Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość elcia133
a za tego reala nie trzeba płacić za przesyłkę??? Ty płaciłaś ?? :/

Gość elcia133
a co ty im tam pisałaś ? ? ? :/

Gość elcia133
A jaki e-mail ? Na stronie nie ma :/

Gość elcia133
XTINA nie denerwuj się tak ... złość urodzie szkodzi i będziesz musiała wysyłać do Kolastyny ... :D

Gość do XTINA
nie dziw się ten bezmózgowiec przyszedł do nas z forum tej durnej gazety 13

Dziewczyny czytałyście to forum, choćby tylko 2,3 stronki???Pytam oczywiście tych nowych:)

Gość elcia133
Ja czytałam nawet tamten stary temat,tylko tak z ostrożności pytam.I jak narazie nie wiem jaki jest e-mail do Reala...

ej wiesz co? TROCHE KUR*********WA WLASNEJ PRACY DO CHOLERY!!! NIE UMIESZ WPISAC W GOOGLE REAL?? CO ZA ..... ESZZZZ

Gość elcia133
Echhh ale macie tu kulturę ... :/ Jak przeszkadza wam coś w tych pytaniach to kurwa nie wejde tutaj więcej! Forum to miejsce gdzie można sie kogoś o coś zapytać,pogadać...Wymienić opinie. Dla waszej wiadomości szukałam w googlach...

elcia133 czy ktos cie tu trzyma na sile? ja na bank nie wiec dziewcze rob co ci sie zywnie podoba dawalysmy rade bez ciebie i sadze ze nadal tak bedzie:)

Gość Martuś22121231
myslalam,ze to forum jest niec inne niz tamto z tego wzgledu,ze sa na nim stale forumowiczki ale wifze,ze sie troche pomylilam,nie chce generalizowac ale niektore dziewczyny z deka przesadzaja.Nie dziwcie sie ,ze na tamtym forum lecialy kurwy i inne takie bo same nie mozecie sie powstrzymac od wyzwisk.Dziewczyna jest nowa,moze nie za bardzo zorientowana,moze jednak warto jej pomoc albo napisac,zeby sama poszukala a nie od razu wulgaryzmy,troche kultury.nie znizajcie sie do poziomu niektorych osob ktore szpecily wam poprzednie forum.kubek z reala mnie nie interesuje ale prawde mowiac bylam ciekawa czy prawde pisze dziewczyna,ze nie moze znalezc maila do reala i sama poszukalam i powiem szczerze,ze nie jest latwo go znalalezc wiec zamiast sie wsciekac wyluzujcie troche

ja rozumiem dokladnie wszystko ale takie kalectwo zyciowe mnie przeraza !!!!!!!!!!!!!

Gość Martuś22121231
Jestescie obcykane w tym temacie,ale moze dziewczyna ma jakies 13 lat i nie jest za bardzo zorientowana i potrzebuje na poczatku troszke pomocy,mozna zwrocic uwage,jasne,rozumiem to ale jesli to forum ma byc lepsze od poprzedniego to nie zachowujcie sie jak osoby ktore go zasmiecily zbednymi komentarzami,sorry ale takie jest moje zdanie

nie mam maila do reala poniewaz wypelnialam formularz na ich stronie :) nastepnym razem juz bede wiedziala zeby odrazu podawac adres ( ewentualnie link do formulaza), czy cos placilam za przesylke ( choc WSZYSCY chyba wiedza ze sie nie placi) i najlepiej jeszcze tresc maila do nich :D:D:D:D:D:D:D

no tak.. są osoby bardziej obcykane i mnej obcykane... te bardziej po prostu czytają, co piszą inni- poprzedni temat ma kilkaset stron i wszystkie \"stare\" przez nie przebrnęłyśmy wcześniej lub później... i też kiedyś byłyśmy nowe, moja rada: czytać, czytać, czytać... na większośc pytań jest udzielona odpowiedź-po kilka/kilkanaście razy i nie wkurzać dziewczyn, bo się zbuntują:)

hahaha ta co mi radzi cofnąć się do podstawówki...a ty qrwa tumanie naucz się gramatyki lepiej haha :D A TAK POZA TYM TO ZAMKNIJ SIĘ JUŻ , BO CHYBA LEPIEJ WIEM GDZIE JADE HAHAHA... ŻAŁOSNA DZIEWOJA Z CIEBIE :D:D:D A TAK POZA TYM TO Z GEOGRAFII JESTEM NA BANK LEPSZA NIŻ TY Z GRAMATYKI TĘPOTO hehehe

martus a powiedz mi kochana gdzie ja napisalam ze dostalam kubek z reala??? bo mi sie wydawalo ze notesiki :D:D:D ale oczywiscie ty wiesz lepiej ;););)

