Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość gossiaa
wiesz ja mama taki sam problem jak ty tylko jestem za granica tez mi sie miesiac spoznia z mezem caly czas stosujemy stosunek przerywany ale zawsze bylo wszystko ok mialam wyjazd duzo stresow zmiana pracy (za granica)zmiana klimat ale i tak w to mi sie nie chce wierzyc....nastawilam sie ze chyba jednak jestem choc dla mnie tom za wczescie...

Gość aniatomek80

Gość aniatomek80
hej dziewczyny miesiaczke powinnam dostac 15 maja a tu nic cykle mam co 30 dni boli mnie brzuch jak na @ i piersi ale one zawsze mnie bola tylko ze tydzien przed a zaczely bolec dopiero wczoraj

Gość aniatomek80
dodam jeszcze ze kochalam sie z moim chlopakiem 18 i 19 kwiecien i 8 i 11 maj

Gość ulia
ja mam pdobnie ostatni okres mialam 21 kw kochalismy sie 11 maja bez gumku, z tym ze nie skonczyl we mnie a teraz okres mi sie spoznia cykl trwa zazwyczaj nie wiecej niz 30 dni nie wiem co mam muyslec, moze juz ktos mial podobnie???

Gość gossiaa
wieze ze okres moze przyjsc nawet po ponad miesiacu

Gość moniątko
mi sie spoznia okres okolo miesiaca, nie wiem co mam robic bo nie wspolzyje ze swoim chlopakiem wiec ciaze wykluczam ale nie mam pojecia dlaczego ten okres tak sie spoznia...

Gość ioi
hej mam pytanie mozna zajsc w cieze podasz 1 razu ale jak chlopak nie mial wytrysku a to trwalo okolo gora 5 minut

Gość kok
witam mam pytanie czy moglam zajsc w cieze jak kochalam sie z chlopakiem tzn calowaliscmy sie i chlopak sie spuscil do gumki ale zmienil ja i potem znowu sie calowaclismy?prosze o pilna odpowiedz

Gość Wkońcu
Miałam ten sam problem mniej więcej co wy tylko że mi okres spóźnił się 4 dni. Myślałam ze zwariuje bo zawsze miałam regularnie. Po 4 dniach jednak zamiast krwi pojawił się brązowy śluz a czytałam na forum ze często tak bywa w czasie ciąży.Jednak 5 dnia mam już normalne krwawienie. Wydaje mi sie ze to wszystko przez upały i późniejszy stres związany z ciążą. Więc nie przejmujcie sie będzie wszystko ok:)

Gość Asiuunia0089
ores zawsze mialam regularny co 28 dni az tu nagle mi sie spuznia nie wspuzyje z chlopakiem jedynie uprawiamy peting, ale slyszalam ze od tego raczej nie zajde w ciaze. ale chodzi o to ze mam wesele za niecale 2 tyg. boje sie ze nagle sie pojawi okes tuz przed weselem. aha jeszcze jedno przedtem mialam taki sluz a teraz juz nie wystepuje przez 2 dni czy jest moze to mozliwe ze w jak najblizszym czasie dostane okres ?? najlepiej w ciagu tego tygodnia ?? zna ktos odpowiedz co znaczy brak sluzu??

Gość aaaasia
dziewczyny nie ma co się stresowac jeżlei uważacie to będzie ok:) mój cykl trwa około 28/30 dni a okresu dostałam po 35:) tez się stresowałam i to chyba tylko dlatego:)

Gość eyaa
Heya. Widze, że nie tylko ja mam taki problem. Powinnam dostać okres w czartek a już jest poniedziałek. Kochałam sie z chłopakiem tylko raz. z zabezpieczeniem. I nie wiem już co mam o tym myśleć.

Gość MEE
Ej dziewczyny nie martwcie się ;p ja bylam w podobnj sytuacji ;p wgrywalam sobie rozne akcje .... Ale na szczescie byl ze mna chlopak i mi te akcje z glowy wybijal ;] Zrobilam dla pewnosci test ciążowy i wyszedl negatywnie no i teraz czekam na okres ;] i czekajcike i wy napewno bedzie dobrze;* Pzdr

Gość Asiuunia0089
Jupij.... dostalam okres ... uff nie bede miala na weselu . Kamień spadł mi z serca. a pewnie spoznial mi sie bo klimat sie zminil i te upaly i pewnie stresik. Powodzenia dzieczyny, bedzie dobrze ;)

