Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość smutna_małgosia

Dziewczyny z hirsutyzmem

Polecane posty

Gość mania pyta
a co do Sylwestra to ja spedze w domu przed tv, takze dziewczyny dobrej, udanej, zabawy do bialego rana Wam zycze buziaki :* :*

Gość mania pyta
naddia 1 przepraszam Cie ale mam do Ciebie jescze jedno pytanko, we wczesniejszych postach pisalas ze zamowilas sobie na allegro takie cos jak smooth away, chcialabym sie dowiedziec czy to takie dobre, czy pic na wode bd wdzieczna za jakas informacje

Gość Małpiatka
Naddia, czy twoje wlosy na calym ciele mają NIE WIECEJ niz 0,5 cm???? Co u mnie? Nic dobrego niestety. Polączenie zimna, TR i grzejących kaloryferów robi mi twarz prawdziwego pijaka:(. Jak patrze w lustro, to chce mi sie rzygac. Mania co ci przeszkadzają te wlosy w nosie, ktorych nawet nie widac..??Mnie na biologii uczono, ze one są NIEZBĘDNE. No ale spoko, można usuwać....

Gość lovelaska 89
ja ide w tym tyg na konsultacje a 4 stycznia na laser, u mnie w miescie w gabinecie wypozyczaja sobie laser i wykonuja tam zabiegi raz w miesiacu, co 5 tyg

Gość Małpiatka
Broda, dziękuję za odpowiedź. Czyli z tego co napisalas, wywnioskowalam, że wahania insuliny nie wplywają jakoś szalenie na porost włosów słuszny wniosek? A wiec z tego punktu widzenia niejedzenie slodyczy to bardziej wplyw na psychikę (że coś sie robi) niż faktyczny wplyw za zmniejszanie intensywnosci pojawiania sie wlosow? Sorki że byc moze powtarzam pytanie, ale spytam: czy ten twoj lekarz w sytuacji, gdy hormony sa w gornej normie lub ją przekraczają, sugeruje branie spironolu, finasterydu? No bo napisalas, ze one dzialają podczas brania-jak sie konczy je brac- hormony znow robią swoje. Czy lepiej zatem je w takiej sytuacji brac (zakladając ich dobrą tolerancję) czy nie?

Gość Małpiatka
Acha, chodzilo mi Brodo o sytuacje, gdy to nadnercza walą te hormony

Gość papryczka...........
Małpiatko, a łykasz może belisse anti-red? Na mnie jej regularne zażywanie działa jak laser. Nie czerwienie się, a ostatni raz ipl miałam w styczniu i już latem cierpiałam, ale zaczęłam we wrześniu łykać belisse i naprawdę nie czerwienię się tak jak wcześniej, a właściwie nie czerwienie się prawie w ogóle... W moim przypadku działanie świetne. Ja nie myślę o sylwestrze, bo najchętniej bym się upiła, żebym nie patrzeć na swój gruby brzuchol (ten kortyzol pieprzony...) i nie myśleć o przegranym życiu...

Gość jaa 89
kortyzol powoduje ze sie jest otylymm, ma sie brzuszek?? hmm to ja pewnie mam podwyzszony ten hormon bo mam brzuch duzy heh

Małpiatka- w miejscach takich jak plecy nie, tam nie mam dłużysz niż 0,5 natomiast na dekoldzie, brzuchu, sutkach osiągają 1cm a nawet nieco ponad zresztą czy ważne są jak one są długie? Najważniejsze ile ich jest, na gęstość moich włosów jest brak skali, więc ich jest bardzo dużo, bardzo, śmiało mogłabym zrobić zdj bo je widać pod światło. Czy to długie włosy? Na dekoldzie tuż przed szyją się rozrosły, brakuje mi sił. Są krótke, ale są czarne i pełno gęsto ich jest. To widać po prostu, ja nie wiem jak ja to wyrwę, a w wakacje się chwaliłam że na dekold sobie pozwalałam. Mania-ściera te włosy i skóre (taki peeling) cudów nie ma zwykłe golenie. Papryczka- ja zawsze byłam typową gruszką, teraz fakt po świętach utyłam, nawet w brzuchu a zawsze miałam płasku brzuch, małe (ostatnio za małe mimo tycia) piersi, e teraz prosze. Może już staje się całkowitym mężczyzną, brakuje mi tylko penisa.

