Malice 0 Napisano Lipiec 3, 2005 Po pierwsze moje pytanie brzmi czy test owulacyjny można zrobić równiez podaczas brania tabletek anty? Np w przypadku gdy się zapomniało o tabletce i chce się dowiedzieć czy doszło do owulacji (uprzedzam że nie zapomniłam tabletki i nie dlatego pytam :P). Jaki jest koszt takiego testu? A 2 pytanie - jaka jest cena środków plemnikobójczych? Nie chodzi mi teraz o globulki.. Podobno trzeba taki środek jakoś aplikować czymś? Jeśli ktoś stosuje to co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli beirzesz tabletki Napisano Lipiec 3, 2005 to nie masz owulacji, jesli nei wzięłaś jednej i potem bierzesz nadal tabletki to i tak test nie bedzie wairygodny. Jaki kurde środek plemnikobójczy??????????To są tylko te beznadziejne globulki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malice 0 Napisano Lipiec 3, 2005 Są jeszcze jakieś żele, nie w postaci globulek.. i o to mi chodzi.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach