Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość Ziki
zaniepokokojona testy wykrywają ciąże 6dni po ewentualnym zapłodnieniu, na początku można nie mieć żadnych objawów, dopiero gdzieś w drugim miesiącu ciąży.......ale są takie przypadki że nie mają żadnych objawów...także to jest indywidualna sprawa.ale nudności, wstajesz rano jest Ci duszno.....albo jesz za dwóch albo wogóle nie masz apetytu......albo jesz ogóry kiszone z dżemem truskawkowym,tzw zachcianki, potem 0k 5- 6 miesiąca latasz jak najęta do kibelka bo chce Ci się siusiu non top :) martini1 -----> zrób jeszcze jeden test, testy robi się najwcześniej 6dni po zapłodnieniu.....tzw pre-testy....najlepiej je robić z samego rana na czczo. jeśli współżylaś z chlopakiem bez zabezpieczenia żadnego to masz 50 na 50że jesteś w ciąży, dlatego zrób jeszcze jeden test jakoś teraz. dfjgijbcv ---> stosunek przerywany nie jest skuteczną metodą,podobno.......no ale jak nie skonczył w Tobie to luzik, a skoro jsteś teraz na diecie TO OWSZEM TO MOGŁO SPOWODOWAĆ OPÓŹNIENIE OKRESU. ja jakbyłam na diecie również spóżniał mi się @ a to że chce Ci się palić fajurki to to ze stresu :) tassi82 pójdź do gina i on Ci powie co i jak, być może będzie trzeba wywołać @ "medycznie"

Gość olgierda83
okres mi sie spóźnia już 10 dni. W poprzednim cyklu zaczelam brac tabletki anty steridil jednak wzielam tylko 10 tabletek. Z mezem uzywalismy potem prezerwatyw, przy czy pilnowalam by byla zalozona od poczatku, moze raz sie zdazylo ze nieco pozniej. Jeden raz miala miejsce sytuacja z peknieta gumka (unimil z srodkiem plemnikobojczym), zdazyl sie wycofac i najprawdopodobniej pekla wlasnie w momencie odwrotu. Na drugi dzien polknelam 5 szt mecilonu i 5 szt steridilu. Bralam rowniez (akurat w czasie gdy miala sie pojawic miesiaczka) antybiotyk, gdyz po wyrwaniu zeba zrobil mi sie suchy zebodol. Jednak mysl ze moge byc w ciazy nie daje mi spokoju. Bo w koncu zawsze taka mozliwosc jest. Nigdy jeszcze tak dlugo okres mi sie nie spoznial

Gość futureman
ala16 Boze dziewczyny od ponad 1,5 roku nie mam miesiączki! a dokladnie miesiączkuje juz od jakis niecalych 2lat(mam 16 lat) Bardzo się martwie.. ;( nie wspolyzlam jeszcze,, chociaz we wakacje czesto wyglupialam się z chlopakiem, no ale przez spodnie chyba nie moglam zajsc w ciąże? Boje się też ze przez uzycie recznika ktorego wczesniej uzyl tata czy brat tez moglam zajsc w ciaze? ;( W ogole czesto mnie boli brzuch,, ale jakos tak cholernie dziwnie! jest jakby wiekszy--wydęty i twardy! boje sie ;( pomozcie;( 22:14 ala16 oj sorry od ponad 1,5 miesiąca nie roku! nie nao co kurwa mac pacjetkaaaaaaaaaa!!!! ja pierdole przez recznik taty!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaaaaaa a co twoj stary spuszcza sie na recznik? jak mozna byc takim pustakiem?!!!!!!!!!!!!

