Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość smutna_małgosia

Dziewczyny z hirsutyzmem

Polecane posty

pomyłka, wcześniej wskoczyła mi krakowska strona już mam odpowiedni link

Gość jaa 89
spoko

Gość do jaa 89
prosze powiedz czy sa juz jakies efekty....cos zauwazyłas?? tez wybieram sie na laser do lodzi i tak podpytuje...jak długo czeka sie na wizyte?? czy tego samego dnia kiedy sie przyjdzie robią juz zabieg ??? prosze jesli mozesz napisz

Gość jaa 89
ja dzownilam w poniedzialak i sie umowilam na piatek bo tak mi pasowalo ale bylo mozliwe wczesniej tez .. ja bylam dopiero 1 raz czy jestem zadowolona hmm jak na 1 raz to chyba tak

Gość do jaa 89
a czy od razu panie depilowały ?? tam czytam ze niby jakies próby laserowe sie robi ...czy tego samego dnia była konsultacja i zabieg ?? czyli włoski wypadaja ?? cieszysz sie pewnie ?? no nie mam wyjscia musze tam isc...czekam jeszcze na pieniązki i ryzyk fizyk , nie spróbuje to sie nie dowiem....jak chciałam zrobic brzuch i bikini na poczatek...z tym poki co najwiekszy problem

Gość jaa 89
od razu cie depiluja nie ma zadnej proby, no po ok 2 tyg wypadaja ale nie wszystki tylko te co byly w fazie wzrostu ;) ja planuje tez bikini pupe, ale narazie zobacze jakie efekty bedA BO JAK MARNe to nie ma co kasy wkladac

Gość do jaa 89
to moja chyba jedyna nadzieja...tego sie trzymam...golenie bikini jest na chwile, potem te okropne krostki , nie idzie sie pokazac...chciałabym bym kiedys spokojnie wyjsc na plaze ...czy dozyje takiej chwili , nie wiem? w tym roku pousuwałam włoski z okolic bikini, te co tak by wystawały no powyrywałam pensetka, był spokoj na chwile, mogłam pooddychac ale potem odrosły, powrastały i koniec...a mam tego sporo,bardzo duzo...nogi da sie zgolic i przetrzymac ale reszta to masakra....takze sama zastanawiam sie czemu na laser nie poszłam jeszcze wczesniej...chyba po tym programie tvn cos pekło we mnie, jedna pani mówiła ze jest przeszczęsliwa bo udało jej sie pozbyc problemu dzieki laserowi....moze tez mi sie uda , no trzeba w cos wierzyc

Gość jaa 89
dla mnie laser to jedyna nadzieja

Gość do jaa 89
jest szansa na dodatkowa prace od marca...wiec pieniązki zarobione przeznacze na dodatkowe zabiegi, teraz w lutym chce pojsc pierwszy raz...bikini i brzuch....jak myslisz jaki to bedzie koszt?? licze ze tak 500-600 zł , no zobaczymy, trzymam tez za ciebie kciuki ...z łodzi jestes ???

Gość jaa 89
ja nie jestem z lodzi do lodiz jezdze na laser bo jest tani hm zalezy gdzie pojdziesz jesli tma gdzie ja to bikini 200 zl a brzuch zrobia ci gratis pisze ze jak robia bikini to masz gratis wlosy miedzyposladkami i linie brzucha od pepka do bikini

Gość do jaa 89
pojde, pojde...za długo czekałam ,zdecydowanie za długo...moim marzeniem sa jeszcze nogi...ale na pierwszy ogien bikini i brzuch, troszke poczytałam i dziewczyny pisały ze nie na wszystkie laser zadziałał, bije sie tego ale powtórze...za długo czekałam, jesli nie sprobuje nie przekonam sie i bede załowac do konca zycia....pieniadze musze miec, zapracuje i mam nadzieje ze bede mogła inne osoby zachecic do zabiegu...ja jestem z łodzi...czyli mowisz ze najlepiej w tym estetico?? widze ze sa jeszcze inne miejsca no ale po to jest forum zeby sie poradzic i opiniami wymienic...mam intuicje ze jednak to estetico

Gość jaa 89
no ja tam bylam w tym estetico i teraz ide na poczatku lutego wlasnie tez mi sie marzy co innego jeszcze ale najpierw chce zobaczyc czy w ogole zadziala na mnie bo nie mam hormonow ok wiec wiesz

Gość do jaa 89
oki....trzymajmy sie tego ze sie uda !!!!! kasa to kasa....jesli choc troche by pomogli to pieniadze sa najmniej wazne....mam odczucie ze narazie sie nie cieszysz, pomysl...zrobiłas pierwszy krok ale jak znaczacy ...moze za jakis czas bedziesz sie cieszyc i smiac....bedzie dobrze !!!