Małpiatka- w miejscach takich jak plecy nie, tam nie mam dłużysz niż 0,5 natomiast na dekoldzie, brzuchu, sutkach osiągają 1cm a nawet nieco ponad zresztą czy ważne są jak one są długie? Najważniejsze ile ich jest, na gęstość moich włosów jest brak skali, więc ich jest bardzo dużo, bardzo, śmiało mogłabym zrobić zdj bo je widać pod światło. Czy to długie włosy? Na dekoldzie tuż przed szyją się rozrosły, brakuje mi sił. Są krótke, ale są czarne i pełno gęsto ich jest. To widać po prostu, ja nie wiem jak ja to wyrwę, a w wakacje się chwaliłam że na dekold sobie pozwalałam. Mania-ściera te włosy i skóre (taki peeling) cudów nie ma zwykłe golenie. Papryczka- ja zawsze byłam typową gruszką, teraz fakt po świętach utyłam, nawet w brzuchu a zawsze miałam płasku brzuch, małe (ostatnio za małe mimo tycia) piersi, e teraz prosze. Może już staje się całkowitym mężczyzną, brakuje mi tylko penisa.

Naddio jak nigdy nie miałam brzucha, też zawsze byłam gruszką, chociaż bardzo szczupłą. Zaczepiali mnie, czy nie chciałabym może zostać modelką... Nie dlatego, że jestem ładna, bo nie jestem. Ale miałam taką świetną figurę... Teraz przy 1,76 cm ważę niby 64 kg, więc normalnie, ale ja mam drobne kości. Tyłek mi się rozrósł niewyobrażalnie, ale najgorszy jest brzuch. Na początku tylko pęczniał od wahań hormonów, to był pierwszy sygnał, że coś się zaczyna dziać, ale byłam tak chuda kiedyś, że jak znikało to miałam wręcz wklęsły brzuch. Jednakże stopniowo był spęczniały cały czas, zwalnia mi metabolizm i brzuch powoli obrastał też tłuszczykiem. Teraz jest naprawdę w stosunku do tego co było kiedyś wielki... Kiedyś w talii miałam jakieś 62 cm i mięśnie... Teraz wolę nie mierzyć.

I może jeszcze napiszę, że 4 lata temu ważyłam 53 kg... :o Moje postanowienie noworoczne, to znaleźć nowego endo, bo coś czuję, że mój stan się tylko pogorszył, a zostawiłam u tej baby ponad 2 tysiące złotych. Koniec z płaceniem szarlatanom.

O ale wysoka jesteś :) ja mam 166 i nawet mi nie mów że to kolejny objaw huśtawek hormonalnych. W życiu brzucha nie miałam. Ja jestem grubokoścista :/ Nie no nie moge. Czekam na okres i obawiam się że wypadnie na czas sylwestra no i znów kicha nie zbadam się i kolejny iks czasowy będę czekać.

Gość mania pyta
Małpiatka, wiem ze sa potrzebne itd, ale jak pisalam wczesniej mam takie dziurki ze jak stane bokiem to widac wnetrze nosa i widac wlosy wiec usuwam, te ktore widac, kiedys jak bylam mlodsza myslalam ze jestem sama i tylko ja tak robie,ale teraz wiem ze jest nas wiecej

Gość mania pyta
dziewczyny wybaczcie ze pytam ale w jakim jestescie wieku? Ja mam 21 :)

Gość lovelaska 89
21

Gość anastaazja
Ja mam 23 lata. Przy okazji może piszcie jak długo się już leczycie? Ja się leczę już prawie rok - Diane biorę 10 miesięcy, Vaniqą się leczę od dwóch.

Gość czekająca...
ja mam 22...dopiero zaczełam terapie dianą, przedostatnia deska ratunku i od stycznia ide na laser...bo chce dalej normalne żyć. WChociaz ostatnie dni to koszmar, czuje się jak potwór...w dodkatku moja sympatnia dała mi kosza...eehhh samotność to moje przeznaczenie... anastaazja jak efekty? jakies skutki uboczne? ja sie boje przytycia bo figura to chyba jedyna pozytwna cecha jaką mam.

Gość mania pyta
wiecie do mnie to ja nigdzie z tym nie bylam, pisaam tutaj kiedys na forum ze mam wlosy na ciele, ale jedna z dziewczyn mi napisala ze skoro sie nie powieksza ani nic to mozna to olac, nie mam takieg zarostu jak mezczyzni, wiec i nie biore zadnych lekow, na laser i tak mnie nie stac, nie pracuje wiec za co?