Gość Ktos pytal
Witam ktoś pytał o to czy życie plemnika jest możliwe poza jego światem :) Otóż tak i nie :) jak tylko wyschnie to zdycha wiec wszystkim tym co na palcu coś to raczej wątpię 100 razy przetarte o pościel itd... Ale nigdy nie wiadomo Pozdro

Gość lalka89
eh mam problem chłopak mi sie spościł na piersi i okres mi sie spoznia tydz:/ nie wiem co mam robic:(

Gość lalka89
ost bawilismy sie z facetem, spościł mi sie na piersi .. i wytarłam to po czym robil mi minetke nie dotykajac mnie tak,bo sie bał ze sperma została na jego dłoniach,powinnam miec okres 4-6 czerwiec a okresu niestety nie ma:( czy ktos mi powie co sie dzieje ost miałam 5 maja .. a teraz nic nie wskazuje na to ze bedzie .. strasznie mnie boli kregosłup i czuje mrównie na piersiach prosze mi pomuc:(

Wykonaj test ciążowy.Jeśli był stosunek bez zabezpieczenia to ryzyko ciąży istnieje. Niewielkie - ale jednak. Stosunek przerywany nie jest etodą antykoncepcji.

Gość lalka89
po co mi test, jak my sie nie kochalismy?tylko zabawialismy a to rożnica:) spościl mi sie na piersi a potem wytarłam to,zrobił mi minetke i bał sie ze ma na rekach sperme i nie dotykał mnie tam.. nie wiem dlaczego okresu nie mam:(

Gość lalka89
moj facet nie był we mnie,wiec nie mogło dosc do zapłodnienia:/zastanawia mnie to czemu nie mam okresu:( przeciez przez dotchniecia pochwy nie mozna zajsc w ciaze:/

Gość lalka89
miałam na mysli dotknecie pochwy reka

Gość moja sąsiadka
Twierdzi że coś wie na temat tego że ci się spóźnia... Zadzwoń do niej...

Gość moja sąsiadka
przez dotniękcie ręką do pochwy można zajść w ciąże jeżeli na ręce jest sperma cipko.

Gość lalka89
ale on mi nie wkładal palców do pochwy i nie miał na niech spermy!! zreszta to nie jest mozliwe bo w ciaze sie zachodzi jak facet jest w srodku daleko watpie ze plemniki sie dostana tam trzeba sie głeboko spościc zeby byc w ciazy zreszta miałam wtedy dni nie płodne

Nogła się przesunąć owulacja i najpewniej to się stało. Zdarza się. Do 10 dni ma prawo okres się spóźnić. Po tym czasie dobrze jest wybrać się do ginekologa by upewnić się, że wszystko jest ok.

lalka89 skoro wiesz (piszesz ze jestes pewna) ze nie mozesz byc w ciazy ze mialas nei plodne dni ze nie zrobil tego w Tobie, to po co wogole zawracasz glowe takimi glupotami i opowiadzasz tysiacom ludzi co robilas ze swoim chlopakiem, ja na przyklad krepowalabym sie powiedziec o takich rzeczach nawet przyjaciolce a Ty na forum opisujesz takie sceny. po za tym jesli masz dopiero 18 lat to pomysl troche, po pierwsze przed zabawami z chlopakiem, po drugie o tym jakie moga byc konsekwencje. do tego to dopiero 3 dni a Ty panikujesz jakby to byl drugi miesiac. wiem jak sie czlowiek czuje jak okres sie spoznia. pamietaj ze wszystko trzeba robic z glowa! nie obrazaj sie za moja wypowiedz, przyjmij to jako rade na przyszlosc.

Gość monika87

Gość pomocccccyyyyyyyy
czy mozna sobie robic samemu przerwy w braniu tabletek antykoncepcyjnych? czy ta przerwa moze trwac np 2 miesiace i wtedy mozna brac spowrotem tabletki?

Gość millllluuuuutttttkkkaa30
mam pytanie! po jakim czasie brania tabletek antykoncepcyjnych one dzialaja?? mozna od razu wspolzyc bez obaw?

Gość Justyn_a
Spoznia mis ie jush 5 dzien, nigdy nei miala w pelni regularnego, jednak wahania wynosily okolo 2 dni a to jush 5 =/ Strasznie sie boje, wydaje mis ie ze czesciej sikam, mam wieksze pierdsi i ... boje sie ze moglam wpasc ;/ Co prawda ostatnio byly maturki potem prawko i inne egzaminy wiec sporo stresu teraz tez sama sie nakrecam bo neiwiem co robic =/ Wspolzyje z chlopakiem od roku zawsze uzywamy gumek, i wtedy tez tak bylo, nic specjalnegos ie nei wydarzylo jednak strasznie sie boje. Mam dopiero 19 lat studia przedemna i nie moge pozwolic sobie na dziecko. Jutro zamierzam kupic test.. choc jezeli wypadnie pozytywny to nie wime co zorbie...

