Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asienka

USG 3D w Poznaniu - pilne!!!

Polecane posty

Witam. Zdecydowałam się na badanie USG 3D/4D na ul. Cienistej u dr Brązerta. Zdecydowanie POLECAM!!! Widziałam w trójwymiarze nasze kochane maleństwo - doktor powiedział że wszystko jest w porządku- no i przy okazji dowiedzieliśmy się na 100 % że nasza kruszynka to dziewczynka (zresztą od samego początku przeczuwałam że to córeczka) . Po tym badaniu jestem spokojniesza. Polecam i pozdrawiam serdecznie Alicja :)

Gość mikolajamama
ile kosztuje to badanie i w którym tygodniu jestes?

Gość mikolajamama
ile kosztuje to badanie i w którym tygodniu jestes?

Gość mala_AG
Hej ! Odradzam klinikę ProBono - cena 250zł - dostałam 9 zdjęć i 23 sekundowy film.

Gość AGATASZ
Polecam dr Rafała Moszyńskiego, byłam w 28 tyg. c. w gabinecie na ul. Chwiałkowskiego 32, tel.835-38-88, mam 40- minutowy film z całego badania, 3 zdjęcia, wszystko pomierzone, sprawdzone i wytłumaczone. Cena 230 zł, szybko wyznaczony termin wizyty. Odradzam LUX MED na ul. Roosevelta, byłam w poprzedniej ciąży u dr Podsiadło i kompletna porażka, koleżanka była niedawno u dr Urbaniaka i też niezadowolona.

Gość olalala86
właśnie wróciłam z usg 3d w luxmedzie u dr Urbaniaka jestem w 26 tyg ciązy. ogólnie jestem zadowolona lekarz sympatyczny i robi wrażenie dobrego specjalisty jest cierpliwy i odpowiada na wszystkie pytania dokładnie opisuje wszystko co widzi, robi pomiary, tłumaczy. ogólnie niewiem czy warto robić takie badanie-za moje zapłaciła teściowa bo jakość nie jest taka super choć na pewno widać o wiele więcej niż na normalnym usg. no idowiedzialm się że mój synej jest owinięty pępowiną wokół szyi czego normalnie nie by łoby widać na normalnym usg a takie rzeczy lepiej wiedzieć..no to w sumie chyba warto:)co do LuxMedu było na początku zamieszanie-umawiałam się na wizytę telefonicznie a na miejscu okazałao się że nikt mnie nie zapisał jakoś wesząłm ale trochę się denerwowałam że nie wejdę..generalnie polecam:)aha nie wiem jaka jakość płytki bo jeszcze jej nie odtwarzałam

Gość inka01
Byłam dziś na usg 3d/4d w gabinecie na Chwiałkowskiego u dr. Moszyńskiego i zdecydowanie odradzam. Lekarz zaczął od pytania kto prowadzi moją ciążę i kiedy okazało się, że to ktoś spoza ich gabinetu kompletnie mnie zlekceważył. Całe badanie trwało max. 15 min i poza próbą pokazania nam twarzy dziecka na monitorze Pan Doktor nie wykazał się obsolutnie niczym... nie podjął nawet próby obejrzenia narządów maluszka i oceny stanu ich zdrowia, nie wspomnę nawet o ocenie łożyska czy zapytaniu mnie o ewentualne problemy i wątpliwości związane z ciążą. Za całość skasował 220 zł a ja poczułam się jakbym wyrzuciła pieniądze w błoto. Jedno mogę powiedzieć - sprzęt mają tam lepszy niż 2 lata temu miał Luxmed ale samo badanie nie umywa się nawet do tego jakie przeprowadził u mnie 2 lata temu dr. Urbaniak.

Gość AGATASZ
Jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu, że dr Urbaniak bardzo dba o to, żeby zapewnić sobie klientki :? Inka, co ty opowiadasz? Dr Moszyński i mnie pytał, kto prowadzi ciążę i bynajmniej nie znał w ogóle mojego lekarza! I nie sądzę, że to wpłynęło jakkolwiek na przebieg badania - z którego jestem bardzo zadowolona zresztą. W gabinecie byłam u niego prawie godzinę, mam 40 min nagranie gdzie po kolei pokazywał mi w 3D wszystko co się dało! Do tego pomierzył dzidziusia i nagrał bicie serduszka, łącznie z wykresem pokazującym, że wszystko ok. Cierpliwie odpowiadał na moje pytania i chyba z 15 minut próbował ponownie dokładnie uchwycić płeć - wróciliśmy do tego na moją prośbę pod koniec badania i nie było żadnego "już patrzyliśmy" czy coś w tym stylu! A od pytania o wątpliwości dot. ciąży masz przecież lekarza prowadzącego ciążę, to jest jednak badanie dodatkowe. I nie polega ono na ocenie narządów wewnętrznych ani łożyska czy przepływów, nie wiedziałaś o tym? Poza tym mnie dr Moszyński odpowiedział na wszystkie pytania... A sprzęt potwierdzam - w Luxmedzie kicha, tu to dopiero szkoda wydać kasę, całość nagrania 3 min., gdzie głównie widać przelewające się nie wiadomo co, do tego gburowaty lekarz

Gość ijak
agatasz-pierwsze słysze,że USG 3d nie słuzy ocenie narządów maluszka! Ja robiłam takie badanie i dostałam piekny wyrduk z szegółowym opisem co i jak u dzieciątka.Moim zdaniem kompletnie nie chodzi o zdjęcie dziecka w brzuszku,ale własnie o taka ocene! Ja byłam blisko 2 lata temu na Palacza i byłam bardzo zadowolona.

Gość horota
witam. ja odwiedziłam USG 4D w Poznanu na Katowickiej. za pierwszym razem synek nie wykazał chęci wspołpracy, więc po dwóch tygodniach poszlismy raz jeszcze. było lepiej, choć 32 tydzień to juz troszke za późno. zapłacilismy tylko raz. jestem bardzo zadowolona, mam dwie płyty i kilka zdjęć. sprzęt porządny, dr Kornacki niezwykle miły i profesjonalny. polecam - rejestracja tel.501 455 775, Poznań ul. Katowicka 77B.

Gość antoni_kropkas
Przede wszystkim radze iść do lekarza który jest dobry w prowadzeniu ciąży tak jak dr Bruszewski..

Gość wazikos
zrobisz bez problemu u dr Bruszewskiego na Grunwaldzkiej