Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea0

Po jakim czasie od zapłodnienia można mieć objawy ciąży?

Polecane posty

Gość Bea0

Witam serdecznie :-) Po jakim czasie od zapłodnienia można mieć objawy ciąży?

Gość Bea0
Serdeczne dzięki ja też juz chyba przeszłam wszystkie etapy objawów ciążowych łącznie z zawrotami głowy i młościami porannymi :-) ale oczywiście jak do tej pory nie jestem w ciąży .Teraz pobolewają mnie sutki więc znowu sobie wmawiam ,ze może tym razem... Do miesiączki mam jeszcze dwa tygodnie więc będę cierpliwie czekała jak co miesiąc .Pozdrawiam

Cześć Bea, Widzę że masz podobny problem jak ja.Ostatni okres miałam 06.06. A więc jestem teraz w 39 dniu cyklu. Za soba mam już dwa testy ciążąwe - ten drugi robiłam w nocy - miałam zrobić rano jak tylko wstanę ale obudziłam się n\\i nie mogłam przez to spać - wyszedł też negatywnie jak ten pierwszy. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje - boja się strasznie - też bolą mnie sutki - nigdy wcześniej mnie nie bolały - zawsze miałam ból całych piersi. Czuję też kłucia w dole brzucha - ale sama nie wiem czy to jajniki dają o sobie znać czy faktycznie boli mnie brzuch. Ale te negatywne dwa testy chyba w końcu coś znaczą - juz sama nie wiem - oczytałam się tych różnych wypowiedzi i mam już dosyć. Napisz mi bea ile czasu tobie okres się spóźnia...

Gość jak cos wiesz to powiedz
a nie podsyłasz linki z pustymi dokumentami

Gość no i znowu
brak dokumentu!! myslisz, że nie wiem jakie są objawy ciąży?? pytanie dotyczyło czy jeśli test dawno po spodziewanej @ jest negatywny czy jest mozliwość ciązy??

Gość grrrrrrrrr
"Bea0 Witam serdecznie Po jakim czasie od zapłodnienia można mieć objawy ciąży? " TAKIE BYŁO PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grrrrrrrrr
poza tym oczywiście że jest możliwość !!!!!!!!!!!!!! Przeczytak=j ten artykuł jak nie wiesz a nie jape drzyj

Gość Bea0
Moja koleżanka również miała negatywny test zreszta zbiegło nam sie to ze zjazdem absolwentów naszego liceum wiec świecie przekonana ,ze nie jest w ciąży pozwoliła sobie na kilka drinków /oczywiście nie spiła sie ale jednak był to alkohol/ dosłownie po tygodniu powtórzyła test i okazało się ,że jednak będzie dzidzia.Jest juz w 8 miesiącu .Myślę ,że i na te testy nie ma reguły.A czy Ty chcesz zajść ?

Gość Bea0
Dziewczyny spokojnie po się tak denerwować :-) Przeczytamy ten artykuł i dziekujemy

A po jakim czasie zrobiła pierwszy i drugi - to jest bardzo ważne, bo jeśli zobiła go za wcześnie to napewno test wyjdzie negatywny - już czytałam o takich przypadkach. JA nie chcę mieć jeszcze dzidziusia - chcę skończyć studia i dopiero potem. Ale to czekanie na okres jest straszne - w następnym tygodniu robie kolejny test i pojdę do lekarza.

Gość Bea0
była w ciąży od 2 tygodni także powinno było już wyjść .Myślę ,że jednak nie jestes w ciąży przez te upały ostanią @ dotałam po 35 dniach a zawsze miałam co 28 dni także czekaj cierpliwie :-)

Dziąki wielkie za słowa otuchy - mam nadzieje że faktycznie tak jest

Gość grrrrrrrrr
czytać nie ma obowiązku... ale nie trzeba chyba drzeć jadaczki?? Jak dla mnie to typowy objaw ciąży ;)

Gość ja miałam
objawy już po 2 tygodniach. Mdliło mnie i odrzucało od papierosów. Dlatego się domyśliłam, że jestem w ciąży, bo przez pierwsze dwa miesiące miałam prawie normalne krwawienie.

Gość kate2233
Bardzo dużo ciekawych rzeczy dowiedziałam się na waszym forum. Mam pytanie ostatnią miesiączkę miałam od 10.09 do 16.09 z moim narzeczonym współżyłam z 27 na 28.09 i skończył we mnie. Mam bardzo nie regularne miesiączki, ponieważ od 3 lat choruje na nadczynność przysadki mózgowej. Czy mogę być w ciąży?? Po jakim czasie zrobić test? Czy nadczynność przysadki mózgowej oznacza, że nie będę mogła mieć dzieci? Nie ukrywam, że z narzeczonym staramy się o dziecko. Proszę o szczere odpowiedzi. Z góry serdecznie dziękuję

Gość Mychaa <3
Przypominam że nawet jeżeli zaszłaś w ciążę to miesiączka może wystąpić jeszcze do 3 miesięcy.

Gość po dwóch dniach od czego
? od tego, że postanowiliście mieć dziecko?:O

Gość kajda :)
ja kochałam się z chłopakiem 3 dni po okresie i nie Wiem czy jąk sprawdzić czy już jestem w ciąży bo to dopiero tydzień mina :( a kochaliśmy się przez cały tydzień bez zabezpieczenia

Gość adella1
hehe ja też tak głupiałam i dopatrywałam sie objawów, ale jak zaszłam w ciąże to było zupełnie cos innego. Bolał mnie brzuch troche inaczej jak na okres, piersi zaczęły mocno bolec dopiero w 6 tyg a w 7 juz mega ból, całe piersi, sutki wcale nie. no i na poczatku 7 dopiero mdłosci, wrazliwosc na zapachy itd. mi test wyszedł tydzien przed terminem miesiączki, potem dwa nie wyszły i potem znowu były krechy...

hm :( ją okres będę miała dopiero za 3 tygodnie :( pewnie znowu nie uda się :(

a np jeśli mało jem tak jąk teraz bo nie mam np czasu zjeść rano śniadania to czy to ma jakiś wpływ na dziecko które może już jest we mnie a ją o tym nie wiem

Gość lokokokok
Czy po 2 dniac można czuć objawy ciąży ? I co mozna zrobic w ciagu 3 dni zeby tego dziecka nie bylo sa jakieś na to tabletki bo nie jestem jeszcze gotowy na dziecko . !!

Gość lokokokok
Poniewaz z partnerka wspolzylem 29.10.2011 czy jest juz mozliwosc odczucia ciazy ? Bez zabezpieczenia nie doszedlem w niej . I czy sa jakies sposoby by tego dziecka nie bylo czy to sa tylko moje urojenia ? Prosze o pomoc bo nie wiem czy jutro pedzic do ginekologa by mi poradzil jak to dziecko usunac i co mam zrobic.!

Gość lokokokok
A i jeszcze miesiaczke powinnam miec dzisiaj a jej nie mam . Kochaismy sie 2 dni przed okresem .

Gość julcia111777
mam pytanie juz miesiac temu spoznił mi sie okres 2 tygodnie i w tym miesiacy już powinnam dostac 10 dni temu powiedzcie mi czy to sa obiawy ciąży? a i nie mam bardzo ochoty na sex.

Gość gość
Cześć wam mam problem ostatnio kochałam się z facetem parę dni po miesiączce no i niestety wyszczelił we mnie i strasznie się boje :-( Mimo tego że bardzo byśmy się cieszyli z małego dzidziusia :-) ale nie wiem po jakim czasie zrobić test boli mnie strasznie brzuch dołem a w grudniu miałam operacje na wyrostek i nie wiem czy to akurat ciąża czy boleści po operacji :-( proszę was o pomoc

Gość gość
co zrobił?

Gość gość
kochalam sie z moim chlopakiem pt i sobote z obliczen mialam dni nieplodne. kochalismy sie bez zabezpieczen . przed wytryskiem moj chlopak wyciagnal penisa czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze . od pewnego momentu czuje nudnosci i ciagle chodze do wc

Gość gość
Dni nieplodne a na dodatek seks.przerywany marne.szanse.