Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ellena

Czy to prawda ze Maizitang jest narkotykiem?

Polecane posty

Gość Ellena

Tyle sie naczytalam o tym preparacie zlego, ze nie wiem , czy go brac. Kto to stosowal i jak sie czul, bo ja bardzo malo po tym spie i nie zabradzo sie czuje.. Mam zaparcia,i klopoty ze snem. Caly cazs jest mi goraco i sie poce. Czy sa to efekty uboczne, sama nie wiem.

je jedyny efekt uboczny jaki zauwazylam to suchosc w ustach mnie juz nawet glodu nie tlumi :( czy narkotyk?raczej malo realne znasz kogos kto odchudza sie na prochach?ja znam i zapewniam Cie ze efekty sa bardziej powalajace niz ten caly \"cudowny\" M

Gość Ellena
Ewelinko, droga, powiedz jak dlugo to bierzesz? I czy schudlas?

biore co prawda dopiero od 30.06 wie to kilka dni ale jak czytam ze inne laski nie czuja glodu juz po 1 tabletce to watpie czy w dalszych dniach cos sie zmieni:( czy schudlam?>czuje ze spodnie spadaja z tylka ale to glownie zasluga 3godzinnych cwiczen na silowni i rygorystycznej dietki skladajacej sie z samego bialka

Gość Ellena
Podziwiam cie .Tabletki i taka gimnastyka, to rzeczywiscie efekt musi byc murowany. Mam nadzieje, ze jeszcze ktos mi odpowie, co bral te tabletki dluzej.:) Nie masz innych problemow oprosz tych co wspomnialas, chyba jestes b. mloda i nie masz jakichs dolegliwosci zdrowotnych, bo ja mam i pewno Maizitang mi nie sluzy.

Co prawda nie stosowałam tego, ale używałam mnóstwo innych specyfików dostępnych w aptekach, ale jedyne co schudło to moja kieszen :( A dla zdrowia, a zwłaszcza wątroby tabletki nie są obojętne! Jak już macie wydawać kasę, to polecam Cambridge:) buziaki

jestem mloda ale uwierz ze za soba mam juz m.in narkoze ktora jak wiadomo bardzo obciaza serducho oprcz tego stosowalam juz wiele lekow m. in adipex,meridia, thermal pro( nie wiem czy sie orientujesz to jest lek na efedrynie) vaso pro( tak samo jak jego poprzednik) no i teraz doszedl M:) do tego sporo stresow na zajeciach:)to wszystko obciaza serce i co? we wrzesniu czeka mnie kolejna narkoza:D wiem ze nie mam sie z czego smiac ale moje serducho jest w dobrym stanie;) pozdrawiam i zycze efektow:)

Gość Ellena
Wspolczuej ci, bo sama przez to przechodzilam /6 narkoz/ w moim zyciu. Uwierz. Mam klopoty krazeniowe, kardiolog mowila , zebym schudla. Mam wielkie sklonnosci do tycia, co bym nie zjadla, to juz wchodzi w posladki i brzuch. Intensywnych cwiczen nie moge robic, bo znowuz kregoslup/dskopatia/ Tak zle , tak nie dobrze. Dlatego tez jak tka glupia uslyszalam tu o Manzitang i zaraz go zamowilam. Rozmawialam nawt telefoniczne z tym kim , co sprzedaje i powiedzial , ze przeciwskazan nie ma. Kolejny naciagacz. Bede trzymac za ciebie kciuki, na pewno wzystko bedzie dobrze. Zdaje sie ze postepuje troche nierozsadnie biorac to. Stara a glupia. Powinnam chyba przejsc na diete kopenhaska, jak myslisz?

oj ją tez mam za soba i powiem tyle - ona jedynie spowalnia metabolizm:( na serio nie bierz sie za nia tym bardziej jesli masz wiecej kg do stracenia ona strasznie wyniszcza organizm:( wogole te wszystkie dietki nie urozmaicone tak dzialaja:( najlepiej jedz malo a czesto i glownie bialko ono syci i odchudza:) a M jak na Ciebie dziala?oproc tych skutow o ktorych pisalas?tlumi glod?

