Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość Miodzik
hej wszystkim. mi okres spoznia sie pierwszy raz mam 18 lat i nie wspolrzyje z moim chlopakiem. nie wiem jak moge sobie tlumaczyc to ze okres spoznia mi sie juz jakis czas i chciala bym zebyscie mi cos na ten temat powiedzieli. z gory dzieki. pozdrawiam.

czesc dziewczyny! mam maly problem z okresem i jesli ktorejs z was przydazylo sie cos podobnego to prosze piszcie! ale moze od poczatku 5 lipca kochalam sie ze swoim facetem i tego dnia zsunela nam sie gumka ale nie skonczyl we mnie okres dostalam 21 lipca tak jak powinnam dostac tyle tylko ze trwal az do 1 sierpnia i byl bardzo skapiutki i brazowo-sluzowaty! ;( jeszcze nigdy takiego nie mialam wiec pomyslalam ze moze zaszlam w ciaze zrobilam wiec test 3 sierpnia i wyszedl negatywny 1 sierpnia okres sie skonczy a 5 zauwazylam znow takie same plamienia i trwaja nadal wiec juz nie wiem co jest grane!?? ;( bylam u ginekologa sie zarejestrowac i mam wizyte dopiro 27 wiec bardzo mnie to wszystko martwi! dodam jeszcze ze nie biore zadnych tabletek, jak myslicie co to moze byc? czy moze to byc oznaka ciazy? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie!!

jesli komus przydazylo sie cos podobnego to piszcie prosze!

Gość alicjawir
mam pytanie co mam zrobic starmy sie z mezem o dziecko w lutym odstawilam tabletki okresy do tej pory mialam regularne ale spoznia mi sie juz miesiac robilam test juz 3 razy myslalam moze ze jestem w ciazy ale test wskazal ze nie nie wiem co mam zrobic bedzo chcemy juz dziecko moze ktos poradzi co mam zrobic

Gość ota
hej mam pytanie Okres spóznił mi się 6 dni nie wiem co się dzieje !!!Czy to możliwe ze jestem w ciąży ???? ciągle sie boje.

Gość onlyme123
Hej dziewczynki ! Mam taki problem a mianowicie opozniona miesiaczka. Ostatni moj cykl trwal 32 dni, mialam normalna 6dniowa miesiaczke. Teraz moj cykl trwa juz 35 dni a po miesiaczce ani sladu! Hmm.. co moze byc powodem? Raczej niczym sie nie stresuje, a jestem dziewica. Uprawiam z chlopakiem petting, ale w poprzednim miesiaccu w ogole tego nie robilam, a dostalam normalna miesiaczke, pozatym w ogole ciaze ine wchodzi w gre, kurde.. teraz jestem mocno przeziebiona, biore rutinoscorbin, jakies tabletki na bazie morskiej soli i polopiryne. Czy to moze byc cos zwiazanego z lekarstwem? co robic? czy mam po prostu isc do gina? Ogolnie miesiaczkuje od 2 lat, z reuly miesiaczkuje co 28-32 dni, niezbyt regularnie.. ale martwie sie, pomozcie /mam 16lat.

Gość ASIA89
Mi okres spóźnia sie już dziś 13 dzień:( w zeszłym miesiacu dostałam 5 dni wcześniej i pracowąłm nad morzem w stresie przez kierowniczke. byłam tam chora to była chyba angina, nie wiem bo nie byłam u lekarza (brak czasu), mieszkam w górach i też to byłą zmiana klimatu. Po za tym w tamtym roku tez na przełomie sierpnia września sóźniał mi sie o 16 dni:( Co o tym myślicie?? aha! nie współżyłam z chłopakiem jedynie pieszczoty no wiecie o co mi chodzi... co mam zrobić?? mam podstawy do obaw przed czymś poważnym?? prosze odpowiedzcie:((((

Gość ASIA89
hej onlume123! Mysle ze nie masz zadnego powodu do obaw:) i w drugim roku miesiączkowania spóźnił sie pół roku i to była tragedia ale to jest wytłumaczalne, do 4 lat sie wszytsko nawet reguluje:) ja mam gorszy problem bo miesiączkuje już 6 lat, czytaj wyżej

Gość nowa13
onlyme123! Jesli ciaza nie wchodzi w gre to naprawde nie masz sie czym przejmowac bo jesli jestes przeziebiona to moze dlatego Ci sie spoznia.