Gość Beybe ..
hej.Mam na imię Edyta ma 19 lat . Stosuję tabletki antykoncepcyjne Microgynon 21. zawsze ale to zawsze po skonczonym opakowaniu na 3 dzień miałam okres. rano. teraz jest już 5 dzień po skończonym opakowaniu a okresu nie ma.Tabletki stosowałam regularnie.raz 1 zapomniałam ale wq ciągu 12 godzin ją wzięłam. poza tym byl to 2 gi tydzien ich brania więć ich skuteczność nie byla zachwiana.Dlaczego spóżnia mi sie okres,nie stosowałam zadnych dodatkowych srodków anty i dodam ze mój partner nigdy sie we mie nie tego....a moze jednak cos poleciało.. pooomocy

Gość malwinusia
mi tez sie spoznia....mialam dostac 20.06...i nic...nawet objawow nie mam, zeby dostac...czesto robie to z chlopakiem ale zawsze z zabezpieczeniem...napiszcie prosze bo troche sie martwie...rok temu o tym samym czasie nie mialam 3 mies okresu...tak moj organizm wariuje...pozdrawiam.

Gość Asiuunia19
Moze zrob poprostu test ciazowy. bo ten stres tez robi swoje nawet nasz glupie mysli o tym ze mozemy byc w ciazy zaklucaja nasze hormony. takze klimat i oraz atmosfera w jakiej przebywamy, czy jestesmy albo bylismy chozy to takze dziala na nasz okres wie cspokojie trzeba czekac.

Gość malwinusia
hm...mam bole brzucha...a test zrobilam...nie jestem wciazy...wg testu...poczekam...

Gość aida19
a ja nadal nie mam juz 9 dzien :(czyzby test sie pomylil :(

Gość malwinusia
ja nie mam okresu juz 11 dni...i objawow zebym miala tez brak...martwie sie....

Witam. Mam problem. Miesiączke miałam przeważnie reguralnie juz od jakiegoś roku teraz spóźnia mi się już 7 dni. Wczoraj zrobiłam test ale wyszedł wynik negatywny że w ciąży nie jestem. Jednak bardzo się stresuje do tego zauważyłam na majtkach ślady śluzu. Prosze pomóżcie mi bo nie wiem co robić..

Gość malwinusia
Witaj. ja nie mam okresu 2tyg...a sluz leci jak "poryty"...nie wiem co sie dzieje...test tez robilam i tez negatywny...slyszalam ze przez te upaly...tak sie robi...ze sie spoznia...musimy poczekac...:(

okres spózni mi się 10 dni ;/ może to przez pogode,albo tabletki które brałam na moją grzybice pochwy? jak sądzicie? tylkO martwi mnie ból po lewej stronie brzucha na dole to chyba jajnik,i mam ciągłe upławy?co to czy okres dostane nie długo,gienkolow poweidział mi dzsiaj żę to może być wczesna ciąża,zrobił usg nic nie wykwył i dał recepte na tabletki potrzymujące ciąże ;/

Gość malwinusia
:( a ja nadal nie mam...brzuch mnie boli...wiem ze nie jestem wciazy...raczej...ale nie chce zeby znow 3 mies mi sie spoznil...masakra...kazdego dnia wstawalam z mysla o okresie...nie mialam ochoty na nic...na lekcjach w sql mylalam tylko o tym..:(

Gość aniodia
hej, od 2 dni spoznia mi sie okres, zrobilam test i nic z niego nie wyszlo, od kilku dni mam bole brzucha i czuje jakby cos mi w srodku pekalo ale wierze ze wszystko sie jakos ulozy

Gość Piotrek87
mojej dizewczynie spoznia sie okres juz 7 dzien jaka moze byc tego przyczyna ? MOgła by mi jakas Pani podpowiedziec

Gość malwinusia
ja nie mam juz rowno miesiac okresu...a przyczyny tego sa rozne...martwie sie troszku bo rok temu o tym samym czasie nie mialam 3mies..pomocy..:(

Gość malwinusia
Hej laski:) wlasnie przed chwila okres dostalam:) po ponad mies:) ale sie ciesze:)dlugo czekalam...pozdrawiam:)

Gość malwina151515
nie wiem co mam robić zaraz pewnie zwariuję... współżyłam z chłopakiem ostatnio dość często ale zawsze prezerwatywy były nawet Durex-a żeby nie było kłopotów zawsze sprawdzaliśmy po czy są całe i ten zbiorniczek nigdy nie był pęknięty ale nie mam okresu już drugi dzień a miałam objawy typowo okresowe bóle brzucha piersi mnie bolały i zrobiły się takie nabrzmiałe a miesiączki jak nie było tak nie ma.... tylko jest śluz. co się dzieje? niech mi ktoś odpisze. z góry dziękuję