Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kali

czy to taka ZBRODNIA iść w CZERNI na WESELE???

Polecane posty

Gość kali
jak patrzę na swój temat, na tym forum, to pasuje tu jak cholera;) tez się wstrzeliłam:)

Gość Ninka35
Pasuje jak czarna sukienka na wesele ;)

za 2 tygodnie wychodze za mąż,moja siostra bedzie miała czarną sukienkę,kuzynka też,reszta ecru,róze,tyrkusy.....nie przyszłoby mi do głowy robic z tego problem:-)Pozdrawiam!

Gość CZOORNAA
Moim zdaniem wypada. Ja niebawem wybierm sie na wesele do kolezanki i ubieram taka ... co Wy na to? Czy jest OK? Prosze o opinie...

Gość agnia
nie jesli tak wam sie podoba to ubranie to mozecie w nim isc tylko lepiej by bylo gdyby tam na tym ubraniu pokazala sie jakas biala koronka lub inny kolor podkreslajacy czern....'}

czerń to kolor klasyczny i elegancki, jeśli komuś elegancja kojarzy się z tylko z pogrzebem, to chyba z nim coś nie tak!!!! Ja byłam dwa tyg temu na weselu i mnóstwo dziewczyn miało piękne czarne sukienki, np "małe czarne" - nikt tego z pogrzebem nie skojarzył!!!! Do tego czarne szpileczki, i nikt nic nie mówił. Ja też miałam czarną sukienkę, ale bordowe szpilki i dodatki. Ale jak ktoś był cały na czarno to dla mnie normalne, wiekszosć dziewczyn wybiera czern. Dla mnie to kolejny głupi zabobon "nie w czerni!!!!", tak samo durny jak to że nie wolno się żegnać w progu albo stawiać torebki na podłodze bo kasa wyjdzie:)

Gość dhdshsdh
a mi się wydaje, że sporo zalezy też od rodziny:-( Jak zabobonna itd., to się co niektórzy mogą obrazić, że niby czarne to na pogrzeb. Tak samo z białym, że niby dla młodej zarezerwowane.... W sumie to trzeba by było wiedzieć jak młodzi się na to zapatrują. Jeśli on nie widzą problemu, to sprawę bym olała i poszła w czarnej. Jeśli widzą problem, to trochę gorzej, bo to w końcu ich wesele.... Swoją drogą miałam kumpele, która zawsze chodziła w czerni i kiedyś musiała iść w innym kolorze - właśnie na wesele koleżanki. Dziewczyna strasznie długo kombinowała i w końcu wymyśliła. Kupiła bordową sukienkę. Pięknie jej było, a że kolor ciemny to nie czuła się strasznie. Jak nie ma wyjścia to można spróbować z granatem, śliwką. Czymś ciemnym wpadającym w czerń:-)

Gość ja sądzę
że lepiej iść w czarnej niż białej czy ecru- to jest nietakt. A czarna kieck może być ok, jeśli nie założysz do tego czarnych rajstop, czarnych butów, czarnego szala i czarnego kapelusza z woalką :P