Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenka

Jeszcze roczek do ślubu...

Polecane posty

Dziękuję Sun za komplementy:)Sun już wiem, czemu nie mogę otworzyć. Zdjęcia nazwałaś JPG z dużych liter a mi się otwierają tylko te z małych(jpg):)Daglezjo bardzo ładna jesteś i co ty ciągle o tej tuszy piszesz! Pasuje taka jaka jesteś i ja nie widzę zbędnych kilogramów;)Prześlę ci moje zdjęcia za chwilkę:)

Sun już otworzyłam!!Zmieniłam tylko nazwę na małe jpg i jest ok.:)Dziewczyny fajne z was są pary(z facetami oczywiści:P):)

Witam gorąco 🌼 Nie wiem jak u Was, ale u mnie codziennie świeci słońce no i ta pogoda jest taka jakaś nieadekwatna do poy roku ;)

Dostałam wiadomość od Daglezji, że wezwali ją do szkoły i dziewczyna bardzo się stresuje a więć trzymajmy współnie za nią wszyscy kciuki!!!!Aby przyjechała zadowolona:)

Cześć Sun u mnie zimno ale świeci słoneczko:)Dziś jadę po pracy na seminarium a jutro też mnie nie będzie bo będę w szkole:( No i w niedzielę mam egzamin:(

A gdzie się świeczka podziewa, wczoraj chyba jej nie było:( Pewnie jest zapracowana, bo wiadomo, że awans wiąże się z większymi obowązkami.

cześć kochane - jestem - wczoraj miałam tragedię w pracy, tyle tego było same problemy już w jednej chwili byłam gotowa wyjść i nie wrócić :( jutro też tu będę i pojutrze - ochhh mam dość. Ja też chcę wasze zdjęcia :) pliss mail jest w stopce mojej... Domenko wysyłam Ci pracę tej koleżanki, może coś pomoże - nie jest to ostateczna wesja i mogą być błędy... :o

Oj to rzeczywiście się napracujesz i jeszcze w niedzielę!!!Dziękuję za pracę, za chwilę sobie poczytam. Dzięki!!!👄Świeczko jak byś mogła to prześlij mi jeszcze raz twoje zdjęcia bo przez przypadek chyba skasowałam:(

domenko wysłałam, ale sama praca nie chce mi się załączyć wyślwietla się błąd CRC, zaraz moj Mordek to zobaczy i spróbuję ponownie wysłać...

Cześć Dziewczynki:):):) Widze,że tu tez wymieniacie się zdjatkami:):):) Chetnie wyslę też swoje i poprosze o wasze:):):) Jade dzis do warszawy- ogladac kolejna Telme i na testy do policji:):):)Jestem pełna obaw,ale cieszę sie.może chociaż suknia bedzie pasować:)TAK BYM CHCIAŁA:):):):) Świeczko:):):)Jak praca????Dostałaś???? Ja się do ZUS-u nie dostałam,ale dalej szukam. Jade na testy do policji, od środy zaczynam staż i mam jeszcze jedna rozmowę w Katowiecach.Ale cieszę się,bo chciaż staż jest pewny i nie będę już w domu siedzieć:):):) to komu te zdjatka??????

ja tamtej pracy nie dostałam, tak jak mówiłam za dużo chciałam ;) ale wciąż sobie się rozglądam :) zobaczymy... i ja chcę zdjęcia mój mail w stopce...

Domenko:):):) Zdjatka poszły:):):) Świeczko- laska z Ciebie:):):)Blondyneczka:):):) Czemu piszesz,że gruba??????? Fajna z Was para:):):) Zmykam,bo jadę:):):) do zobaczenia po niedzieli:):):)

Marta ładna z ciebie dziewczyna i pasujecie do siebie.:)Zaraz prześlę ci moje zdjęcia.

świeczko posłałam zdjęcia :) Teraz mniej więcej wiem z kim piszę i kto się domnie teraz ładnie uśmiecha ;) Małe podsumowanie: Marta Obdarta, daglezja i jak doczytałam świeczka to urocze blondyneczki ;) domenka,molinezja i natlia84 jak się nie pomyliłam to urocze brunetki ;)

Właśnie teraz Sun jak się z kimś pisze to się widzi twarzyczki, bo tak było gorzej:)

Bo np. Daglezję wyobrażałam sobie jako brunetkę:P Nie wiem czemu? A to blondyneczka.Teraz już wiem z kim rozmawiam.:)

no ja daglezji nie widziałam :( - wszystkie jesteście słodkie laski i to prawda o wiele fajniej wiedzieć z kim się rozmawia :)