Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktopytaniebłądzi

początek zażywania tabl. anty a krwawienie- prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość ktopytaniebłądzi

mam takie pytanko, od paru dni zazywam tabletki Novynette, są to moje pierwsze tabetki. do tej pory okres miałam najwyzej 6 dni, a teraz jak zazywam je to krwawienie mam skąpe ale jest 7 dzien a nadal lekko krwawie, czy to normalne? przez jaki czas jescze bede krwawic, bo wiem ze te 'dluzsze ' krwawienie ma na pewno zwiazek z tym ze dopiero zaczynam brac tabl, ale jak dlugo od skonczenia okresu bede jeszcze krwawic? moze wyda wam sie glupie to pytanie ale jestem poczatkująca w tych sprawach i licze na wyrozumialaosc i pomoc. :) pozdrawiam

To normalne, powinno przejść niebawem.. różnie to bywa. Przy drugim opakowaniu już powinno byc ok. Pozdrawiam :)

Gość a wy jak długo miałyscie
krwawienie kiedy po raz pierwszy brałyscie tabletki???

ja tez to przechodzilam i mialam okres 7-dniowy a potem przez prawie caly listek plamienia ale tylko w pierwszym m-cu potem okres trwal juz tylko 3-4 dni i byl bardzo skapy:):) i nic mnie nie bolalo nareszcie i tak zostalo do dzis:) nie martw sie bedzie oki tylko potrzeba troszke czasu pozdrawiam

Gość biancaneve
ja juz biore 11 dzien Jeanine ( to tez moje pierwsze tabletki) i nadal mam krwawienie, wczesniej byla to brązowa wydzielina a teraz jest to normalne krwawienie, takie że muszę używać tamponów. Mam tego dosyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biancaneve
Dzwoniłam dzis wieczorem do mojego lekarza i on stwierdzil ze generalnie t namawia pacjentki do "przeczekania" choć stwierdził ze 11 dni krwawienia to faktycznie sporo . Zapytalam czy mogę odstawic a on na to ze po odstawieniu krwawienie sie jeszcze nasili wiec jasna dupa :( tak wiec biorę to na przetrzymanie bo większego krwawienia w weekend nie chcę ;) POczekam do konca opakowania jak nie bedzie poprawy to zmienie Jeanine na inne :(