Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutkaaaaaa

O ktorej bierzecie tableteczki?

Polecane posty

Gość Malutkaaaaaa

Dziewczyny o ktorej godzinie bierzecie tabsy? Czy to ma jakies znaczenie? Ja o 7.40 raniutko Nie wiem jeszcze czy jesli zdaza mi sie wziac (bardzo rzadko, no ale jednak) tabletke np pol godziny albo i godzine pozniej to czy wtedy skutecznosc sie bardzo zmniejsza?

Gość ja o 22.00

Gość puma83
ja również o 22,podobno lepiej przed spaniem bo apetyt wzrasta :D

Gość MAM TEGO DOŚĆ
Tableteczki bierzemy o godzince która nam akurat pasuje. Może być raniutko, może być wieczorkiem. I znaczonko to ma dużutkie żeby porunia była ta samunia.

Gość biancaneve
również o 22. o 8 rano to śpię :) biore już od paru dni i nie widze żadnych niepokojących objawów, brzuch podczas okresu dalej mnie jak bolał tak boli, może troche bardziej chce mi się jeść :/

Gość O 9-45 mam wtedy przerwe na
kawa

Gość miedzy 8 a 10
wieczorem bo wtedy napewno wezme:)tzn biore tak juz od dobrych 6 lat.Z rana bym nie mogla bo co gdybym tak wrocila z imprezy i spala do15po poludniu??Tak wiec na wieczor nigdy nie zapomne.Tabletki sa zawsze ze mna w kieszeni w torebce;)

Gość ciotka podlotka
Droga Malutka, wiec wez ustaw sobie zegareczek badz tez komoreczke ktora ci bedzie przypominac _wez tabletke, wez tabletke- godzina jest baaardzo istotna bo wiesz jak wezmiesz rano to masz pewnosc ze wieczorem jestes zabezpieczona a jak wezmiesz wieczorem to mniejsza pewnosc bo wiesz sex z reguly wieczorem sie uprawia no chyba ze ty nie :).... poza tym jak bedziesz zmieniala czas przyjmowania to bedzie katastrofa musi byc co do minuty !!!!pilnuj sie siostro ostro

Gość pstryczka
Hello! tabletki powinno sie brać wieczorem po kolacji np 20 lub 21.nie powinno sie zazywac na czczo bo w krotkim czasie zoladek wam nie wytrzyma.tak mi powiedzial lekarz.nie wydaje mi sie zeby poranek to byla dobra pora.zaczynac dzien od jakis specyfikow?:/ a co do tego seksu wieczorem i brania tabletek wieczorem to nie ma zadnego znaczenia.jezeli bierze sie tabletki o regularnych porach to nic sie nie stanie,nawet jezeli sie ja polknie na 5 min przed seksikiem :) i wcale nie musi byc do minuty.......gdyby tak bylo to juz bym byla w ciazy chyba ze sto razy................godzina w ta czy w ta nie robi roznicy........nie przesadzajmy moje drogie! ja teraz przeszlam na plastry.mam 2 dzien i jakos nie wierze temu bezowemu czemus........odkleja sie po bokach i sie strasznie uswinil juz naokolo............ale zobaczymy! pozdro!

Gość fruttella
ja wolę rano... znaczy nie tak całkiem bo jestem spioch, ale 11 to pora idealna. Dlaczego lepiej rano a nie wieczorem? Sa przynajmniej dwaku temu powody: po pierwsze rano wezmę, i nie musze już o tym pamiętać cały dzień i brać ze sobą tabletki jak wychodzę po południu np do pracy czy na uczelnię. A po drugie wieczorem często się im prezuje, choćby to miało byc 1 piwo. A tego, że jakichkolwiek leków popijać alkofolem nie nalezy, to chyba pisać tu nie muszę :) papa

Gość ................. .. ...
ja biorę ok 16. jak wychodzę z pracy. to jest dal mnie najpewniejsza godzina, rano nie mogę, bo to różnie bywa (czszególnie) w wolne dni z godziną budzenia się, a wieczorem, przedz snem to tez może być różnie, bo nierzadko bym musiała popijac tabsa piwem lub dwoma;) więc dla mnie najbezpieczniejsza godz, to popołudnie :) o tej porze na pewno nie zaśpię i będę trzeźwa:)

Gość w gore w gore
Ja biorusie tabletusie o dziesiątusiej wieczorkiem

Gość MAM TEGO DOŚĆ
A ja już pigułusiów nie biorusię, bo chcusię mieć dzidziusia. Ale wy dziewczyneczki tabletusiów nie zapominajciusie.

Gość o 19

Codzienie od 10 lat o 5.30-7.00. Balabym brac sie wieczorem (jakbym zapomniala to mam caly dzien na przypomnienie, a jak wieczorem zapomne to jest po ptokach)

Gość ja z kolei
ja biore o 20

Gość malii
hehe a ja jeszcze nie wiem o której będę brac , bo jeszcze nie zaczęłam brać tabsów....ale niebawem...niebawem a tak apropo tabsów to mam pytaek parę; doraźcie mi Kochane, bo mam mały problemik?ja jestem niedoświadczona w tej kwesti więc temu zadam takie głupie pytanie otóż kiedy mam wziąć 1 pigułę REGULON ? wiem, że w 1 dniu miesiączki, ale wtedy kiedy zacznę krwawić i zaraz mam wziąć??? i na drugi dzień o tej samej porze tak?? no i na tym listku mam wziąć tą która oznaczona jest "start" bo tam są podane te dni tygodnia i one troszkę tak dziwnie są oznakowane? i dają mi tą niepweność i niejasność w braniu piguł !! proszę pomóżcie mi, doradźcie!! będe WAM bardzo wdzięczna za okazaną pomoc!! pozdro

Gość Ja tam
o 21 :)

Gość haha4
świetniutka odpowiedźka :D ale głupiutkie panienusie nie pojmą aluzyjki :D

Gość *tableta*
ja biorę o 21 :)

O 19. Kojarzę że wtedy jest dobranocka dla dzieci, a ja dzieci mieć nie chcę. Teraz oczywiście, bo kiedys na pewno :)

Gość maaaaja
a ja sie wyłamuje i powiem ze biore o 12 bo mam wakacje i o tej porze przewaznie jestem w domu :) a dziewczynki powiedzcie mi czy zmienia wam sie apetyt i waga po tableteczkach? po yasmin konkretnie?

Gość maaaaja
a co do malli to własnie tak powinnas brac tabsiki :) pierwszego dnia krwawienie i mysle ze nie musi byc to dokladnie wtedy gdy zauważysz plamienie poprostu wyznacz sobie godzine odpowiednią dla siebie ;)

Gość barbinko
a o 23.15- a tak, dla jaj ;)