Gość international Napisano Listopad 27, 2008 brawo, szaroburo - moge sie podpisac pod kazdym Twoim zdaniem z ostatnich wypowiedzi :-) linka znalazlam tropiac enzw - tez mnie zadziwil ten osobnik. najpierw myslalam, ze to jakis emeryt ale on chyba moze miec 25-40 lat (szacuje)... terror mlodosci i urody w mediach uwazam za chory. jak jakis imbecyl wytropi jednomilimrtowe odrosty w kroczu jakiejs aktorki czy piosenkarki (autentycznie widzialam taki przypadek - sprawdzalam infe enzw :-p ) od razu sypia sie gromy, jaka ona obrzydliwa i zaniedbana. no ludzie! trzeba dbac o siebie ale bez histerii. nie da sie dorownac idealowi stworzonemu przez komputer (a propos: http://swir.us/jak-powstaja-piekne-kobiety - znacie? )! i zrezsta po co - cala cywilzacja ma sie ograniczyc do powierzchownosci? straszne zubozenie. moda byla, jest i bedzie, dbac o siebie trzeba ale w psychoze popadac - nie. mysle, ze faceci zafascynowani wlochatymi kobietami to ta sama kategoria co ci, ktorzy ubieraja sie w rajstopy, fetyszysci roznej masci itp. - w sumie nieszkodliwi choc dziwaczni. ja bym jednak nie chciala, zeby moj facet byl zafascynowany moimi klakami... pod tym wzgledem pasuje mi jak najbardziej moj mezczyzna: woli mnie ogolona ale odrosty mu nie przeszkadzaja (zapuszczenie na pewno by mu przeszkadzalo). nie czuje sie dzieki temu pod presja :-D a przy moim zaroscie ja nigdy nie wygldam idealnie - zawsze cos zostanie, wystaje, kluje :-( rak nie gole wogole - boje sie pogorszenia. pomyslcie jednak o biednym enzw tak: gdzie on znajdzie dzisiaj niegolaca sie kobiete???? my latwiej znajdujemy facetow, ktorzy toleruja nasza niedoskonalosc niz on mloda kobiete paradujaca latem w sukience z 5-10 cm wlosami na nogach!!! (i wszedzie indziej) i nie wiem, czemu on sie tak tych Ormianek uczepil. spotkalam kilka w zyciu (w czasach studenckich) - mlode, sympatyczne, wyksztalcone i z ... ogolonymi nogami :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***majka*** Napisano Listopad 27, 2008 dziewczyny na tym blogu sa odrazajace. niektore maja ostry hirsutyzm. chlopaki, ktore leca na cos takiego sa zbokami. takie jest moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 27, 2008 international - nic dodac nic ujac :D probowalam jakoś zrozumieć upodobania ENZW bo nie lubie naskakiwac na ludzi nie poznając ich punktu widzenia ale to faktycznie nie jest normalne. wszystko to sie rysuje jako jakis fetysz. dzisiaj sobie ogoliłam nogi i bikini po dlugim czasie zapuszczenia ;) i czuje sie jak nowonarodzona! :D :P za nic bym z tego nie zrezygnowała na zawsze nawet gdyby mnie jakiś meżczyzna błagal żeby tego nie robić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emila1984 Napisano Listopad 28, 2008 WITAJCIE jestem po raz pierwszy na tej stronie. nawet nie wiedzialam ze nadmierne owlosienie ma swojo nazwe :( mam na imie Emila i odkąd pamietam to jestem owlosiona. dzieci w szkole mi przeszkadzaly i wyzywaly od babo-chlopow. moim problemem jest silne owlosienie twarzy ale tez ogroomna nadwaga-przy wzroscie 170cm-127kg :(( powiem szczerze ze radze se z owlosieniem, a raczej oszukuje otoczenie. wlosy jesli sa dosc dlugie rozjasniam rozjasniaczami do wlosow glowy :) te ktore sa bardzo widoczne usowam peseto albo tez gole. uwazam tez ze nie trzeba wstydzic sie tego przed facetami. mam meza ktory od poczatku to zaakceptowal, nawet jak bylismy parą to uczyl mnie jak nalezy sie golic zeby mniej bolalo i nie bylo krost :) zastanawiam sie nad kupnem preparatu po ktorym wloski wolniej odrastają. czy mozecie mi cos doradzic?? i gdzie to sie kupuje. dziewczynki glowa do gory powiem tak mam 24lata, owlosioną twarz i 125kg zywej wagi!!! czy ktoras z was ma gorzej??? i pomyslcie ze mam super meza ktory wspiera mnie w walce z owlosieniem i nadwago ale zanim moge zastosowac jakis lek to on najpierw czyta ulotke czy chociaz mi nie zaszkodzi :) a ile przez takie czytanie ulotek moich lekow nawywalal-bo to sprzyja rakowi macicy,jajnika,watroby itd itp mowie wam mamy po co zyc i na pewno znajdzie sie ktos kto was pokocha tak jak i mnie pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***majka*** Napisano Listopad 28, 2008 emilia1984, dzielna z ciebie dziewczyna. zawsze milo slyszec tez o wspanialych facetach. tyle dzisiaj mowi sie o beznadziejnych chlopakach, ktorym nie mozna zaufac... miec w mezu prawdziwe oparcie to jest cos! dziewczyny, mam pytanie: ILE KROPEL TELOCAPICU DODAC DO 100 ML BALSAMU?? mam wrazenie ze cos pomieszalam i zrobilam za wysokie stezenie. BARDZO BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***majka*** Napisano Listopad 28, 2008 emilia, jesli chodzi o preparaty spowalniajace odrost to wlasnie telocapil, ktory sama zaczelam testowac. jest jeszcze jakis zel z polleny ale nie wiem czy dziala. telocapil kupisz przez internet na "mazidlach" pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martulkaaaa Napisano Listopad 28, 2008 hej Emilia jak nalezy się golić, żeby nie było krost? są na to jakieś sposoby? męske maszynki i płyny po goleniu są super w kazdym razie :-) polecam z preparatów niszczących (podobno) włosy zaczełam własnie stosować olej krokoszowy i telocapil (obie rzeczy zamówiłam przez internet) - ale jeszcze za wcześnie, żeby mówić o ich działaniu, bo stosuję je dopiwro od niedawna i nie wiem, czy możemy się licytować na to, która ma gorzej ;-) jest sens? ja też mam owłosioną twarz, nadwagi co prawda nie mam, ale mam inne atrakcje, na przykład niedoczynność tarczycy przez co jest mi stale zimno, strasznie wysycha mi skóra i muszę codziennie brać hormony do końca życia majka, ja dodawałam wagowo. Zważyłam sobie 98 gramów balsamu na wadze kuchennej i dodałam 1,5 mililitra telocapilu (ze strony mazideł wywnioskowałam, ze waży mniej więcej tyle co woda). Steżenie procentowe oblicza się jako stosunek masy jednego do drugiego w każdym razie, nie objętości. Mój balsam z białego zmienił kolor na kremowy, taki trochę jak budyń waniliowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 28, 2008 ostatnio maniakalnie przeszukuje internet w nadzei na znalezienie jakiejs alternatywy dla terapii hormonalnej. dzisiaj trafiłam na to: http://www.noni.com.pl/hormony.html \"W krótkim czasie od rozpoczęcia kuracji Polinesian Noni, nastąpiła poprawa w koncentracji i zasypianiu. Dalej powrócił apetyt, uregulowały się wypróżnienia. Stopniowo zmniejszyły się dolegliwości z chronicznym zapaleniem migdałków. Po około trzech miesiącach nie było już śladu po powiększonej tarczycy, dziewczyna przestała często się przeziębić, a problem z nieregularnymi i bolesnymi miesiączkami sam zniknął. Przy okazji zauważyła, że zniknęły gdzieś trądzikowe pryszcze...\" \"Regularne stosowanie Polinesian Noni przyniesie wzmocnienie ogólne organizmu, zdrowie i zadowolenie z życia. Zmniejszy dolegliwości miesiączkowe oraz związane z menopauzą u kobiet. Noni w wielu przypadkach rozwiąże też problemy z niepłodnością tak u kobiet jak i u mężczyzn, którzy chcą mieć dzieci. W wielu problemach z grzybem Candida, gdzie może dochodzić nawet do przerostu gruczołu sutkowego u mężczyzn tzw. ginekomastia lub nadmiernego owłosienia (wąsy, broda) u kobiet tzw. hirsutyzm lub owłosienie pleców, nóg tzw. hypertrichosis. W oczyszczaniu organizmu z grzybów oraz regulacji gospodarki hormonalnej pomoże Polinesian Noni. \" moze to i kolejny pic na wode, ale zawsze warto sprobowac. a moze któras z Was juz tego probowala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 28, 2008 o cholera ale to drogie :( :( :( http://www.suplementy-online.eu/details-93.html chyba jednak za drogie zeby sobie probowac ot tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raheela Napisano Listopad 28, 2008 ja znowu jestem za chuda przy wzroscie 164 cm waze tylko 38 ... do tego te wlosy nie wiem skad sie biora i czemu tak szybko rosna ;( ja pierdziele... tez rozjasniam rozjasniaczem jak Emila .. na buzi na dloniach tylko ze mam bardzo ciemna karnacje i glupio wygladaja takie "blond" wloski na rekach ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emila1984 Napisano Listopad 28, 2008 przed kazdym goleniem powinnysmy masowac swoją twarz okolo 5 minut, co rozluznia miesnie twarzy i skore dzieki czemu nie podraznimy se skory. ja po kazdej depilacji nczy goleniu codziennie rano i przed snem masuje swoją twarz tlustym kremem bądż olejkiem, skora nasza wtedy jest rozluzniona i nie napina sie, dzieki temu wloski mi nie wrastają :) sa reraz oczywiscie dla mezczyzn golarki z 5 ostrzami-polecam je bo są b ardzo delikatne i nawet zaraz po goleniu nie mam sladów ze cos "kombinowalam" przy swojej twarzy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość international Napisano Listopad 28, 2008 czy ktoras z Was jeszcze, poza Emila, goli sobie twarz? ja nie robilam tego nigdy. mam odrosty, wlosy i czerwone kropki od podraznien po wyrywaniu, no i oczywiscie wrastajace wlosy ale... przed goleniem twarzy bronie sie rekami i nogami. boje sie wzmocnienia wlosow i ze golac sie jak facet, sama stane sie jak facet a to mnie oczywiscie totalnie przeraza :-( Jak Wy to widzicie? ja mam blokade psychiczna. to cos - noni - wydaje mi sie totalnie nieskuteczne. cos co dziala na wszystko, nie dziala na nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***majka*** 0 Napisano Listopad 28, 2008 dzieki martulkaaa myslalam, ze nie mam wagi kuchennej, a tu znalazlam :) jakiego balsamu uzywasz? mi z hipp wyszedl tez budyniowy kolor, ale jestem pewna ze moja porcja nie miala doskonalych proporcji ;) jak sie skonczy porcja, bardziej sie przyloze do odmierzania :) ja na szczescie nie mam takiego problemu na twarzy (odpukac!!) zeby myslec o goleniu. wasik da sie bez problemu zalatwic peseta, pojedyncze wloski na brodzie tez. do tej pory nie mialam widocznych sladow. ale bardzo sie boje, ze wlosow moze przybywac... international, zgadzam sie z toba, golenie twarzy to juz ostatecznosc. jezeli posunelabym sie do tego, to tylko jako przymusowe przygotowanie przed laserem. emila, pomysl nad laserem! jesli chodzi o twarz, a wlosy sa na tyle ciemne, ze sie kwalifikuja do zabiegu, to na prawde warto sie wykosztowac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emila1984 Napisano Listopad 28, 2008 dziewczyny ja bylam kilka razy na laserze i du... :( tylko w portfelu mniej. a co do golenia twarzy...moim zdaniem po goleniu tak jak i po pensecie czy wosku odrastajo wloski tak samo. a przy goleniu nie ma takiego bolu. ja czesto tez wyrywam wloski penseto ale zostajo mi czerwone kropki i przed jakims waznym wyjsciem musze chociaz dzien wczesniej se wyrwac zebym nie miala czerwonej twarzy :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwala_genetyczna 0 Napisano Listopad 28, 2008 emila1984, a stosowalas jakas terapie hormonalna? Idac na laser i oczekujac efektow, NALEZY unormowac hormony. To, co mialas (vel- masz) to nie sa te same wlosy, tylko nowe...niektorzy potrzebuja nawet 7miu zabiegow (:/) Co do Twojej wagi, mam odwrotnie. Przy prawie 1`80 waze 54 kg (pominawszy to, ze jestem w ciazy, w ktorej na wadze trace:/) Napisz cos wiecej... stosowalas cokolwiek,aby rozwiazac problem od wewnatrz? Mysle, ze golenie sie nie jest calkiem absurdalne. Kiedys przypalam