4 dni to jest nic... mnie się raz spóźnił o miesiąc,moim dwóm koleżankom tak samo ... zaburzenia jakieś ...

Gość zestersowana
Witam. miesiaczka spoznia mi sie juz jakis tydzien. wczesniej podczas miesiaczki zachorowalam. Tabletki bralam przez caly miesiac. Czy moge byc w ciazy? Wspolzylam ze swoim chlopakiem dwa dni przed terminem miesiaczki.

I ja mam ten sam problem :( ale nikogo tu od dawna nie ma to nie bede pisac... Pozniej

do ZESTRESOWANEJ --> napewno nie jesteś w ciąży, nie martw się, ja kiedyś po przeziębieniu okres dostałam tydzień później... A poza tym 2 dni przed miesiączką napewno miałaś niepłodne dni... Jeśli tylko cykl Ci się niespodziewanie nie wydłużył jak mi.... Chyba że jestem w ciąży... :(( Nie martw się:*

Gość alistermcbill
mi sie spoźnia tydzien, kochałam sie dwa tyg temu w gumce (max love unimila _masakra...) troche sie zsuwala bo była za mała ale nie spadła całkowicie, dwa dni przed spodziewanym okresem dopadła mnie grypa z bardzo wysoką gorączką, chorowałam jakieś 5 dni, okresu nadal nie mam objawów przedokresowych też...w ciąży chyba raczej nie jestem bo mój facet wytrysnął kilka sekund po wyjściu ze mnie, stresuje sie, mysle ze opoźnienie jest związane z grypą i wysoką gorączką (trwała 4 dni), co o tym myslicie, wspomóżcie mnie bo oszaleje ;(

Gość kasiad27
tez tak mialam pare razy spozniał sie po 20 pare dni zs stresu ale potem było ok.

Gość karolkaaa84
hej dziewczyny pomóżcie bo już starsznie panikuję ... od dwóch dni spóżnia mi się okres ...ostatnio współżyłam z chłopakiem dwa razy.. co prawda zabezpieczyliśmy się i wydaje mi sie ze wszystko bylo ok ...ale ja mam chyba objawy ciazy tzn bola mnie piersi i boli mnie dziwnie brzuch,, chodze czesto siusiu.. chyba zwariuje,,,wiem ze to jeszcze nie oznacza ze jestem w ciazy bo przeciez nie robilam testu..ale boje sie niesamowicie .... co o tym sadzicie ?? dlaczego boli mnie brzuch... kurcze sama nie wiem

Gość NINI20
C\Y KTOS TUTAJ ZAGLADA:((MI OKRES SPOZNIA SIE JUZ 9 DNI ALE JUZ MIALAM TAK W ZESZLYM MIESIAC SPOZNIAL MI SIE TYDZ A KIEDYS W STYCZNIU11 DNIl NIE MAM OBJAW NA NADCHODZACY OKRES NIE BOLA MNIE PIERSI.. JA WIEM ZE NIE JESTEM W CIAZY UPRAWIALISMY SEX ZAWSZE W PREZERWATYWIE ALE MOJ NARZECZONY ZAWSZE PRZED NALOZENIEM PREZERWATYWY WKLADAL GO TAK NA CHWILE JEGO CZLOONEK BYL SUCHY CZY MOGLO BYC TAK ZE DOSZLO DO ZAPLODNIENIA?

Gość mmayldaa
do nini20... jeśli spóźnia ci się okres po raz kolejny to warto by się wybrać do lekarza, choć ja bym na twoim miejscu najpierw zrobila sobie na wlasną rękę badanie poziomu prolaktyny... zaburzenia miesiączkowania przeważnie są spowodowane podwyższonym poziomem.. prywatnie kosztuje ok 20zł. Można je zrobić w każdym dniu cyklu, choć mi lekarz kazał w pierwszym tygodniu..