Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Biała Dama 20

tabletki antykoncepcyjne...

Polecane posty

lennaa tzn ze stosunek był zabezpieczony? to czym sie martwisz ? asikala- jak cos z tabletkami bedzie nie tak to dostaje sie normalną tabketke \"72 h po\"

Gość lennaa
monia ale moj facet sie nie umył po pierwszym stosunku i założył nowa prezerwatywe po upływie 30 min martwie sie czy nic nie mogło przedostac na zewnetrzna warstwe prezerwatywy :(

jezu... po 30 minutach juz pewnie wyzdychały a nawet jesli nie to była gumka wiec wszystko jest ok !! przeciez nie wysmarował tej gumki spermą ;/

Gość lennaa
no tak ale jak ja zakładał to mógł pobrudzic palcami które miał w spermie a ile moze przeżyc plemnik na powietrzu???

no wlasnie, ja raczej nie slyszalam o czyms taim jak tabletki po dla stosujacych tabsy. A powiedzcie mi co bedzie jak np boire tabletki i akurat sie wpadnie na samym pocztku listka potem sie okaze ze nie ma okresu, i co w tedy tez ta tbletka do 72 gozin. Tzn wiem ze nie mozna przewidziec kiedy doszlo do zaplodnienia czy na poczatku czy na koncu, ale czy taka tabletka dziala tk samo jak by sie tabsow nie bralo? hehe jaja to by bylo jak mimo to by sie kazalo ze jest sie w ciazy:D

niewiele... pewnie w miedzy czasie i tak wytarl rece odruchowo w spodnie czy kołdre

Gość lennaa
kurcze ale mam stracha niewiele to ile godzine czy pół??

Figa jak sie zapomni to sie dodatkowo zabezpiecza a jesli nastąpi ew stosunek to od razu sie leci po tabletke 72 po a nie czeka do przerwy aż :P

lennaa dopoki sperma nie wyschnie, no ale pewnosci nie ma. Jejku powiedz czemu nie pomyslalas o tym wczesniej tylko teraz sie mrtwisz? tzreba bylo powiedziec zeby sie umyl i po sprawie. a po za tym w ciaze to sie tak latwo nie zachodzi od \"kilku \" plemnikow. jak by byl wytrysk w srodku to jest sie czym martwic. No i w koncu jestes dziewczyna czy chlopakiem , jak podalas na poczatku? jejeu po co tak motac:O

Moniak co ty piszesz? :) jak to sie do przerwy nie czeka> biorac tabletki sie nie czeka do przerwy? chyba chodzilo ci o to ze jak ktos sie nie zabezpiecza tabsami a bedzie wytrysk to trzeba ta tabletke do 72 godz.:)

Mi chodzi o to z jak ktos sie zabezpiecza tabsami i okaze sie ze jest w ciazy bo nie ma krwawienia a stosunek byl na poczatku listka np. (choc wiem ze to ekstremalna i niewiarygodna sytuacja):D

aha myslałam ze jak sie zapomni tabletki :) no jak sie okaze ze jest ciąza to juz nie ma co braz 72 po

hehe o no wlasnie to mi chodzilo. wiec ta kolezanka co sie pytala o cos takiego jak tabletka do 72 jak sie zawyaz tabsy to jest zbena bo jak juz sie zajdzie to nic to nie da.

Gość M tv
hej dziewczynki :) parę razy pisałyście o kochaniu się w czasie okresu i w związku z tym mam do was pytanko czy idziecie na żywca czy stosujecie gumki? Bo ja robiłam tak tylko ze 2 razy i to z gumką, bo mój facet mówi że lepiej założyć bo bakterie itd... ???

ja nie wiem, ani mnie ani mojego faceta chlapanie sie we krwi za bardzo nie podnieca wiec nie praktykujemy

hej! JA mam takie pytanie... jestem w trakcie leczenie (przyjmuje rigevidon), bo 2,5 miesiaca temu wykryto u mnie torbiel jajnika. Mam teraz iść na usg, ale lekarz nie powiedzial czy juz po odstawieniu leków i po miesiaczce czy przed. Wydaje mi sie ze powinnam isc przed z tej racji, ze jesli sie torbiel jeszcze jest, to wtedy bede nadal przyjmowac leki... ale... z drugiej strony... chyba usg powinno robic sie juz po otstaniej fazie owulacji... tak? (przepraszam, ze troche nie na temat... ale gdzie indziej nie moge uzyskac odpowiedzi... a tu jest ruch :p )

Gość koszulka z napisem
dodalam watek na tylko my.......prosze o porade:>

Gość koszulka z napisem
a ty moniak do ilu????forum dla kazdego a nie tylko dla ciebie!

