Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca

czy rosna wam piersi po tabletkach antykoncepcyjnych??

Polecane posty

Gość niewiedzaca

jak tak to podajcie nazwe i czy od nich sie takze tyje

Gość freeq
Ja brałam jeanine. Piersi mi nie urosły-nic a nic. Miałam o wiele większy apetyt,ale nie zgrubłam nic a nic. Moja koleżanka również brała jeanine. Piersi jej zmalały z miseczki C na B, w biodrach ubyło jej 7 cm. Kuzynka też brała jeanine i utyła 5 kg w ciągu 2 m-cy.

Gość niewiedzaca
czyzby nie bylo dla mnie ratunku??????

Gość mrowkaZZZ
ja biorę stediril30 kosztuje on 2,85 ponieważ jest refundowany...tabletki są bardzo dobre wcale nie przytyłam po nich ale urosły mi właśnie piersi i nie jestem z tego powodu zadowolona tak więc po wakacjach zmieniam je na inne...pozdrawiam

Gość mycha32
Z tego co wiem to różne tablety były już wymieniane nie pamiętam na jakim topiku ale każda kobieta inaczej reaguje na hormony i zażywając te same tabletki jedna kobieta zgrubnie innej powiększy się biust a jeszcze innej spadnie libido do zera Ja brałam Microgynon też z myślą o tym żeby mieć większy biust i fakt pierwszy miesiąc widziałam różnicę a przed okresem to już wogóle super ale po okresie biust wrócił do normy i dalej jest to samo muszę oglądać w lusterku wspomnienia po piersiach które po karmieniu syna wyglądają jak dwa puste baloniki buuuuuuuuuuuuuuu

Gość akwarelka
mrowkaZZZZZ jak dostałaś takie tanie tabletki??

Gość mrowkaZZZ
normalnie ginekolog mi takie przepisał...:))) wkurza mnie tylko jak dziewczyny uważają że im tańsze tabletki to gorsze...wcale tak nie jest..tak więc po co zażywać tabletki które kosztują 30zł jak można zażywać tabletki za niecałe 3zł...no ale to też zależy od organizmu kobiety...a ich skuteczność antydzieciaczkowa jest taka sama jak innych tabletek...pozdrawiam

Gość cola light
ja bralam przez 4 msc harmonet a teraz juz dwa diane 35 i w piersiach przybylo mi jakies 4 cm :]

Gość mrowkaZZZ
ja będę zmuszona zmienić tabletki ponieważ nie chcę mieć wiekszych piersi a także mojemu facetowi nie podoba się duży biust....

Gość to ja 19
do mrowki ZZZ ile masz lat??ja biore logest ale on jest strasznie drogi 36 zl a ginekolog powiedzial mi ze tanie tabletki szkodza na watroba i pozniej nie mozna mniec ddziecka....

Gość mrowkaZZZ
każde tabletki szkodzą wątrobie...moja znajoma miała jakos dziecko żółtaczkę i teraz lekarz powiedział że nie przepisze jej Żadnych tabletek antykoncepcyjnych i że taką formę antykoncepcji ma wykluczyć ...może stosować plastry albo prezerwatywy itp...i co ma wątroba do płodności???????tabletki refundowane czyli te które ja zażywam są już od dawna na rynku polskim i światowym więc napewno je brało wiele kobiet a jeśli chodzi o bezpłodność to są pojedyńcze przypadki które to tych tabletkach nowej generacji będą widoczne dopiero za kilkanaście lat....nie ma tabletek idealnych ....a to że są nowe to nie znaczy że są najlepsze...efekty będzie można zaobserwować tak jak napisałam wcześniej, dopiero za kilkanaście lat....tak na marginesie mam 18 lat:)))pozrawiam:)))