Gość Ellena
Fakt,tlumi. usze sie pilnowac, zeby cos zjesc i wypic. Ale tak jakos dziwnie sie czuje. Taka "napakowana"wewnetrznie i rozdrazniona.

no wlasnie po nim podobno tak roznosi ja wlasnie potrzebuje tego efektu no ale coz:( chyba jestes odosobnionym przypadkiem:D fakt to wszystko co piszesz jest podobne w dzialaniu do amfetaminy a biorac pod uwage ze M jest wlasnie na fedrynie a efedyna to nic innego jak bliska krewna amfetaminy choc dziala o wiele slabiej wiec takie skutki uboczne moga sie pojawiac:( ale po kilku dniach powinno minac:)

Gość Ellena
Tak wiec efedyna , to tez narkotyk? Kurcze w co ja sie pakuje!:)

Gość Ellena
Dziekuje Ewelinko. Bede konczyc. Obowiazki. Bede do was zagladac. 🖐️

Gość sylwia opole
Mam pytanko czy stosujac ten lek trzeba byc na diecie i cwiczyc??? i czy mozna pic alkohol podczas jego stosowania???? serdeczne dzieki za odpowiedz!

Gość AGA37
Sylwia Opole: Cwiczyś możesz ile chcesz bo to tylko wspomaga odchudzanie ale niech Cię ręka Boska broni przed alkoholem. Ja spóbowałam, bo czasem mam takie durne nawyki, że drinkiem popijałam tabletki nasenne czy inne medykamenty, które brałam wieczorem i wypiłam 2 drinki i to wcale nie takie mocne przy M. i mało nie odleciałam. A tak się zaprułam, jakbym wypiła kolosalne ilości a przyznam, że głowę mam dość mocną. Serce mi tak waliło jak oszalałe, ciężko mi było oddychać i prosiłam Boga, żeby mi przeszło bezboleśnie, bo jakby tak trzeba było pomocy lekarskiej, to wolałabym się zapaśc pod ziemię. Znana osóbka w mieście i wzywa pogotowie bo odchudza się na siłe i do tego pijaczka. także nie radzę. Moja koleżanka, z która czasem pobajdurzymy przy drinku miała jeszcze gorzej.

Gość Anita_75
Czy przy M mozna stsowac Adipex czy jedno z drugim sie wyklucza

Gość oko_______
Witam widze ze nowy topik na temat M :) wszystko mozna tylko trzbea miec naprawde zdrówko ze hohoh .Ale napisze wam ze nie czuje sie zagubiona "owieczka" wrecz pryskam z radosci :) Pozdrawiam

Gość foczi
nie jest to narkotyk

Gość FARMACEUTA
LUDZISKA!!!!!!TO JEST NARKOTYK!Działanie praktycznie identyczne do amfetaminy- w niektórych przypadkach może prowadzic nawet do zapści!!!!Mówię Wam, bo jestem farmaceutką!Absolutnie nie bierzcie tego świństwa!Tym kto mówi o braku skutków ubocznych powinna zainteresować się prokuratura! W Polsce lekarstwa zawierajace ten sam skladnik stosowane sa w baaaaaardzo rzadkich przypadkach i ZAWSZE na recepte!!!!!

Gość do farmaceuta
farmaceuta sprobuj wziasc jednego dnia M. a innego amfe i wtedy dopiero jak cos to ostrzegaj ;) skoro to piszesz to nawet nie wiesz co sie dzieje po A.

Gość FARMACEITA
"To dość niedawno odkryty lek o działaniu ośrodkowym, czyli bezpośrednio na mózg, w Polsce właściwie nieznany, stosowany przede wszystkim w postaci tabletek Meridia.Sibutramina (BO TAK WŁAŚNIE NAZYWA SIĘ GŁÓWNY SKŁADNIK TEGO LEKU) przynosi olbrzymie szkody dla organizmu, lista przeciwskazań i skutków ubocznych to cała strona, może być stosowana jedynie na receptę u osób poddanych farmakologicznemu odchudzaniu pod dozorem lekarza. Początkowo miała być lekiem na depresję, jej struktura jest podobna do amfetaminy. Chińskie preparaty na bazie sibutraminy są już zakazane w Niemczech i Wielkiej Brytanii. Przyjmowanie takich leków z lewego obiegu, działających na układ nerwowy może doprowadzić nawet do zapaści lub zgonu." - to jest wypowiedź dziekana wydziału farmacji AMB, którą pozwoliłam sobie zacytować I inna (równie ciekawa): W naszym rejestrze są dwa środki z sibutraminą: Meridia i Zeliksa, można je kupić jedynie na receptę - mówi Paweł Radomski z Urzędu Rejestracji Leków w Warszawie. - Rozprowadzanie środka w innej postaci jest nielegalne, tak samo jak sprowadzanie do Polski leków bez zezwolenia Państwowego Inspektora Farmaceutycznego i bez polskiej ulotki. Cokolwiek nie napiszecie nie zmieni to faktu czym tak naprawdę ten lek jest - czuję się w obowiązku ostrzec was o tym.

Farmaceuta!!!Napisz jeszcze jesli mozesz o Thermal Pro??Czy tez oddziałowuje na mozg i czy jest niebezpieczny??Pozdrawiam

Gość carrambaa
odnośnie tego srodka, bralam go przez 1,5 miesiaca i muszę powiedziec, ze dawno nie stosowalam tak swietnego środka- schudlam 6 kilo bez stosowania ćwiczęń, bez diety i jadłam bez obaw slodycze.Jedynym minusem bylło odczucie uchości w ustach. Każdy organiżm reaguje inaczej - w moim przypadku wszystko jest ok

Gość *Justa*
Ellena,ja tez stosuje ten srodek,ale dosc niedlugo bo od 10dni i czuje sie bardzo dobrze.Jak na razie niewiele schudlam,ale to pewnie dlatego ze duzo cwicze(min 75min na stepperze) i nie mam duzo do zrzucenia-ok.4kg.Na razie schudlam 1-1,5kg.Jedyne co odczuwam to ta suchosc w ustach,ale powiem Ci ze juz sie przyzwyczailam,na poczatku troche mnie glowa pobolewala.Dobrze spie.Moja mama tez bierze te tabletki tyle ze o 4dni krocej i te same ma objawy uboczne.Mozesz brac tabletke co 2-gi dzien jesli zle sie czujesz.Pozdrawiam.

Gość FARMACEUTA
NO TO SOBIE DZIEWCZYNY TO PRZECZYTAJCIE http://tvp.pl/558,20060613355867.strona przydałoby się oczywiście, żebyście to obejrzały,ale podejrzewam, że Ci co oglądali nie bawią się w zabijanie samego siebie w ten sposób...

Gość magora
Hej! Czytam to wszystko z przerazeniem! No to chyba zostalam rowniez ofiara z wyboru... Moja kuzynka powiedzioala mi, ze jest taki lek..Meridia. Nie bylam nigdy gruba, ale zawsze wrazliwa na punkcie swojej wagi, zawsze bylo "jestem za gruba".. Zaczelambrac Meridie, bez recepty, bo zalatwila mi ja znajoma. Niedawno ja skonczylam. Wzielam w sumie 2 opakowania. Jestem na etapie paranoji psychicznej! NMie chce isc do psychiatry, gdyz nie chce miec namieszane w papierach, ale boje sie ze jesli nie zasiegne porady i pomocy specjalisty, to popelnie samobojstwo, albo jakies inne glupstwo. To przez co przechodze trudno opisac, ale jestem rozdrazniona, nerwowa, powiedzialabym nawet przechodze zalamanie nerwowe, nie moge spac, mam niesamowite leki, na tyle, ze musze spac przy zapalonym swietle i z kims ze mna w lozku! Mam urojenia, a mysli mam okolo 1000 na minute. Uwierzcie mozna zwariowac. Mam prosbe do farmaceuty, jesli moglby podac jeszcze troche informacji na temat tego leku.. dzieki

Gość zaskroniec
Ninko nie bierz tego!