23 lata,no prawie już 24.Sylwestra spędze w domku lub u rodziny w najbliższym gronie.A jak tam święta Wam minęły i po świętach?:)Co znalazłyście pod choinką?;)

Hej ja 22 u mnie święta minęły o dziwo bardzo dobrze może dlatego że nastawiona do życia byłam pozytywnie i cała rodzinka w komplecie :) a teraz cóż.. nic nie znalazłam pod choinką, jest nas za dużo nikt nie robi prezentów pod choinkowych tylko ew. mikołajkowe Dziewczyny życzę Wam na ten nowy rok, wiary w siebie, wiary w życie, siły. Oby pomimo tego co nas trapi znaleźć w sobie moc do dalszego prawdziwie radosnego życia ze wszystkimi jego urokami, smutkami, samotnością, radością i miłością. Zdrowia, zdrowia, zdrowia. Oglądałam Shreka 3 oglądała któraś? Trzymajcie się!

Oglądałam wszystkie Shreki, ale ja w ogóle od dziecka kocham bajki, filmy i mało jest rzeczy, których nie oglądałam. Ja mam 24 lata, leczę się od 3 lat? A nadal nie wiem, co dokładnie mi jest, efekty żadne, ja byłam na plastrach evra, źle znosiłam diane. Jedyny plus był taki, że nie niszczyłam żołądka.

Gość Małpiatka
Naddia, jakos z kontekstu wyszlo mi, ze masz wszedzie 0,5 cm wlosy i dlatego sie zdziwilam. Bo taka dlugosc na ręach czy udach ucieszylaby mnie. To nie mial byc zaden przytyk w twoją strone:). Papryczko-jem regularnie Diosminex (to lek na bazie diosminy, a wiec tego samego co w tym antyredzie belisimi, tylko w zdecydowanie wiekszym stężeniu) i nie pomaga zbytnio...:(. Fajnie, ze tobie udao sie to opanowac!

Gość lovelaska 89
a ja mialam isc 4 na laser ale nie wyrobie sie i lipa;/ a nastepnym razem bedzie za 5 tyg wiec masakra, bede musiala chyba do lodzi jechac;/

Miałpiatko nie zgodzę się do końca, może zawiera więcej diosminy, ale to nie jedyny i nie najważniejszy składnik belissy. Też brałam diosminex i mi nie pomagał na buzię (a brałam go na nogi). Skład belissy: Wyciąg ze skrzypu polnego -130 mg L-cysteina - 30mg - poprawie gęstość skóry, co ma znaczenie przy rumieniu. Diosmina - 65 mg Rutozyd - 50mg Hesperydyna - 50mg Niacyna (witamina PP)- 18mg - istotna dla przemiany wodnej w skórze, nawilża ją, polecana przy trądziku różowatym Witamina E - 10mg Witamina C - 30mg Ja polecam spróbować belisse, jest niedroga, a dla mnie świetna. A preparatów na problemy żylne brałam wcześniej od groma... Bez rezultatów. Idę na tory, zbieram się do odpisania, tylko mam teraz takiego doła, przegrałam życie, tylko takie mam wrażenie. Już wchodzę na pocztę.

Gość Małpiatka
Papryczka-hmm...mowisz? No to faktycznie sprobuje, moze i mi pomoze.. A po ilu opakowaniach zobaczylas jakas poprawe?

Po pierwszym, ale bierze się tylko tabletkę dziennie, a jest ich w opakowaniu aż 50, więc starcza prawie na dwa miesiące brania.

Gość sinead o'conor
poprawe czego miałaś po tych tabletkach?

Gość załaamana zrozpaczona
wybieram się na sylwestra z chłopakiem i coś czuję że on chciałby coś wiecej niż tylko przyjazn a ja przez te kudły nie mogę mu nic więcej zaofiarować chociaz chciałabym żeby było inaczej bo jest naprawdę fajny. Ale na samą myśl odechciewa mi się wszystkiego, może niepotrzebnie się zgodziłam i narobie mu tylko nadzieji na cos więcej:( Jak wy sobie z tym radzicie mówicie o tych włosach jak wam na kimś zależy albo komuś na was, bo mi by chyba rzez gardło nie przeszło to powiedzieć:0

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się