Gość jaa 89
no mam nadzieje;)) mysle ze po 2 wizycie juz bedzie w miare ok, bardzo bym chciala;) do lata sie pozbyc tego dizadostwa

Hej. Ja sie dziś wściekłam i wyrwałam wszystkie włosy z klaty. No prawie wszystkie... Boże Jedyny dlaczego nie mogę być piękną wolną kobietą, tyko wciąż muszę zerkać na klatę, brzuch, pachwiny, pośladki, brodę i wąsy. Już psychicznie nie wytrzymuję. Czy macie włosy na klacie i dekolcie? Proszę wklejcie tu listę kosnmetyków, ktore mogą wpłynąć na porost włosó, bo niestety nie udało mi się do tej pory otworzyć tej strony.

Ja mam na klacie, brzuchu dekolcie, wszędzie mam no wszędzie- tylko nie na dłoniach i stopach i bokach ciała-dosłownie tak jak mówiła ta kobieta z rozmów w toku

Gość jaa 89
hm u mnie po 1 jest bo bylam prawie 3 tyg temu i od tamtej pory brzucha nie gole bo w sumie nie ma co a takto co 2 dni golilam

Gość jaa 89
ja mam nawet na palcach u rak i nog wiec to jest dopiero;/ mam na buzi na dekoldzie b rzuchu w nosie pupie bikini pachwiny cale nogi plecy na dole piersi no wszedzie

Gość do jaa 89
jaa 89 ....czyli jest dobrze, wierz w to ze bedzie dobrze, nawet jakbys miała tam jeszce isc wile razy...jesli choc troche po pierwszej wizycie jest oki to mów sobie ze po drugiej bedzie jeszcze lepiej , po trzeciej i po czwartej....no tak tutaj ktos pisze znowu ze nie pomogło ...kurcze szkoda, współczuje ale nie poddawaj sie ...moze jeszcze raz spróbuj !!!!

Ja też. Ma wszedzie, ale te na dekolcie i brodzie mnie dobiły. Po pierwszych 2 zabiegach laserowych myślałam, że włosy zniknęlły. Całe lato nie goliłam. Pożniej odrosły i kolejne zabiegi nic nie dawały. Tylko chwilowy przestój i na nowo. Gole sie co dzień na tym brzuchu.

Gość jaa 89
a ty widzialas poprawe w ogole podczas zabiegow czy w ogole nawet ani 1 wlosa ci nie ubylo, no bo ja widze przerzadzenie po 1 wizycie

Gość tez mam hirs....
Czesc, ja tez mam wszedzie zacznajac od glowy, miedzy brwiami, wasik, bokobrody, nosss:/ pozniej kark tam na dole na plecach, rece, brzuch, nie tylko pod pepkiem ale caly brzuch, bikini, uda, nawet na palcach u rak i nog, w sobote rozjasnilam wlosy wokol sutkow, brzuch, kark, wasik, bokobrody i wlosy w nosie.... nie sa czarne... ale to i tak nie zmienia faktu mam je nadal.... i to tyleee rzadko je gole, nie pracuje wiec wiece nigdzie praktycznie nie wychodze wiec sie nie mecze z nimi...

Gość do jaa 89
misterioza....no próbuj , próbuj...kurcze piszesz ze całe lato miałas spokoj...oj marzenie scietej głowy

Tak sobie pomyślałam. Są różne stowarzyszenia i fundacje. Może by tak założyć Stowarzyszenie kobiet z hirsutyzmem. Może jakiś sponsor kupilby nam laser i byśmy się depilowały:/

Gość jaa 89
tez myslalam wiele razy o takim czyms nie wiem jaka stronke zalozyc kazdy by sie wpisywal i w ogole

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się