Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stiga

czy znacie dobry lubrykant ...????

Polecane posty

Gość Pongo
Lubrykant powinien załatwić sprawę. Ja używam Libidizer, bo dodatkowo potęguje doznania, delikatnie mrowi i rozgrzewa <3

Gość Cleo1976
Przy prezerwatywach tylko "wodne" durexy.Radzę uważać na substancje oleiste (kremy, oliwki) przy takiej formie antykoncepcji.

Gość Danielka1
Weź kup żel mucovagin. Miałam ten sam problem przy tabletkach + infekcje intymne, ale ten zel radzi sobie z tymi dwoma problemami. Jako lubrykant jest super

Gość gość
My stosujemy pjur med. Kupuję go na naturalnej plodnosci. Jest nieco droższy niż popularny durex, ale moim zdaniem dużo lepszej jakości.

Gość gość
Dnia 10.07.2017 o 14:57, Gość Danielka1 napisał:

Weź kup żel mucovagin. Miałam ten sam problem przy tabletkach + infekcje intymne, ale ten zel radzi sobie z tymi dwoma problemami. Jako lubrykant jest super

Zgadza się i jeszcze zawiera tylko 1 składnik - kwas hialuronowy. Czytajcie skład tych lubrykantów, bo im krótszy tym lepiej

Gość Hanson Ricardo

Trza pakować w dooopę.

Gość Sonre

Używam tylko tego, który dodatkowo potęguje doznania - Libidizer. jeśli go nie znacie, to z czystym sumieniem naprawdę polecam. 

Gość Luna

u mnie straszna suchość występowała przy hormonach, teraz zabezpieczam się diafragma caya i żelem plemnikobójczym i jest spoko, suchość to już historia.