Gość nowa13
asia89! Jesli bylas chora i do tego zmiana klimatu to mozliwe ze dlatgeo Ci sie spoznia, jesli uwazacie i sperma nie dostaje sie w okolice Twoich narzadow to naprawde nie masz sie czym martwic.

Gość załamaany...
Cześć,mam straszny problem otóz 31sierpnia kochalismy sie z dziewczyna,był to jej 20 dzień cyklu,czyli teoretycznie niepłodny.Po ok 15min pieszczotach,gdy zakładałem prezerwatywę przez przypadek założyłem ja na lewą strone,gdy poczułem,ze nie chce sie rozijać zdjałem i załozyłem prawidłowo.Teraz mamy 11 września a ona nie ma nadal okresu i nie czuje,aby nadszedł.Bardzo sie boje,ze obrobina preejakulatu mogła sie dostac na prezerwatywie do jej pochwy.Dodam,ze prezerwatywa byla ze środkiem plemnikobójczym. PS:Okres mojej dziewczyny miesiac temu wystąpił 12 sierpnia,a powinien ok19.Była takze w sierpniu na dwa tygodnie na odozie sportowym,gdzie codziennie ciezko cwiczyla. Czy to,ze tamtem okres byl za wcześnie a takze przez ten wyjazd moze sie teraz okres spozniac????? Czy są realne szanse na to by była w ciązy???? PROSZE I BŁAGAM O JAKNAJSZYBSZĄ ODP,BO UMRE!!!!!!!!!!!

boje sie powinnam dostac okres w czwartek,nie dostałam nigdy mi sie tak nie spoznial boje sie ze zaszlam juz mam schizy takie ze szok czuje ze brzuch mam twardy zle sie czuje jak sobie pomysle to az mnie mdli zrobilam dwa testy i nic ale sie boje co robic???????????????????????????????????????????????????????

Gość mAAAdziAAA
Dziewczyny! Mam pytanie do Was. W terminie mojej @ mialam ja, ale tylko 2 dni (norma to 5 dni dla mnie). a potem nic... po jakims tygodniu dostalam wszystkie objawy PMS, ale @ sie nie pojawila. potem 1 dzien bolal mnie brzuch (lewa strona podbrzusza- czasem tak mam w srodku cyklu). a teraz ani @, ani bolu brzucha - tylko piersi bola juz 6 dzien. Wspolzyje.Stosuje prezerwatywy. Obserwuje sluz i wiem kiedy mam dni plodne i jestem ostrozna.... a teraz sie boje ze jestem w ciazy.... nie jestem senna, nie mam zgagi czy nudnosci, brzuch nie boli. @ nie ma, piersi bola. czy to ciaza? czy sie jakos rozregulowalam?

Gość mAAAdziAAA
Dziewczyny! Mam pytanie do Was. W terminie mojej @ mialam ja, ale tylko 2 dni (norma to 5 dni dla mnie). a potem nic... po jakims tygodniu dostalam wszystkie objawy PMS, ale @ sie nie pojawila. potem 1 dzien bolal mnie brzuch (lewa strona podbrzusza- czasem tak mam w srodku cyklu). a teraz ani @, ani bolu brzucha - tylko piersi bola juz 6 dzien. Wspolzyje.Stosuje prezerwatywy. Obserwuje sluz i wiem kiedy mam dni plodne i jestem ostrozna.... a teraz sie boje ze jestem w ciazy.... nie jestem senna, nie mam zgagi czy nudnosci, brzuch nie boli. @ nie ma, piersi bola. czy to ciaza? czy sie jakos rozregulowalam?

