Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duśka

Mam Zylaki

Polecane posty

Gość Duśka

Gość Duśka
Mam żylaki na nogach. Zdecydowałam się na zabieg kriochirurgiczny. I co dalej ? Może ktoś jest już po... i napisze jak było? A jak teraz wygląda jego noga.

Gość Pysia l
Ja tez mam, no tak mi sie wydaje ide z tym jutro do lekarza zobaczymy co powie. Czy juz trzeba na gwalt je operowac czy da sie z tym cos jeszcze zrobic. Nie wiem czy zdecydowalabym sie na zabieg. Zalamka na maxa.

Ja również mam żylaki. .. Mam dopiero Osiemnaście lat i już ma żylaki, jestem tym faktem strasznie załamana .. i również jestem ciekawa jak wygląda nga po kriochirurgii .. moja mam kiedyś miala operacje na nogi z powodu żylaków (niestety nie pamietam jaki to by zabieg)... i przez pewien czas miała nogi ok, ale, zaniedbała nogi, i znowu sie Jej zrobiły ... Czytałam dużo o kriochirurgii i z tego, co wiem, to jest jeden z najlepszych sposobów usuwania żylaków, gdyż w miejscu, w którym usunęło się żylak, nie ma prawa sie zrobić kolejny ..jednak nie onacza to, że znikną problemy, bo może sie odnowić, ale w innym odcinku zyły ..

Gość Duśka
Załamka. ja na pewno muszę wyciąć - stwierdzono niewydolność żyły ze wstecznym przepływem krwi. Komu zamrażali żyłę i wyciągali. Opowiedzcie jak było.

Gość Bleblee
Czy ktoś z was stosował produkty Aloesowe? Moja kuzynka piła żel Aloe Vera i twierdzi, że po kilku tygodniach ilość żylaków zmniejszyła się. Wysłała mi pełno ulotek i informacji o Aloesie i namiary na firme i na osoby które rozprowadzają ten żel w Polsce. Jeśli ktos chciałby mogę udostępnic te informacje mój adres: bleblee@gazeta.pl Jeśli ktoś z was stosował terapię z aloesem niech opowie o tym, lepiej znać opinie kilku osób a nie tylko jednej. A wy jak sobie radzicie z żylakami?

Duska i inne zylaczki;) Mam 25 lat i jestem jednym wielkim chodzacym zylakim;):) A tak serio to zylaki odziedziczylam w prezencie po babci... Pierwsze zylaki zauwazylam u siebie w wieku 14 lat, w wieku 18 lat milam operacje,ale nie kriochirurgiczna tylko \'normalnie\' i w znieczuleniu zewnatrzoponowym,nie ogolnej narkozie. Po operacji zylaki mialy zniknac. Haha. Mam jeszcze wieksze nie wczesniej, po prostu straszne. Dziewczyny jak chcecie to napiszcie do mnie, powymieniamy doswiadczenia. Bedzie nam lzej.Zachecam. redpepper@tlen.pl