Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość mrh18
myślę że nie masz co panikowac, wyboerz sie po test, spokojnie go zrób i pewnie okaze sie ze wszystko jest wporzadku :) ja mam gorszy problem. okres powinnam dostac ponad miesiac temu, jednak nadal sie nie pojawia. od 4 lat nie mialam problemu z regularnoscia miesiaczki, wiec nieco mnie to przeraza. w ostatnim czasie nie uprawialam seksu, ale zdarzyly sie 2 ze tak to ujme goretsze zblizenia... coprawda z tego co pamietam to nie mialambezposredniego kontaktu ze sperma, ale w przypadku jak tak mi sie spoznia okres zaczynam miec schizy. robilam test ciaowy, byl negatywny. zastanawiam sie nad zrobieniem drugiego... generalnie myslalam nad tym czy na moje miesiaczkowanie nie mial wplywu alkohol, poniewaz w ostatnim (wakacyjnym) okresie trche go naduzywalam, moze nie upijajac sie do nieprzytomnosci, ale przynajmniej jakies piwo, cos. czy ktoras z Was potrafi mi w jakis sposob wyjasnic czemu moje cialo zachowuje sie jakbym sie cofnela kilka lat w rozwoju ? oczywiscie, jesli po nastepnym tescie okaze sie ze ciaza jest wykluczona, to pojde do lekarza, ale zanim to zrobie chcialabym miec przynajmniej jakas teorie na temat tego co sie ze mna dzieje. z gory dziekuje za odpowiedz :)

Gość Leoreth
Dzieki za odpowiedź. Też mogę powiedzieć, żebys sie nie przejmowała skoro nie współżyłaś. Moja koleżanka odkąd urodziła synka co miesiac martwi sie o okres, nawet kiedy nie miała żadnego kontaktu z facetem. Robi ze 3 testy a na koncu i tak idzie do ginekologa. taka już chyba jest nasza psychika.

Gość Niezapominajka22
DZIEWCZYNY!! Mój ostatni cykl trwał 43 dni!!!!! Nawet nie wiecie jak się denerwowałam... zawsze kochamy się z prezerwatywą i zazwyczaj plus globulka.. więc zastanawialiśmy się, kiedy mogło dojść do zapłodnienia. Brzuch mnie bolał od tygodnia, ale piersi nie były nabrzmiałe (a zawsze mam) wiec pełna stresu kupiłam wczoraj test i dziś rano zrobiłam.. I wiecie jaki psikus mi zrobił mój kochany organizm... Test wyszedł negatywnie:) więc się nieco uspokoiłam a za pół godziny wróciłam do łazienki a tam... okres!!!! Chyba jeszcze nigdy tak się nie cieszyłam na jego widok:) Czyli jak widzicie okres może się spóźniać nawet dwa tygodnie bez konkretnych przyczyn i wystarczy się mniej stresować...:) Powodzenie oczekującym!!!!

Gość asuilka
Cześć dziewczyny-mi też się spóźnia @i dla mnie to pocieszające:)mam nadzieje że zostane szczęliwą mamą choć za bardzo w to nie wieże bo staramy się już od 6 miesięcy i nic!i nie robie testu bo moim zdaniem to za wcześnie jak będzie mi się spóźniał ponad tydz.to zadziałam z testem a jak nadal będzie negatywny a nie będzie@ to wyrusze do ginekologa:)pozdrawiam(wam teżradze iść do ginekologa a nie siedzieć w domu traciąc czas i się denerwować!

Gość mrh18
ja na szczescie dostalam juz okres, nawet sobie nie wyobrazacie jak mi z tym dobrze ;) wlasnie to jest niesprawiedliwe. pary ktore swiadomie decyduja sie na dziecko, czesto maja z tym problemy. trwa to czasem u zdrowych ludzi po kilka miesiecy zanim dojdzie do zaplodnienia (znam to dobrze na przykladzie mojego brata i jego zony - na szczescie maja juz piekna dzieczynke) a z kolei dziewczyny, ktore jeszcze nie sa gotowe na macierzynstwo maja jednokrotna 'wpadke' i odrazu zachodza w ciaze. Asiulka- trzymam kciuki i wierze ze zostaniesz szczesliwa mamusia pieknego zdrowego bobasa :) koniecznie napisz jak sie wszysto okaze ! ;) pozdrawiam.

Gość pomóżcie bo zwarjuje
hej mam problem bo... wraz z moim chłopakiem robimy to już długo bez zadnych zabezpieczen. czasem do konca w srodku a czasem robi to na zewnątrz. ostatnio robiliśmy to do końca tydzień pzred moim okresem no i teraz jest problem bo spóźnia mi sie okres. najpierw myslałam ze to przez sters no ale jednak gdy sie stresowałam albo coś w tym stylu to zawsze dostawałm wcześniej nawet i o tydz... z reszta okres zawsze dostawałam wcześniej niz powinnam no a teraz czekam na niego...

dziewczyny pomóżcie!!! strasznie chcialabym zajsc w ciaze staram sie juz od 6 miesiecy i nic okres mam prawie regularny bo cykle trwaja 31, 32 dni a teraz cykl trwa 37 dzien a okresu nie ma i nie mam objawow wszystko by wskazywalo na ciaze ale robilam juz 3 testy i nic!!! co i jest????:(

Gość licon
hejka mam problem echh nie kochaliśmy sie z dziewczyna nawet nie włożyłem jej penisa do środka tylko palca a okres spożnia jej sie już 10 dni nie wiemy co mamy robić cały czas sie denerwujemy to mozliwe ze mogłęm jej przenieś sperme na palcu i ja zapłodnic??pomóżcie błagam czekam odp mi

Gość mrh18
pomozcie bo zwariuje - teoretycznie nie powinnas zajsc w ciaze, na tydzien przed okresem powinnas byc raczej nie plodna, ale generalnie niestety nasze cialo jest bardzo kaprysne i zdarza sie ze nie dzialamy jak wzegarku.nie wiem w jakim wieku jestes, jesli jestes mloda to niestety naturalne metody antykoncepcji zawodza. zrob test, pozatym pomysl o zabezpieczeniu na przyszlosc - uchroni Cie to i od niechcianej ciazy i od nerwow. chcebycmama- poczekaj tydzienalbo dwa i dopiero zrob test. testy ciazowe wykrywaja hormon towarzyszacy ciazy, ale na samym jej poczatku jego stezenie czesto jest za male aby moglo byc wykryte. pozatym 37 dzien cyklu to jeszcze nie jest tak dlugo. cierpliwosci i trzymam kciuki :) licon- chyba Ty mozesz najlepiej ocenic czy na palcu mogla znajdowac sie sperma. ale z tego co piszesz wydaje mi sie ze raczej Twoja dziewczyna nie jest w ciazy. zrobcie test, ale glownie po to zeby zobaczylanegatywny wynik i sie lekko wyluzowala. czesto jest tak (znam to na wlasnej skorze - patrz pare postow wyzej) ze to z nerwow okres spoznia sie jeszcze bardziej. zadbaj o to zeby Twoja dziewczyna sie nie stresowala i okres przyjdzie :)

Gość Asiuunia89
U mnei sie spoznia 3 dzien uprawialam sex z prezerwatywa w dzien plodny. czy jest bardzo duze prawdo podobienstwo ze zaszlam ?choc od 2 dni mam pobolewanie w podbrzuszu i bolace piersi przy dodtyku a jak naciskam brzuch to czuje takie kucie i jest opuchniety jak by ... prosze o wasza opinie

Gość Asiuunia89
U mnei sie spoznia 3 dzien uprawialam sex z prezerwatywa w dzien plodny okolo 3 -4 tyg temu. czy jest bardzo duze prawdo podobienstwo ze zaszlam ?choc od 2 dni mam pobolewanie w podbrzuszu i bolace piersi przy dodtyku a jak naciskam brzuch to czuje takie kucie i jest opuchniety jak by ... prosze o wasza opinie

dziewczyny mi okres spóźnia się juz 10 dzień. wczoraj robilam test i wyszedł negatywny. jednakmartwi mnie to ze wczoraj i dzisiaj moja temp ciala wynosi 36.9-37.1. czy to na okres czy moze jednak test sie mylil? jak sadzicie? prosze pomozcie.

Gość mrh18
asiunia to co opisujesz to raczej objawy zblizajacego sie okresu. jesli wiesz ze prezerwatywa nie pekla nia nie zsunela sie, to chyba nie ma sie o co martwic ;) madziarka- szkoda ze nie pwiedzialas czy technicznie rzdcz ujmujac jestes w ciazy . zabezpieczalas sie ? w jakimokresie cyklu uprawialas seks ?

Gość Asiuunia89
Dostalam okres pomodly dwie polopiryny i garaca kompiel po godzince odrazu sie pojawil

Gość onaa16
Heyy .. mam pytanko okres mi sie spoznia jush 3 dni .. a jakos 20 kochałam sie z chłopakiem bez gumki..ale nie doszło do wytrysku .. to mozliwe ze moge zajsc w ciaze..?i dlaczego spoznia mi sie okres..? prosze o odpowiedz

Gość kasiunia
Witam! Mam pytanie... okres spóźnia mi się 7 dzień i nie wiem jaki test kupić (chodzi mi o skuteczność),ponieważ moja koleżanka jak robiła sobie test to wyszedł jej negatywny a była już w ciąży.... z góry dzięki:)

Gość kingula116
hej mam 23 lata w marcu urodzilam dziecko czyli 7 miesiecy temu od tego czasu mialam juz 4 razy okres ostatni mialam 3.09 czyli jak widzicie spoznia mi sie zaznacze ze w moim zyciu przez ten miesiac duzo sie dzialo przykrych zeczy tzn dostalam strasznej depresju leku przez smierc meza brata bylo mi tak ciezko ze bralam tabletki na uspokojenie bylam tez chora na antybiotyku angina czy to ma wplyw ze spoznia mi sie okres???zaznacze ze wspolzyje z mezem zadko bo okolo 1 gora 2 razy w tygodniu czasem jednak wejdzie we mnie bez zabezpieczenie chodz doslownie na chwilke zaraz ucieka i preferujemy milosc francuska co o tym myslicie BARDZO PROSZE O ODpowiedz aaaa to moje gg zapraszam 9518686

Gość mrh18
onaa16 - 3 dni to nie duzo, ale zaczelabym sie na Twoim miejscu martwic jesli dalej sie nie pojewi. generalnie nawet niesli chlopak nie ma wytrysku w Tobie to jeszcze przed samym wytryskiem pojawia sie wydzielina w ktorej juz znajduja sie plemniki. jesli masz regularny okres to jest duza szansa ze 20 mialas dni plodne. nastepnym razem radze pomyslec i sie zabezpieczyc, jesli uwazasz ze jestes dojrzala do seksu to badz tez na tyle dojrzala zeby brac pod uwage konsekwencje tego co robisz. mam nadzieje ze nie jestes w ciazy i ze zapamietasz co Ci napisalam. trzeba byc odpowiedzialnym. kasiunia- ja zawsze uzywalam uni testu (taki rozowy) i nigdy nie sklamal ;) pozatym jest to test plytkowy wiec i wygodniejszy (przynajmniej wg mnie) kolezanka mogla miec ywnik negatywny bo np robila test za wczesnie. to sie zdarza.

Gość pycia17
Czytałam forum i troche uspokoiłam się . przedstawię swój problem... okres powinnam dostać 7 października a jest już 13.... zaznaczę na sam początek iż robiłam test z tegos tresu zaczełam sobie wkręcać że to może ciąża brałam to pod uwagę ponieważ współżyłam ok 12 września, wynik wyszedł negatywny wiec troche uspokoiłam sie. (test robiłam 11 października ) Ale okresu nadal nie ma moze to nie ważne ale dodam iż od kwietnia byłam na diecie dość ostrej ponieważ schudłam ok 10 kg, ostatnio też byłam przeziebiona i najgorszy problem przez któy spac nie mogłam przez tydzien zaczeła mi sie pojawiać krew na wkładce jednorazowo, później zobaczyłam ze to hemoroid . Mam nadzieje że to przez stres, staram sie na razie trochę odstresować okres nie lubi w koncu stresu można tak to powiedzieć, ciepło ubieram sie w pokoju mam ciepło , mam nadzieje ze na dniach dostane okres bo we końcu od tygodnia ja czuje( boli mnie glowa, podbrzusze, nogi ) czekam na jakąś radę a i z góry prosze o wyrozumiałość a nie o słowa krytyki forum jest od tego aby sobie dawać rady. Pozdrawiam

Rada Dla Ciągle Pytających o To samo Czytajcie wszystkie posty od początku dużo więcej odpowiedzi znajdziecie :) a i u mnie sprawa z Innej beczki Brdzo chciała Bym zajść w ciąze dzisiaj współżyłam z mężem a jestem 7 dniu cyklu i zamierzam powtarzać jest szansa że w Tym cyklu zajde w ciaże bo czytałam o staraniach innych i nie udaje się to tak odrazu .... poradzcie może jak dokładnie rozpoznać owulke Pozdrawiam Daria

Gość Dyzia85
Witajcie mnie również się spóźnia @,miałam dostać 2.10 a jest 15 tak się składa że od maja staramy się o dzidzie jedną już mamy ale synuś dopytuje się o rodzeństwo, okres już długo nie przychodzi i nie chciałabym żeby przyszedł no i dziś mam wizyte u lekarza, to się upewnię a objawów niemam żadnych prócz wrażliwych piersi a tak pozatym ani objawów ciążowych ani okresowych no i testy pokazują negatyw.

Gość Olesa
Hej ! Mam do was prozbe pomóżcie mi ! Kochalam sie z Chłopakiem i nie mam okresu juz 6dni :/ NIE wiem co sie dzieje Nigdy tak nie mialam ... albo wczesniej mialam nie raz albo 1 dnien mi sie spuznila ostanio ale teraz To juz 6 dni ... Juz szalu dostaje glupie zeczy do glowy przychodza :( ... Kochalismy sie z zabespieczeniem i Moj chlopak twierdzi ze mogła peknac gumka :/ ehh .. Pomocyy !

Gość Olesa
a i zapomnialam dodac mialam miec 9.10 okres i nie ma do tej pory ... bOLI Mnie tylko pod brzuchem ;/ ale nie wiem co teraz zrobic :/ Pomocy !

Gość mrh18
a kiedy sie kochalas z facetem ?

Gość pycia17
Czytałam forum i troche uspokoiłam się . przedstawię swój problem... okres powinnam dostać 7 października a jest już 13.... zaznaczę na sam początek iż robiłam test z tegos tresu zaczełam sobie wkręcać że to może ciąża brałam to pod uwagę ponieważ współżyłam ok 12 września, wynik wyszedł negatywny wiec troche uspokoiłam sie. (test robiłam 11 października ) Ale okresu nadal nie ma moze to nie ważne ale dodam iż od kwietnia byłam na diecie dość ostrej ponieważ schudłam ok 10 kg, ostatnio też byłam przeziebiona i najgorszy problem przez któy spac nie mogłam przez tydzien zaczeła mi sie pojawiać krew na wkładce jednorazowo, później zobaczyłam ze to hemoroid . Mam nadzieje że to przez stres, staram sie na razie trochę odstresować okres nie lubi w koncu stresu można tak to powiedzieć, ciepło ubieram sie w pokoju mam ciepło , mam nadzieje ze na dniach dostane okres bo we końcu od tygodnia ja czuje( boli mnie glowa, podbrzusze, nogi ) czekam na jakąś radę a i z góry prosze o wyrozumiałość a nie o słowa krytyki forum jest od tego aby sobie dawać rady. Pozdrawiam dostanę jakąś radę?:(

Gość karola1619
Mam pytanie.. mianowicie spoznia mi sie okres 4 dni , wspolzylam z partnerem ale zapezpieczenie prezerwatywa i globulki wiec co moze byc przyczyna?? blagam pomozcie//...

Gość co za lament
przestancie plakac z tym 4 dniowym spoznieniem tu i tak wam nikt jednoznacznei nie stwierdzi czy okres przyjdzie czy nie, mi sie spoznia 2 tygodnie i nie mam odwagi zrobic testu to jest dopiero problem a nie te wasze biedne 4 dni!

Gość iluv
hej :) Mnie sie okres spóznia juz 6 dzien.Czy to moze byc spowodowane stresem?? moj facet wylądował w szpitalu a ja sie przejęłam i może to dlatego ... Współżyłam z gumką , nie pękła nam ani sie nie zsunęła... Pomóżćie.. czy moge byc w ciąży??

Gość paaatka
Dziewczyny! wy się przejmujecie 4-5 dniowymi opóźnieniami... , które zapewne są zmienione przez stresy itp. a co ja mam powiedzieć jak okres powinnam dostać 15.09. Chodzę jak bomba zegarowa. Więc postawcie się w mojej sytuacji co ja mam myśleć. A w ciąży na 100% nie jestem bo nie współżyłam z nikim. Wiec głowa do góry i przed siebie :)

Gość łaaaaa
ja tez się zaczynam niepokoić... okres powinnam dostać 26 października i do tej pory go nie ma. maleńkie prawdopodobieństwo zajścia w ciążę niby było (stosunek analny bez zabezpieczenia, sperma mogła spłynąć) więc dla świętego spokoju w tamtym tyg zrobiłam test. wyszedł negatywny, ale okres nadal mi się spóźnia... zaczynam się denerwować bo nie wiem co się dzieje. jeśli listopadowy okres też nie przyjdzie zacznę naprawdę powaznie sie martwić... jak myslicie, daczego może tak bardzo spóźniać mi sie okres? nie był regularny co do dnia, ale tak +/- 2, 3 dni zawsze sie pojawiał...