wlosy zapalniczka ... :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emila1984 Napisano Listopad 28, 2008 bylam u endokrynologa ktory stwierdzil ze nie jest to az tak wielki problem :/ przepisal mi diane35 bralam ją ponad dwa lata i zadnej poprawy-jedynie na wadze sie poprawilam(przytylam ok 10kg) powiem szczerze ze w moim przypadku leki dzialajace od wewnatrz raczej odpadaja poniewaz mam chora watrobe(ale nie ma to nic wspolnego z owlosieniem) i slaby zoladek, kazde leki jakie wezme wywolujo silne bóle zoladka :( teraz bede "molestowac" mojego chirurga zeby jak najszybciej zmniejszyli mi zoladek to chociaz z wagą sobie poradze :) niestety mam otyłość śmiertelną :( i boje sie ze zostawie dzieci i meza samych. czasami to mysle ze wole miec te wloski niz byc otyla bo wloski przynajmniej nie zabijają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martulkaaaa Napisano Listopad 28, 2008 emilia, dzięki :-) ale twarzy nie golę. Zwykle niczego nie golę, tylko depiluję. Ale zdarza się i awaryjne golenie, kiedy muszę się pokazać, a nie mam czasu na depilację. I wtedy właśnie mam najgorsze podraznienia. Wypróbuję sposób z masowaniem następnym razem. A w kwestii wagi - badałaś hormony tarczycy? Ja choruję na niedoczynność i stykam się z dziewczynami, które bardzo utyły właśnie z tego powodu. Zbadaj chociaż TSH. international, ja bym się bała zacząć, tak jak Ty. Tylko depiluję. Najczęściej woskiem, czasami pastą cukrową. Zresztą kiedyś ogoliłam sobie brzuch, kiedy jeszcze nie miałam wcale na nim szczególnie obfitego owłosienia. Ot, takie cieniutkie w,łoski, prawie niewidoczne. I odrosły znacznie grubsze, gęstrze i ciemne. Jestem pewna, ze to od tego ogolenia. Co ja zrobiłam :-( no nic to.... Poza tym trzeba by się golić codziennie, co mnie przeraża. I mimo, że mój TŻ jest niezwykle tolerancyjny, nie wiem, jak by zniósł porannego buziaka ode mnie kłującej zarostem... majka, akurat miałam w domu Lirene modelujący - dość lekki i łatwo się wchłania, więc nieźle wychodzi to częste smarowanie się nim. Chyba własnie tego powinnyśmy szukać. Jeżeli będzie zbyt tłusty i ciężki Telocapil może się źle rozmieszać - w końcu rozpuszcza się w wodzie. A z proporcjami lepiej uważaj, bo cała operacja będzie na nic. Jak dasz za mało, to nie zadziała. A jak za dużo to chyba też nie dobrze. Wiem, że dziewczyny smarowały się jakimś kremem na cellulit z kilkuprocentowa zawartością telocapilu (chyba 6%) i nie zadziałał. Jeżeli dostałaś z Mazideł próbki, to one są w takich małych pojemniczkach z miarką. Możesz w nich sobie dokładnie odmierzyć tyle ile chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwala_genetyczna 0 Napisano Listopad 29, 2008 emila1984 Diane to lek, ktory mozna stosowac w jednym ciagu przez 6 miesiecy. Rzeczywiscie bardzo niekorzystnie wplywa na watrobe, dlatego tez powinnas dodatkowo brac symilarol jako oslone na watrobe. Musisz cos zrobic z tym wewnatrz dopoki nie wyrosnie Ci broda jak u mezczyzny. Moze jakos dietke zmien na bogata w izoflawony, jezeli naprawde nie chcesz brac zadnych lekow. Nie jest ona wystarczajaca, ale zawsze ma jakies dzialanie na gospodarke hormonalna. Poczytaj tez cos o herbacie z wierzbownicy - dzialanie antyandrogennie a poza tym oczyszcza organizm. Co do zmniejszenia zoladka...zycze powodzenia :)Jezeli naprawde nie mozesz schudnac, to rzeczywiscie jest to jedyne rozwiazanie. Musisz byc bardzo pogodna osoba i to, co podziwiam - patrzysz na siebie obiektywnym okiem i nie obwiniasz o nic calego swiata. Podoba mi sie taka postawa. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***majka*** 0 Napisano Listopad 29, 2008 mnie tez bardz podoba sie pozytywna postawa emili :) z powaznymi problemami zdrowotnymi nie ma zartow, slyszalam, ze zmniejszanie zoladka jest fantastycznym rozwiazaniem dla wielu osob. jesli chodzi o laser, to najskuteczniejszy jest lightsheer, wydaje mi sie, ze w koncu wytepilby zdecydowana wiekszosc wloskow - nawet jesli mialoby to byc ponad 10 zabiegow. poza tym przez jakies 2 miesiace po zabiegu jest SWIETY SPOKOJ, to jest duzy plus. zwala, pytalam cie jakie mialas wlosy na rekach przed roczna kuracja krokoszowa. chce tez kupic ten olej, ciekawa jestem jak duza jest roznica od stanu wyjsciowego. martulkaaa, masz racje. nastepnym razem kupie lzejszy balsam i przyloze sie do odmierzania. w sumie hipp nie jest zly, bo ma nieskomplikowany sklad, w koncu jest dla maluszkow, a moja sucha skora \"wypija\" wszystko momentalnie, ale bardziej wodnisty moze glebiej dzialac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 29, 2008 emila1984 - tez jestem pod wrazeniem Twojej niezmąconej pogody ducha, bardzo Cie podziwiam. sama nie potrafie chyba wypracowac takiego dystansu do siebie zeby nie przejmowac sie wygladem. zwalo, ja własnie wczoraj kupilam izoflawonoidy sojowe w aptece + błonnik + vit A+E: http://www.777ebuy.com/product_info.php?currency=EUR&products_id=12818 (za 16zł) polecam wiec i emilii, szczegolnie dobre zestawinie wspomagajace tez wlasnie odchudzanie. zwalo - tez czytalam o wierzbownicy i jeszcze o czarnuszce (czarny kminek) (podobno stabilizuje system hormonalny) podobno tez czerwona koniczyna zawiera duzo fitohormonow (taki preparat \"red clover\") a tutaj jest lista lekow roslinnych niby pomagajaca unormowac hormony http://www.natria.pl/natures-sunshine-progesteron-hormon-kobiecy-c-94_135.html gdybym wiedziala ze to wszystko pomoze to pewnie bym zainwestowała i sie tym nieustannie faszerowala byleby nie zaczac brac hormonow \"synyetycznych\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 29, 2008 syntetycznych* :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 29, 2008 dziewczyny z anoreksja maja zaburzona gospodarke hormonalna i często ze tak powiem "zapadają" na hirsutyzm, to juz jest udowodnione. rahelo, moim zdaniem Twoja waga jest przerażajaco niska i nie dziwie sie ze mogla miec wplyw na hormony i wlochy.. ja musze przyznac ze w sumie sie nie odchudzam, ale bardzo malo jem za co winie nieustajce zle sampoczucie psychiczne co prawda przy 168cm waze 59kg, ale wyglądam niezdorwo, jakbym byla jakas chora, wyniszczona chorobą i zrobil mi sie straszny cellulit na nogach i tylku. a cycki nie dosc ze male to obwisly. gdyby przytycie, czy tez powrot do normalnego jedzenia mial mi zagwarantowac ze wlosy znikną to nie wiem czy zdecydowalabym sie na to. bardzo chce uprawiac sport, kiedys duzo biegalam. ale w sumie boje sie wychodzic z domu i nie mam kolezanki z ktora moglabym sie gdzies zapisac. :( mysle o kick-boxingu albo aeroboxingu teraz zimno wiec juz nawet biegac nie mozna ;/ a w domu cwiczenie samemu po jakims czasie staje sie nudne. moze jest ktoś z poznania kto sie ze mną zrzeszy i pouzala czasem gdzies w pubie, albo wymyslimy cos ciekawego ja juz mam dosc zycia w odosobnieniu ze swoimi problemami :( wczoraj przeplakalam cala noc z tego powodu ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 29, 2008 ide na tory - nie idz na tory! