Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimki

Wiek kobiet z Forum

Polecane posty

Gość Pimki

Mam wrazenie, ze wiekszosc uczesniczek Forum: - ma 14/15 latki - nie umie czytac ulotki, ani zapytac lekarza a woli sie sugerowac wypowiedziami innych nastolatek - nie ma pojecia o organizmie kobiety, cyklu itd. a bierze sie za sex - pigulki wybiera te co sa modne, bez jakichkolwiek badan Dziewczyny zacznijcie moze od poznania swojego organizmu, cyklów, dokładnego podziału antykoncepcji i przeczytania ulotki z pigułek, które macie. Poza tym co zauważyłam po kilku odpowiedziach w watkach, tutejsze porady jak nic moga sie skonczyc ciaza. Oczywiscie jest tez sporo osob, majacych wiedze na ten temat i chyle przed nimi czola. Jednak wiekszosc niestety nie ma zielonego pojecia :( Ach, ta moda na sex i wczesna inicjacje :(

Gość nekta
Zgadzam się z Tobą należę do grupy kobiet po 30 stce i sama jak czytam niektóre posty to włos mi się na głowie jeży, ile jest nastolatek które wkraczają w dorosłe życie i ile paniki na forum wynikającej z braku dojrzałości emocjonalnej, choć muszę przyznać,że dzięki radom niektórych (nie wiem w jakim są wieku) sama podjęłam decyzję o zastosowaniu wkładki. "Od samego czytania niektórych wypowiedzi można zajść w ciążę!!"