Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny...

Dla Ciebie..

Polecane posty

Gość kolejny...
Miało być... pozwól mi kochać Ciebie nic więcej....

Gość a to dla Ciebie...
Teraz już mogę spać spokojnie myśląc przed snem o Tobie... Dobranoc...

Gość anka385
Los swój złożyłam w rękach Twych .Jak dziecko błagam Cię o MIŁOŚĆ.nie pozwól ,by uczucie me zniknęło jakby z wosku było.KOCHANIEdlaczego roztanie zadaje mi ból?kochać to znacz poznawać to znaczy BÓL.

Gość anka385
Jaki ten świat jest dziwny?Ludzie się kochają ,a znów inni gniewają i nas połączył podobny przypadek.PAMIĘTASZ? wiadomości meilowe.Noce nie pszespane,rozmowy do rana?

Gość on teraz
już ma inną Aniu

Gość on teraz
zamąci jej w głowie a gdy już będzie pewny, poszuka sobie nowego obiektu, historia stara jak świat, bo ich podnieca tylko gonienie króliczka, nie chcą go wcale łapać, dobrze to znam, dobrze to wiem, nigdy bym go nie poprosiła o milość to takie upokarzajace, jeszcze się przekona jak to jest, na wlasnej skórze mówię Ci

Gość on teraz
poobserwuję jeszcze i Ty tez i sama zobaczysz jak bedzie

Były takie piękne dni taki mały flirt w ciągu dnia.TY I JA .Niby nic ,a jednak mi żal,wszystkie dni razem,wieczorami meile.TY I JA.Przy komputerze..Kilka chwil zamknietych na klucz.Sama nie wiem co to bylo? Kilka fajnych dni,a może to MIŁOŚĆ??? MIŁOŚĆ drwi.

Gość kiss777
anka..prosze idz z tymi tekstami na topic "milosc internetowa" :-) tu, owszem pisze sie o milosci..ale to jest jak westchnienie..tu mozna marzyc, a Ty zaczynasz znowu rozlewac gorycz...prosze..milosc boli, drwi..ale tu Ci juz wznosza sie ponad te uczucia,,,:-) sa silniejsi, niekoniecznie szczesliwi, ale juz pogodzeni z bolem, etc. ..a Ty masz chyba zbyt swieze rany.. on teraz..Ci co tu sa wiedza juz, ze nie warto byc kroliczkiem, ale w jednym masz racje..zawsze wszystko wraca do adresata, nie beda znac dnia ani godziny i zobacza jak to jest ..:-) pozdrawiam Was..:-)

Gość a to dla Ciebie...
Jesteś ? Jakoś dziwnie się tu zrobiło, głębokie uczucia wymieszane z goryczą ...pustka i chwile uniesień...ktoś bardzo szczęśliwy i inny ktoś nieszczęśliwy...czyż nie warto łapać miłości jak pięknego motyla, bo umiera tak szybko jak motyl...ale te kilka chwil szczęśliwych na tym świecie, to jego cała wieczność...kochajmy więc dopóki możemy....

Gość kolejny...
Witaj, teraz jestem... Nie rozumiem "on teraz", o co jej chodzi?... Było tak miło...

Gość a to dla Ciebie...
Witaj... Mnie się zdaje, że tam gdzie jest miłość jest i cierpienie...pojawiła się miłość i na cierpienie przyszedł czas...ktoś znalazł szczęście, ktoś inny je stracił...pewnie kogoś jej przypominasz...

Gość kolejna. . .
Nie warto cierpieć, nie warto wspomnieniami żyć. Czas zbyt szybko ucieka.. by warto było tak żyć ! Zapomnij dawne słowa.., z usmiechem na ustach zacznij żyć ! Życie zbyt szybko przemija. . . więc - czy warto tak za Tobą tęsknić ???

Gość kiss777
Witajcie..jestescie..:-) Ja tylko na mala chwileczke...a moze jeszcze jeden wiersz...:-) .. muzyka juz gra..i co Wy na to? ale mowie Wam juz dobranoc..niech snuje sie milosci piesn :-)

Gość kolejny...
Dobrze, ale czy powinna mnie oceniać?... Zostawiam Jej wypowiedź bez komentarza...

Gość a to dla Ciebie...
Proszę...przecież Ona tak naprawdę nie ocenia Ciebie, tylko kogoś kto zadał jej ból...bądź wyrozumiały...proszę... Chcę wreszcie poczuć czułość,troskę,miłość. Chcę choć raz być słońcem a Ty planetą- odbijasz moje światło. Patrzysz i wiem, że mnie pragniesz. Patrzysz i widzę lęk w Twoich oczach. Nadzieję, niedowierzanie, rezygnację.... To niemożliwe,wiem! Lecz tak bardzo pragnę miłości !

Gość a to dla Ciebie...
Witaj ...kiss777

Gość kolejny...
Witaj kiss777 Miłość można spotkać tam, gdzie nie ma lęku i panuje wolność...

Gość A to dla Ciebie...
:(

Gość kolejny...
NIe smuć się, jestem z Tobą... Miłość to wielkie uczucie Patrzące sercem i duszą Dające wszystko, co piękne Miłość to balsam na zranione serce Woda życia, którą chce się pić To wiara w drugiego człowieka Zaufanie bez zazdrości To czyste jak łza Kochanie Ciebie Bycie z Tobą Wzajemne pomaganie Oddanie siebie w całości Miłowanie Ciebie każdego dnia Miłość to połączenie dwóch dusz W jedną jedyną i na zawsze Taka jest moja miłość do Ciebie I taka pozostanie na wieki...

Gość a to dla Ciebie...
Przy Tobie nie jestem smutna, me serce się raduje... Całowania pragną me usta Pocałunków zmysłowych Pocałunków złaknionych Pocałunków nienasyconych Wargi pełne w kwiat zaklęte całuj Twej miłości mi nie żałuj Obsyp mnie czule Twoich ust dotykiem Pomaluj mi zmysły Spragniona Twoich ust wilgotnych O poranku i o zmroku Czekam i płonę Płonę i marzę Marzę i kocham 🌼

Gość kolejny...
Dziękuję, będę śnił o Tobie...Dobranoc...

Gość a to dla Ciebie...
Dobranoc...

Czy jestem nieszczęśliwa?NIE chciałam wam pokazać moje wiersze,może są smutne,ale..............

Gość to już nie jest to
i tym już nie będzie, bo po co ma być coś skalanego, co nieskalane być powinno

Gość jak mam odpoczywać jak...
smutno mi...

Gość kolejny...
Witaj....przepraszam Cię "on teraz"

Gość czy to jakiś spisek
wyszłam na chwilę i dwie najważniejsze osoby pomyślały, że mnie nie ma...ja już mam dziś dość :(

Gość kolejny...
Witaj..." a to dla Ciebie"...