Gość miłek
mam pytanko czy podczas tej 7 dniowej przerwy zdarzyło się Wam tak że okres dostałyście już na 2 dzień. Czy to nie za wcześnie bo prawie każda pisze że 3 lub 4 dopiero a ja już na 2. Może mam za słabe tabsy? Proszę o radę!!! :)

my tez nie praktykujemu w czasie krwawienia ale duzo osob tak robi. moniak🖐️

milek a jak pisze w ulotce??????? krwawienie wystapi w czasei 7 dniowej przerwy tak? kazda kobieta jest inna, dostalas prawidlowo.

Gość miłek
Figa spoko tylko bez nerwów :) ja tylko pytam i dzięki za odpowiedz

mam pytanko kobietki widze po rozmowach że dużo już wiecie na temat tableteczek a więc: mam nieregularne miesiączkowanie a chciałam zacząć się kochać z moim facetem zabezpieczając się przy tym właśnie tabletkami. ale pisze że trzeba je brać w 1 dniu okresu :/ a skoro ja go nie mam i wezme ot tak sobie to myślicie że musze się dodatkowo zabezpieczyć np. prezerwatywą?

miłek to nie bylo z nerwami:) Kobiecosc powiedz ze zartujesz:) hmm jak to wziac tabletki ot tak sobie? Nie wolno ci tak robic, kazda tabletke trzeba wziac w pierwszym diu okresu, a skoro masz nie rgularne to co z tego? wykup tabletki i poczekaj cierpliwe na pierwszy dzie okresu. Oczywiscie wczesiniej udaj sie do gina po recepte.

Siemka🖐️ lennaa...Tabletki można brać, ale najpierw trzeba się zbadać u ginekologa i zależnie od stanu zdrowia podjąć decyzję...Ginekolo nie powinnien wyśmiać, bo to przecież zabezpieczanie się. Lepiej jest się zabezpieczać jeśli i tak już zdecydowaliście się na seks, niż się nie zabezpieczać. Ja jak nie zażywałam tabsów to dni płodne poznawałam po bólu jajników(podczas owulacji):) Jak się kochałaś w gumce to skąd miałaś mieć plemniki na zewnątrz!? sleepingpill...Dostaniesz, dostaniesz:) malenka77777...Moim zdaniem takie ingerowanie jest bez sensu...Później są wrzuty na młode kobiety, że są matkami...A przecież dużo jest takich kobiet młodych(16-17 lat) co żyją np. w normalnym długim związku i chcą uprawiać miłość...To chyba lepiej, że chcą się zabezpieczać...Tak źle i tak nie dobrze:o asikala...36 dni to jest za wcześnie na przyjście okresu, jak ja dostaję 4 dnia to chyba coś lipne te tabletki:o Może zmniejszyć...Musisz porównać skład tych innych z anty...(interakcje)... M tv...U mnie to różnie... moniak...Ja się nie kocham w czasie obfitego okresu tylko jak ze mnie mało leci... molly1...Powiem Ci, że ja to bym zadzwoniła do lekarza się dowiedzieć! miłek...Mnie nie...Przeważnie dostaję 4, nie raz 3 wieczorem... Na okres masz o 1 do 7 dnia, każdy jest ok! Kobiecosc...Najpierw to idź do lekarza, on Cię zbada i wszystko powie, wyjaśni...Nic na właśną rękę!!! Tabsy zawsze się zaczyna 1 dni, więc będziesz musiała do niego czekać, chyba, że lekarz coś wymyśli, żeby go \"wywołać\"...

Kobiecosc...Ale na to są inne metody, jeśli np. nie masz okresu miesiącami(tak miała moja kumpela)...Wywoływała go jakimiś olbrzymimi tabsami, ale nazwy nie pamiętam...

na początku tego roku nie miałam okresu poszłam do gin i ona sie zapytała mnie czy bd współżyła bo jeśli tak to przepisze mi tabsy ant... ja powiedziałam że tak i dostałam normalnie recepte i ona kazała mi wziąść odrazu jak je kupie a właśnie czytałam na ulotce że to sie bierze 1 dnia okresu. potem normalnie miałam okres przez jakieś 3 miechy a teraz znów nie mam. stąd moje pytanie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować