Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

w odpowiedzi na pytanie Wsylwia27 do najczęstszych objawów ciąży należą : nudności , wymioty ,ślinotok , zgaga , wzdęcia brzucha,nadmierna męczliwość i senność ,zmęczenie , drażliwość nadpobudliwość ,zmiany nastroju , przebarwienia brodawek i warg sromowych i oczywiście bolesność gruczołów piersiowych. Okres może ci się spóźniać również z powodu : stresu,alkoholu,leków,przeziębienia,zmiany klimatu,długiej męczącej podróży,nieregularnego trybu życia , braku snu, pigułki ,spiralę, co jeszcze a i jeszcze możesz mieć puste cykle - bezowulacyjne , przy których nie dochodzi do krwawienia , ale pamiętaj ,że nawet jeśli dostaniesz okres możesz być w ciąży. Pozdrawiam

w odpowiedzi na pytanie Wsylwia27 do najczęstszych objawów ciąży należą : nudności , wymioty ,ślinotok , zgaga , wzdęcia brzucha,nadmierna męczliwość i senność ,zmęczenie , drażliwość nadpobudliwość ,zmiany nastroju , przebarwienia brodawek i warg sromowych i oczywiście bolesność gruczołów piersiowych. Okres może ci się spóźniać również z powodu : stresu,alkoholu,leków,przeziębienia,zmiany klimatu,długiej męczącej podróży,nieregularnego trybu życia , braku snu, pigułki ,spiralę, co jeszcze a i jeszcze możesz mieć puste cykle - bezowulacyjne , przy których nie dochodzi do krwawienia , ale pamiętaj ,że nawet jeśli dostaniesz okres możesz być w ciąży. Pozdrawiam

Gość magda19
Spóżnia mi się już okres 5 dni lecz ostatni raz współżyłam ponad miesiąć temu przed okresem i dostałam okres a w tym misiącu jeszcze nie dlaczego?

Gość dzik_stefan
nigdy nie uprawiałam sexu. powinnam dostać miesiączkę około 1.09. Jednak boję się, bo od czasu ostatnije miesiączki 2 razy się masturbowałam, przez ten spóźniający się okres zaczęłam mieć myśli, że na palcu mogłam mieć plemniki kuzynów, którzy przez wakacje ze mną mieszkali. wiem, ze to brzmi absurdalnie. ale plemniki mogą żyć poza ustrojem 7 dni. dodam, że mam bolące piersi, tak jak na okres i czasem ból w podbrzuszu, równiez, jak na okres, ale jednak go nie widać.... powiedzcie, że to co myślę, to urojenia i na pewno lada dzień pojawi się krwawienie............................ ad. stresów to jutro mam egzamin na prawo jazdy....

Gość do madzi19
nie martw sie .....możesz po prostu mieć nie regularne cykle :) czekaj cierpliwie.....a jak chcesz sie upewnić zawsze możesz zrobić test :)

Hej dziewczyny troszke sie martwie bo okres mi sie spoznia 7 dni. Ale podkreslam ze nigdy nie mialam regularnego okresu zawsze mi sie spoznial 4,5,6 dni. Niewiem dlaczego tak to sie dzieje a mam okres juz 7 lat. Kocham sie z chlopakiem bez zabespieczenia ale on jest pewny ze nie mam co sie martwic bo przed spuszczeniem wychodzi ze mnie. Jakis czas temu przez odchudzanie okres mi sie sponial 17 dni. Czy to mozliwe ze przed okresem bola piersi a najbardziej sutki, bo mnie ostatnio tak bolaly ze niemozna bylo sie dotkac ale na drugi dzien juz przestaly. Niewiem co mam mysles i ci robic . Pomozcie :P

Gość lolaala
Madziusia zdania na temat ciąży bez wytrysku są podzielone. jedni uważają, że preejakulat zawiera plemniku inni, że nie zawiera. w każdym bądź razie jakieś minimalne szanse chyba są. ja sama mam ten problem. okres spóźnia mi się narazie dzień, ale powkręcałam sobie, że mogłam wpaść, bo mieliśmy kilka 'wejść' bez. trwało to chwile, oczywiście bez wytrysku, ale w głowie się roją obawy. oznaki na okres na szczęście mam:) oczywiście ból piersi też jest normalny przed miesiączką. ja byłam też niedawno chora na anginę więc podejrzewam, że atybiotyk może być powodem opóźnienia...

Gość kasiula6383
Hej! Wg mojego cyklu okres powinnam dostać we wtorek(3-4 dni temu), ostatnia miesiączkę dostałam 27.08. Kochałam się z chłopakiem z zabezpieczeczeniem(tylko prezerwatywa) dwa tygodnie temu oraz tydzień temu. Nie pękła ona ani nic w tym rodzaju. Miałam akurat prawdopodobnie dni niepłodne. Nie \"kończył\" on we mnie. Wczoraj poczułam straszne nudności. Zaczęłam panikować i z tego wszystkiego nie poszłam dzisiaj do szkoły. Mama nie wie, że boję sie o ciążę, ale nie chcę jej narzie mówić, bo boję się, ze straci do mnie zaufanie. Czy mogę być w ciąży? Czy może to być wynikiem przeziębienia(przez ostatnie jakieś 1,5 tygonia byłam mocno przeziębiona przez pogodę). Proszę o jaknajszybszą odpowiedź. Z góry dziękuję.

Gość eleonorka654654654
czy to mozliwe ze zaszlam w ciaze wycierajac sie recznikiem,ktorym wczesniej wycieral sie moj brat???jestem dziewica...prosze...odpowiedzcie

Ehhh juz okres mi sie spoznia 10 dni i bardzo sie martwie, ja tez bralam antybiotyk bo mialam zapalenie gardla wiec to tez moze byc przyczyna nie pojawienia sie okresu?? Czy to jest prawda ze gdy sie jestw ciazy to sie to czuje?? Bo jak narazie to ja nic nie czuje ale wkrecam sobie rozne zeczy. DZiewczyny moze wiecie czy luteina wywolujaca okres jest na recepte czy mozna ja kupic normalnie w aptece?? Odpiszcie :P

NIe dostalam jeszcze okresu ale robilam dzis test naszczescie byl negatywny... Ale jutro pojde sie zapisac do ginekologa zeby sie dopytac z tym miesieczkowaniem. Oraz poprosze o jakies tableki bo juz niechcem sie martwic co mieciac czy dostane okres czy tez nie.I bede czekac na moj kochany okres.

Właśnie dostalam dzi okres :) Ale zapisałam sie juz do gina niech wypisze mi jakies tabletki anty bo juz niechcem sie martwic tym okresem.

Gość dziewczynkaaa
Czesc dziewczyny! Doskonale wiem co to znaczy bac sie kiedy spoznia sie okres. Powiedzmy, ze od jakiegos czasu mialam regularne cykle, ale za to okropne bole rpzed i w trakcie do tego stopnia ze mdlalam. Ostatnio przed wakacjami. Pozniej wakacje, mile chwile z ukochanym itd. podczas wakacji okres mialam normalnie w czasie. Jak wrocilam poszlam do gina, zeby dal mi cos na te bole, dostalam mastodynon i po tym okres spoznil mi sie dwa tygodnie (a niby mastodynon dziala tez na wyregulowanie-u mnie zdecydowanie rozlegulowal) i najadlam sie nizlego strachu, ze jestem w ciazy. Jednak za rada ktora tu znalazlam sprobowalam kapieli stop w goracej wodzie i nie wiem czy od tego czy nie ale po dwoch dniach dostalam okres! :)

Gość jaa bezradna
a mi sie spoznia juz 12 dni masakra;( a test robilam wieczorem przedwczoraj i był negatywny

Gość dziewczynkaaa
nie martw sie, jesli test wyszedl negatywnie to przyczyna moze byc gdzie indziej. stres, choroba itp :)

Gość Ona .
noo mi tezz sie spoznia :( juz 3 dnii ehh

Gość peppa12
juz mi sie spoznia okres 2 miesiace pomuscie

Gość gwiazdka1802
mi się spóźnia już prawie 3 tygodnie...zrobiłam test i wyszło że nie jestem ale nie wiem czy wierzyc w to :(

Gość xmała1991x
ostatni okres mialam 23 sierpnia kochalam sie 19 sierpnia powinny to byc dni nieplodne seks oczywiscie w kondomie nie pekl ani nie zsunal sie a okresu nie mam do tej pory! wczoraj zrobilam test wyszedl negatywny ale miesiaczki ciagle nie ma. dotego jak czytam o tych wszystkich objawach ciazy to wydaje mi sie ze je mam! mam nadzieje ze to wytwor tylko mojej wyobrazni blagam pomozcie tymbardziej ze ten typ zostawil mnie 2 tygodnie temu ;/

Gość xmała1991x
aaa dostalam!!!:D

Gość Sandrina
Witam pomóżcie mi współżyłam z jednym chłopakiem ,analnie bez gumki,bo nie odważyłam się na to,aby zakończyć dziewictwo,no i on wyszedł ze mnie i spuścił się na rękę ,ale poszedł ją umyć,krwawiłam z tyłka bardzo mało,bo zrobił to nie delikatnie,po tym poszłam się wykąpać.Problem w tym,że spóźnia mi się okres dzień ,miesiączkuję od tamtego roku,miałam do tej pory regularne i kilka razy nieregularne,a jestem teraz chora i miałam dużo stresów,czy to możliwe,że przez to mi się spóźnia??Mam ten śluz dużo go,ale okresu jeszcze nie dostałam,to znaczy,że dostanę??Pomocy nie wiem co robić,chyba nie jestem w ciąży,bo nie mam żadnych objawów,tak się boję,błagam o pomoc.

Gość ewela91
czy możliwe jest to że po pierwszym stosunku seksualnym może spóźniać się okres?

Gość Wystraszona... /
uprawiałam z chłopakiem petting.... bardzo sie boje ze on coś mógł przenisc na palcu... choć nie było wytrysku słyszałam ze jakaś ilość plemników wydostje sie przed.... dodam ze robiliśmy to 12 a okres miałam mieć 14-15 wiec to były dni nie płodne.. lecz okresu do tej pory nie mam.... strasznie sie tym stresuje.... pomóżcie... bardzo prosze bo sie nie uspoikoje... jeszcze mama sie martwi i chce mnie wziac do ginekologa... a ja mam dopiero 15 lat.... ;/

Gość Wystraszona... /
dodam jeszcze ze mam takie objawy jak przed okresem.. moze nie do końca ale w większosci np bolące piersi, oraz pojawiły mi sie pryszcze....

Gość katarzynka07200
mam 17 lat i okres miałam już regularnie.w tamtym miesiącu też dostałam go normalnie.2 miesiące nie uprawiałam już seksu ale okras mi się już kilka dni spóźnia...co jest nie tak??pomóżcie mi bo strasznie się tym martwię:(

Gość Izunka2011
hej mi tez sie spuznia okres nieweim co robic !! mam 16 lat powinnam miec15 a nie mam do dzis :/ pomocy:/

Gość magdad123456
A co ja mam powiedzieć jak nie współżyłam i nie ma opcji żebym była w ciąży a okresu nie mam już 4 miesiące..

Gość KOmercjA
mnie się okres spóźnił dwa miesiące ;] ale nie byuło z tym problemu, martwlam sie ale cos.. bywa. dzis "wróciał" ;D super. nie obawiałam sie, bo nigdy nie uprawiałam seksu, wiec.. wiadomo

Hej dziewczyny! Mam dylemat podobny do was :( Kocham się z chlopakiem bez zabespieczenia poprostu gdy juz moj chlopak ma dojsc wychodzi ze mnie. Spoznia mi sie okres juz 12 dni ale moje miesiaczki sa wogle nie regularne w tamtym miesiacu spoznialm mi sie 11 dni oczywiscie bylam zestresowana i robilam test ale byl negatywny, tym razem nierobilam i czekam na okres. Ale mialam objawy @ bolaly mnie piersi i mnie wypryszczylo ehh ale go nadal nie ma. Czytalam wczesniej ze opozninie moze byc przez stres, stosunek itp. Tylko ze ja czekam i malo co onim mysle tylko rano sie budze to onim mysle bo go niema ehhh i co ja mam zrobic. Moze ktoras z was to samo przechodzila wiec pomozcie mi bi chyba zwariuje!!!