Gość dziubeńka
czesc :) ja sie kochałam z moim chłopakiem, zabezpieczalismy sie prezerwatywą firmy Durex sadzilam ze okres dostane w terminie, niestety okres mi się spóźniał , miał byc 19.09.07 a dostałam go dopiero po 7 dniach :)stresowałam sie bardzo nieptrzebnie jak sie okazało, dodam ze zawsze miałam regularny okres 1 raz zdarzyło sie takie opóźnienie, zrobiłam test wyszło ze nie jestem w ciazy, na drugi dzien dostałam upragniony okresik :) takze dziewczyny oźnienia sie zdarzaja, moja kolezanka z uczelni tez miala 6 dniowe opźnienie kiedys, takze spokojnie czekajcie, starajcie sie odstresowac i pomogło..pozdrawiam was :) zycze tylko regularnych okresów :)

Gość bleblebeleble
Jeju nie wiem co sie dzieje :(.. Kochalam sie z chlopakiem w dniu spodziwewanej miesiączki mianowicie 23.10. Okresu nie dostalam (?), test zrobilam 2 dni po (czwartek) wyszedl negatywnie. Okres spoznia mi sie 5 dni. Nigdy dotychczas tak nie bylo :( Czyto mozliwe ze moglam zajsc w ciąze ? za 2 dni zrobie kolejny test. Czuje sie jak kilka dni przed miesiączką, (wydety brzuch, obolale piersi itp) Czy to mozliwe ze jestem w ciązy ?

Gość 198
Mi tez spoznia sie dwa dni wiem ze moze dwa dni to nie duzo ale marwie sie bo zawsze mialam rekularnie badz wczesniej. Wlasnie czytajac wasze wypowiedzi postanowilam sie odstresowac bo od kilku dni zyje w ciaglym stresie i o niczym nie mysle.Ile mam czekac jeszcze na pojawienie sie miesiaczki prosze odpiszcie.

Gość 198
Noi dostalam z 6dniowym opoznieniem i jestem happy:)

Gość Majeczkaaaaa
Ejjjj..Mi się spóźnia ponad 40 dni. W ciąży na pewno nie jestem.Więc nie wiem co robić czy ktoś mi pomoże?

Gość Kajusiaaa
Sory!!!Ja już ponad 1,5 miesiąca czekam. Wcześniej to był mój pierwszy okres (młodziutka jestem) nie współżyłam jeszcze więc...A i na pewno się nie pomyliłam

Gość Asiek295
dziewczyny pomóżcie okres spóźnia mi się juz 3 dzień a ponad tydzień temu zaczęłam się kchać z moim facetem na całego bez zabezpieczenia czy możliwe że jestem w ciąży?

Gość Afurby
hej kochane!!!Ja mam juz coreczke 4letnia,jestem po wypadku samochodowym(po ktorym mialam okres) w tej chwili nie mam go 2tygodnie i mnie panika zjada!!!! dostaje szalu choc mam 24 lata :) Boje sie ze to moze jakas choroba!piszcie zebym sie lepiej czułą!!!Pozdrawiam Was

Gość wiki111
Witam.. mam problem.. ostatnio kochałam się z moim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę i do tego nie doszło do wytrysku , bo stosunek został przerwany. Okres spóźnia mi się ponad dwa tygodnie.. Czy mimo to , że zabezpieczenie było i nie doszło do wytrysku moge być w ciąży..? jeżeli ktoś coś wie na ten temat to była bym bardzo wdzięczna jak by mi udzielił jakiejś odpowiedzi.. proszę pomóżcie.. strasznie się tym zadręczam :(( czekoladkaaa26@wp.pl

Gość pani r
nie ma szans na ciaze w tym przypadku. skoro bylo z zabezpieczniem po porstu ze strasu nie dostajesz okresu. przestan sie stresowac a okres przyjdzie .

Gość Wiki111
Dziękuję za odpowiedź.. troszkę się uspokoiłam :)

Gość Patiiiiiii
hej, mam regularny okres ale w tym miesiącu spoznia mi sie juz 5 dzien.kocham sie z chlopakiem tylko w gumce.bardzo sie boje i stresuje, czy to mozliwe ze dlatego nie dostaje okresu?

Gość EvaR22
spokojnie ogólna zasada jest taka że do dwóch tygodni może się spóżnic, ja mam inny problem chce miec dziecko i wydawało mi sie ze juz mi sie udało a tu zoonk:(zrobiłam test i wyszło ze nie jestem choc okres spożnia mi sie 6 dni wiec nie łam sie

Gość Afurby
Hej u mnie wszystko wróciło do normy,okres już był.Teraz z mężusiem zdecydowaliśmy się na drugie dziecko :) zaczniemy za nie dlugo :)