murb 337 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Człowiek nawet nie wie czy się kłócić, czy nie. Czy to wróg, czy przyjaciel Zawsze warto się kłócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: A to nie ten sztywniak Franz maurer? Tak myślę, że to jeden z jego nikow był, ze nie jedyny i nie pierwszy to wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Nie ma za co. Kiedy dostanie legitymację i chce naklejkę parkingową. Chcę parkować na niebieskich miejscach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: W sumie to on jest dosyć nieprowokowalny, zdążyłam już w sumie wiadro pomyj na niego wylać z marnym skutkiem Pytanie zasadnicze: kto? Bo już się pogubiłam. Od dzisiaj będę traktować poważnie tylko tych, którzy mają powyżej pincet punktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Zawsze warto się kłócić. To powinno być motto tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Baba napisał: Pytanie zasadnicze: kto? Bo już się pogubiłam. Od dzisiaj będę traktować poważnie tylko tych, którzy mają powyżej pincet punktów Ten Franz o ile to on. To może być tez puchacz rolny albo wróbelek. O ile oni wszyscy nie są tez jedna osoba. Skomplikowane jest to błądzenie po Choroszczy Edytowano 3 godziny temu przez draże korsarze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Zawsze warto się kłócić. Jak mnie najdzie, czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Też tak myślę. Lepiej porobić coś bardziej ekscytującego. Albo i nic nie robić. Proponuję nic, zawsze sie sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu A caryca już calkiem zrezygnowała z pisania jak ma tego tańszego zamiennika? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Pytanie zasadnicze: kto? Bo już się pogubiłam. Od dzisiaj będę traktować poważnie tylko tych, którzy mają powyżej pincet punktów Chodzi o IQ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Ten Franz o ile to on. To może być tez puchacz rolny albo wróbelek. O ile oni wszyscy nie są tez jedna osoba. Skomplikowane jest to błądzenie po Choroszczy Nie znam ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Chodzi o IQ? o ranking Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Stwierdzić niepełnosprawność u niepełnosprawnej to tylko diagnoza, nic osobistego... Liiibeeed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie znam ich. Ja też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A caryca już calkiem zrezygnowała z pisania jak ma tego tańszego zamiennika? Postawiła krzyżyk na forum z powodu potwierdzonej gotowości do zdrady ojczyzny. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Liiibeeed? Słucham... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Ja też nie. Ja wiem kto to ale nie powiem. Edytowano 3 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Słucham... Czytasz chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: o ranking Ranking Mazura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 76 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: W sumie to on jest dosyć nieprowokowalny, zdążyłam już w sumie wiadro pomyj na niego wylać z marnym skutkiem Ci frustraci jacyś nudni są, libed zabawniejszy w swojej frustracji bo nie chodzi mu tak o bara bara i mniej wulgarny jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Postawiła krzyżyk na forum z powodu potwierdzonej gotowości do zdrady ojczyzny. Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: A caryca już calkiem zrezygnowała z pisania jak ma tego tańszego zamiennika? Postanowiłam wzorować się na koleżance i spać do południa, ale z racji tego, że mój mąż nie jest milionerem a tysiącerem, to wstaję o 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja wiem kto to ale nie powiem. Użytkownik tego forum Pffff, też mi tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Ci frustraci jacyś nudni są, libed zabawniejszy w swojej frustracji bo nie chodzi mu tak o bara bara i mniej wulgarny jest. Gej po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Serio? To bardzo prawdopodobne. A z tą zdradą ojczyzny to pewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 258 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: To bardzo prawdopodobne. A z tą zdradą ojczyzny to pewne. Co na to proboszcz odnośnie zdrady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ranking Mazura? O tym mogłabyś pogadać z moim chłopem. Przyuważylam, że ogląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja wiem kto to ale nie powiem. Ale to już było i nie wróci więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1668 Napisano 3 godziny temu Dobra dziewczyny idę ustawić się w kolejkę po zasiłek. Złożę wniosek to orzecznictwa bo coś czuję, że ten carewicz to uja może mi załatwić. Miłego dna! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Użytkownik tego forum Pffff, też mi tajemnica Skoro to takie oczywiste to dlaczego nikt nie wie niczego pewnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach