny, ale im pozniej, tym mniejsze sa szanse, ze zadziala) tak szybko nikt ciazy nie stwierdzi TYLKO jesli mialas dni plodne, to mozesz miec powod do obaw

Gość no ....
fajny ten twój chłopak.. ryzykant...

Gość riki tiki
Kochana fakt ciąży nie wykryje ale poproś o tabletki które zapobiegają ciąży po stosunku i sprawa prosta

to był chyba 11 dzień a lekaz podobno zbada i jak nie zaszkodzi to bezniczego wypisuje te tabletki

wejde i co mam powiedziec ze chcciałam tabletki przeciw ciazy (prostinol)

postinol

Gość no ....
postinor

co powiedziec ginekologowi

Gość powiedz mu żeby zapisał Ci
postinor.

Gość chyba nie wytrzymam z no
Zdesperowana -> Ginekolog nie stwierdzi czy jesteś w ciąży czy nie, musisz odczekać. Najszybciej test można zrobić po 7 dniach po stosunku. Ale i tak trzeba go będzie powtórzyć po terminie spodziewanej miesiączki.

Gość ALE WŁASNIE...
CHODZI O TO ZE zdesperowana nie chce ze ta ciaza była stwierdzona. lepiej isc po tabletke a za 7 dni to bedzie za pozno. zdesperowana---> idz do ginekologa i powiedz o wszystkim. lekarz bedzie ci zadawal pytania wiec nie bedziesz musiala ukladac sobie calej wypowiedzi! nie martw sie!! bedzie dobrze! Tylko nie ryzykuj juz tak ! Moze jak bedziesz jutro u ginekologa to popros od razu o tabletki lub inne sposoby zabezpieczania zeby chlopak mogl próbowac jak to jest bez gumki :) Pozdrawiam

o to chodzi ze ja ni chce zajs w ciaz ea po 7 dniach to juz bedzie po robocie bo jak sie okzae ze jestem to nic mi ie ppomoze a postinor podobno mozna zazyc w ciagu 72 godzin i o to chddzi mi

Gość mi-mo-mu
W takich przypadkach nie należy się krępować :] ... ja mam teraz problemo bo mi własnie mineły 3 dni i boje się ze jestem w ciąży .. co prawda nie miał wytrysku ani nie wszedł we mnie ale wiesz cuda się zdażają :D ale mniejsza z tym teraz Ty kochana jesteś ważna więc nie bój się powiedzieć np powiedz tak : "Bo widzi pan ja się strasznie boje że jestem w ciąży i strasznie by mnie uspokoiły tabletki ***** - nazwy której ja nie pamiętam :D napewno zrozumie :] zobaczysz :]

Gość MAM TEGO DOŚĆ
mi-mo-mu -> Nie wszedł w ciebie i nie miał wytrysku??? I cuda się zdarzają??? Ja słyszałam tylko o jednym niepokalanym poczęciu. Chyba że ty będziesz następna ;-)

Gość mi-mo-mu
---> mam tego dość - oby nie :D ... echm .. mało pradopodobne :D ale dzienx za uświadomienie ile było takich wpadek (o których Ty wiesz) :D

Gość ciotka podlotka
Moja droga, sa tez inne sposoby na unikniecie przykrych nastepstw wolnego od zabezpieczen sexu. Wiec spopsbem babaci mozesz np skakac po schodach wtedy wytrzepiesz pozostalosci po szalonej nocy, mozesz robic nasiadowki nad miskach z goraca woda wtedy wyparuje to co zostalo z szalonej nocy a najlepiej to zaprzestan szalonych nocy bez zabezpieczen.......bo jak tu szalec jak sie ginekologa na oczy nie widzalo :)

Gość 11 dzień
skoro to był 11 dzień, to jak najbardziej możesz być w ciąży :(

Gość ZDESPEROWANAJUZ NIE
ludzie ale jestem szczęśliwa!!!!!!1 weszłam do gina...pzred tym schizując sie jak nigdy w zyciu...... pan doktor bardzo mily,spytał o co chodzi,o to kiedy był ten stosunek......powiedziałam o tych tabletkach,a on ochocze pokiwał glową i m je przepisał!! ...........bez żadnego badania nic!!!wiecej pytan nie było niz te które napsiałam........(a byłam 1 raz u gin szczerze....byłam w niemałym szoku

Gość a ja mysle
ze zdesperowana to jest zzzz z innego topiku. zenada :0

Gość ziutka 0 20
ludziska pomózce!!!! czy kto sz was zażywał Stedrili30 jako forme zabe. po stosunku. mi lekarka podała te tabletki 12 godz. po rzekomym zapłodnienu .2tabletki rano i 2 tabletki wieczorem ;/ jestem spanikowana.bo wszyscy mówią o Postinorze a słyszłąm ze tez inne tabletki anty zazywane w odpowiednij ilosci czyli o dobrane tak aby składem do Postinoru sie ni erózniły;/tez zadziałąją czekam na okres. taka Stara a taka głupia jestem

Gość królikomaniaaa
Ziutka a kiedy sie kochałąs ze swoim ? moze miałąs dni niepłodne? i tak od razu do lekarza?? hmm... warto sie na przyszłosc zabezpieczac ;)

Gość ziutka 0 20
ja sama nie iwem czy mogło cos do czegos dojsc. piescilismy sie.on dotykał swoim przyjacieleim mojej @ ale ja byłam w cieniutkich spodniach ,mozna powiedziec ze inscenizowalismy wspólzycie az nzagle zrobilo mi sie mokro, okazało soie ze to płyn przedejak. ;/ kurcze plamka na spodniach była niewielka ale sie przeraziłam bo poczułam to na sobie

Gość królikomaniaaa
jak wzięłas tabletki to ok. spoko czekaj na okres!!!

Gość zle ze mna
w nocy robilam to ze swoim chlopakiem. i chyba nie poszlo nam...:/ i co ja mam teraz zrobic?? pomorzecie mi??