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 29, 2008 przepraszam ze znow tyle pisze i wklejam linki ale jeszcze taki ciekawy w miare artykuł znalazlam: http://resmedica.pl/zdart80017.html mozna poczytać rekreacyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emila1984 Napisano Listopad 29, 2008 dzuewczyny dziekuje Wam za nazwy lekow i ziol. na pewno je kupie i to nawet jutro. a co do tego uzalania sie nad soba i swoim wygladem...kiedys przez takie uzalanie sie o maly wlos nie popadlam w depresje, ale przeczytalam gdzies ze aby akceptowalo Cie otoczenie musisz sama siebie zaakceptowac. i uwiezcie mi to dziala. przeciez z hirsutyzmem mozna nauczyc sie zyc. rozejrzyjcie sie wokol siebie ile jest osob kalekich, niewidomych i uposledzonych, oni tez to akceptujo i z tym zyją. wiec glowa do gory-ja wieze w to ze znajdo kiedys lek ktory nam pomoze :) a wiara czyni cuda co do laseru to musze powiedziec, ze to nie prawda ze "masz spokoj na 2 miesiace" ja musialam chodzic co miesiac. do mojej miejscowosci przyjezdza kosmetyczka raz w miesiacu i wykonuje takie zabiegi. polecam je tym osobom, ktore maja kase, ja nie chodze regularnie na laser bo niestety musialabym wybrac albo laser, albo kupic cos dzieciom :) i wybieram to drugie. ale teraz przed swietami tez sie wybiore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***majka*** 0 Napisano Listopad 29, 2008 ide na tory, probowalas laser? trzymaj sie dzielnie. ja jestem przekonana, ze juz niedlugo wymysla cos fantastycznego na te wstretne wlosy!! emila, a wiesz dobrze co to za laser? laser laserowi nierowny! super z ciebie mama, tez bym tak zrobila :) ale pamietaj, ze jak juz wydajesz na laser, to nie warto wyrzucac kasy na inny niz lightsheer (coherent/lumenis) szaroburo na piwko chetnie bym sie przeszla, ale niestety to zupelnie nie moje okolice. tez ciagle mysle o jakim sporcie, ale w moim wypadku ciezko jest sie zmobilizowac... w sumie lubie klasyczny aerobic, czlowiek sie czuje tak pozytywnie zmeczony, trzeba sie w koncu zebrac :) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaroburo 0 Napisano Listopad 29, 2008 emilio, tak jak mowi majka to powinien byc laser DIODOWY LightSheer bo z relacji wielu dziewczyn jak równiez stron internetwoych jest to najskuteczniejszy laser (pare podstron temu cytowałam relacje na ten temat osoby ktora poddawala sie wielu laserom a dopiero LightSheer przyniósł oczekiwane rezultaty). po co wiec wyrzucać pieniadze w bloto, szczegolnie jesli sie nie przelewa. nie wierze ze nie ma tu nikogo z poznania :( dziewczyny! nie chowajcie sie! jak wpadne w desperacje bede jezdzic po miescie wynajętą ciężarówką, z megafonem w ręce i prosić zeby wszystkie \"włochate\" wyszly z domów i zorganizowaly ze mna elitarną impreze ;D majka dzieki za dobre chęci :) moja propozycja wypadu/spotkania jest ciagle aktualna dla wszystkich chetnych prosze smialo pisać jesli sie ktoraś zdecyduje/odważy jestem raczej spokojna więc nie trzeba sie bać hehe ;) milego wieczoru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczrz Napisano Listopad 29, 2008 szaroburo - dzieki za linki! czytam, czytam i na pewno zaczne z czyms eksperymentowac... jak przetlumacze te nazwy na niemiecki albo namowie faceta do wycieczki do Polski ;-) ja pare razy do roku jezdze przez Poznan :-p Ze swojej strony moge co najwyzej zaproponowac spotkanie w Berlinie. 3-4 godziny w pociagu i juz jestes. Na regularne spotkania, 2 razy w tygodniu, dla sportu to zbyt kosztowne i uciazliwe ale taki wypadzik na weekend tez moze byc odprezajacy :-p Pisze sie ktoras? Pokj mam maly ale 1-2 osoby da rade przenocowac. Ja mam 168 wzrostu i jakies 59-61 kg wagi (waha sie, potrafie nabrac sporo wody w zaleznosci od fazy cyklu). Trzymam tak od lat - zadnych diet i zadnej nadwagi. A klaki jak byly, tak i sa :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczrz Napisano Listopad 29, 2008 zastanawiala sie ktoras kiedys, czy laser moze miec jakies skutki uboczne dla ciala? ja tak ale nie znalazalam na ten temat zadnej infy. A Wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość international Napisano Listopad 29, 2008 no i wpadlam :-( czulam, ze tak bedzie... :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach