tosia03 0 Napisano Lipiec 17, 2005 Jade do Grecji. Biorę tabletki antykoncepcyjne. Czy to że zmieniam klimat ma jakies znaczenie na działanie tabletek??Jest tam inny czas niz w Polsce a mianowicie godzinka do przodu. Jeżeli biore tableyki o 21 to mam brac tam o 22????prosze pomóżcie mi!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesz co 0 Napisano Lipiec 17, 2005 Bierz tabletki tak, jakbys brala w Polsce.( To znaczy o 21.00 czasu polskiego) Klimat nie ma nic do rzeczy :-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość novynetka Napisano Sierpień 21, 2007 hej ja mam taki problem bylam w gorach biore twbletki novynette i mam plamienia od przedwczoraj a do przerwy zostalo 5 tabletek czemu tak sie dzieje?co o tym myslicie czy to przez zmiane klimatu czy powinnam sie martwic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość novynetka Napisano Sierpień 21, 2007 prosze wypowiedzcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość novynetka Napisano Sierpień 21, 2007 ponawiam pytanie prosze pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość toti Napisano Sierpień 21, 2007 tez mnie ten temat interesuje ale nie wiem zbyt wiele moze ktos sie odezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach