Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenka

Jeszcze roczek do ślubu...

Polecane posty

ja byłam u fryzjera miesiąc temu i ściął mi z 5 cm :( ale teraz nie dam już zapuszczam tez mam gdzieś do połowy pleców i strasznie równe i proste ;) dzieki za link juz lecę oglądać... acha moja mamcia idzie dziś do tego ośrodka pogadać dam Wam znać później - co i jak wyszło ;) zaznaczyłam mamie, że podstawa to ryby - mogłabym nic innego nie jeść ;)

Uf! Już jestem. Strasznie się nabiegałam dzisiaj z różnymi papierami. Ta biurokracja kiedys mnie wykończy!

Znów mam problemy ze stronką:( Daglezjo piekne te bukiety, dzieki za link. Już ten pierwszy bukiet różowy mnie zachwycił...:D

Ja za rybami nie przepadam bardziej za mięskiem:) O newt fajnie, że wpadłaś. Ja mam włosy obecnie sięgające z tyłu stanika ibardzo cienkie:( Ale też zapuszczam do slubu, żeby miała z czego wogóle zrobic ten kok:P

A ja mam włosy średnio brązowe, lekko falowane, mniej więcej do połowy pleców. Ale jak tak mi dalej będą wychodzić jak ostatnio, to nie bede się musiała martwić o fryzurę, bo do lipca łysa zostanę :-(

Mi też ostatnio mocniej wychodzą. Najgorsze jest to, że ja praktycznie nie mam włosów cienkich(patrząc na grubość włosa) tylko mam ich mało:( Co do kwiatów myślę, że chyba zrezygnuję z baiłaych bo będą się zlewać ze suknią. Chciałabym kremowo-różową wiązankę lub kremowo-czerwoną.

Mi też ostatnio mocniej wychodzą. Najgorsze jest to, że ja praktycznie nie mam włosów cienkich(patrząc na grubość włosa) tylko mam ich mało:( Co do kwiatów myślę, że chyba zrezygnuję z baiłaych bo będą się zlewać ze suknią. Chciałabym kremowo-różową wiązankę lub kremowo-czerwoną.

Faktycznie białe kwiaty będą się zlewać z suknią. Przydałyby się jakies mocniejsze akcenty.

No cały czas się zastanawiam. Salę będę miała ustrojoną na biało-czerwono i wiązanka kremowo-czerwona by pasowała, ale tez czy nie będzie wszystko takie samo za monotonne?? zresztą nie będę dopasowywać wiązanki do sali;P Jak myslicie? jaką byście wybrały na moim miejscu czerwono-kremową czy różowo-kremową???

różowo - kremową ;) tak przypatrzyłam się sukni Twojej domenki i tak mi się wydaje :) ważne by podobało sie Tobie :)

Hej mi tez wypadają:( ale i tak spoko, w tamtym roku wypadaly mi od listopada do pazdziernika !!! bylam lysa praktycznie... probowalam wszystkiego, silica, skrzyp, i inne tabletki, balsamy, toniki, no wszystko co tylko znalazlam i przestaly mi wypadac po merz special - polecam, bo namnie podzialalo (albo zbieg okolicznosci) teraz tez sobie musze kubic merz special... i polecam wax - jest rewelacyjny na włosy:)

a bukiecik to chcialabym rozowo kremowy, taki subtelny i slodki:) bo inny mi nie bedzie pasowal...

Ufff znów ta strona!!! uciekam, bo przyjdzie zaraz za mnie zmiana;) Pa, do jutra!

daglezjo, na tym linku, który przesłałaś znalazłam chyba z 10 bukietów jak dla mnie znalazł ;) dziękuję...

cholerka, kiedy mam wolne chwilki to tu cisza, a wczoraj nie nadążałam czytać ;) to pech...:P

jeste daglezjo :) moja mama wróciła z Zakątka ;) i tak - wyroby np. wędliniarskie mają własne co 2 h ciepły posiłek, 70 zł od osoby itp. ciasto i alkohol we własnym zakresie... przystrojenie kościoła przez taką firmę tam ode mnie 350 zł przystrojenie sali 350 zł i biorą pieniążki tylko za kwiaty, reszta (balony serwetki i takie tam) gratis - jejku jestem strasznie podekscytowana :) a to jeszcze 8 miesięcy ponad ;)

Hej :) Spaaaaaaaaaaaaaććććććććććć:O Chce do łózka :( Ale na uczelnie jade - Domenka jak poszlo? Pozdrawiam i miłego dnia kobitki :D

A ja znowu tylko na chwilke, bo mam roboty po uszy, a chce sie wyrobic szybciutko i pojechac do mamuśki na obiecane ruskie pierogi :-) A przez tą naszą wczorajszą pisaninę sniło mi się pół nocy, że układałam jakieś kwiaty w wazonie i ciągle mi sie wszystko rozpadało, nie pasowało, łamało. Mam nadzieje, że to nie będzie jakiś zły znak. Zwłaszcza, że podobno zawsze śni sie odwrotnie...;-)

Dzień dobry dziewczyny, brrr ale mi zimno:( Egzamin ZDAłAM!. Nie wiem jakim cudem, bo za bardzo nie byłam przygotowana a miałam ustny(a myslałam,że pisemny). Czekają mnie jeszcze 3 poprawki(ale z 2 przedmiotów):(:( Dobrze, że chociaż ten zdałam. Ale na 13 egzaminów 3 oblałam, to też nie tak źle:P Trochę mnie to podniosło na duchu, że jednak może sie ułoży z tą szkołą.

domenko => gratuluję , kwatuszek dla Ciebie daglezjo => uszy do góry , będzie dobrze :) śweczko => Ty już tyle rzeczy masz przygotowany, a ja tydzień przed Tobą wychodzę za mąż, a mam tylko lokal, Kościół i orkiestrę :O Wczoraj nic nie pisałam , bo byłam w pracy do godz. 18 , potem z Myszorkiem pojechaliśmy orkiestrę załatwiać i do cioci, która nam puściła kasetę z wesela mojego kuzyna i tak fajnie klimatycznie się zrobiło....trochę się rozmarzyłam :) Dziś wyruszam w poszukiwaniu sukni :D To co mam dziewczyny mówić, że w styczniu mam ślub:P , żeby coś dali mi zmierzyć ....hehe