To jest okropne jak ktoś się taki niedowalony znajdzie na forum i myśli, że jest pępkiem świata ...WSZYTSKO POD NOS.... dajcie spokój...tez byłam DAWNO TEMU nowa, ale nie pytałam o wszystko tak jak niektóre tutaj.... zapytałam raz i koniec...a jak jakąś nazwę firmy podawali, to szukałam w wyszukiwarce..NIE WSTYD WAM (TAK JAK INNYM, KTÓRZY NIE WIEDZĄ GDZIE LEŻY GARBICZ BUAHAHAHA) O WSZYTSKO PYTAC I PROSIĆ....własnej inicjatywy troche...a skoro czujecie, że tego nie macie to chyba nie nadajecie się na zdobywanie próbek...bo co to za zdobywanie, jak wszytsko wam pod nos podłożą ..zgadzam się z dziewczynami... cierpliwość(nawet anielska)kiedys się kończy....

Gość Martuś22121231
zauwazylas tylko slowo kubek w tym co napisalam?chyba sens byl jasny,ze chodzi mi o atmosfere ktora zaczyna tu panowac.przyznaje sie,pomylilam jedno slowo ale sens byl chyba oczywisty.wiem co was boli i rozumiem,z eprzychodza laski ktore zadaja niedorzeczne pytania ale moze zamiast kurw wystarczy napisac poszukaj sobie na forum i moze kiedys ta akurat laska tak sie wkreci,ze sama bedzie podawac wam linki a wy bedziecie z nich korzystac.no chyba ,ze jest to forum zarezerwowane tylko dla stalych forumowiczek...

Martuś spokojnie juz się nie kłóćcie... spoko wyluzujcie dziewczyny ...JAK KTOŚ CHCE SOBIE ZNALEŹĆ ( I ZALEŻY MU NA TEJ STRONIE) TO SOBIE JĄ PO PROSTU SAM ZNAJDZIE :P I juz się nie kłóćcie , a debilki , które chcą robić zadymy i tak są głupimi du** także niech wypieprzają, bo nie są mile widziane i juz spoko jest... :P MIŁA ATMOSFERKA TO EWIDENTNIE TO CZEGO NASZEMU FORUM BRAKUJE hehe :D

Gość Martuś22121231
ja absolutnie nie chce sie klocic czy zadawac durnych pytan.sama nigdy nie korzystalam z czyjejs pomocy(probki) bo sama potrafilam sobie poradzic,mialam tylko jedno pytanie dotyczace zagranicy ale nikt mi nie odpowiedzial,spoko,najwyzej metoda prob i bledow sama do tego dojde.

Gość pussycat
Cześć dziewczyny! od rana czytam to forum i muszę przyznać że pomyśł świetny z tymi testerami! :) Nareszcie zanim coś kupię będę mogła to uprzednio wypróbować. Czy któraś z Was mogłaby mi napisać w jaki sposób zdobywacie próbki zagranicznych firm? (Dior, Lacoste) Czekam na odpowiedź. Buziaki :*

MARTUŚ juz ci odpowiadam na pytanie: mianowicie jeśli trzeba zaznaczyć stan to daj Pensylvanię , ponieważ jest podobna (przynajmniej my tak robimy) i mi dochodzą do Polski takie przesyłki. Widocznie się nie skapnęli, że to się nie zgadza. TYLKO OBOK MIASTA DOPISZ -POLAND ;) WIADOMO, ŻE NIE WSZYTSKIE OCHODZĄ , ALE WIĘKSZOŚĆ TAK;)

Gość Martuś22121231
Dzieki wielkie,ktos sie w koncu zlitowal.chcialam sie tylko upewnic czy jakiekolwiek dochodza bo z polskimi to nie ma problemu a wypelnianie niektorych formularzy po angielsku bylo uciazliwe i nie wiedzialam czy jest jakikolwiek sens.Szczegolnie interesowaly mnie perfumy celine -http://sampollnet.coty.com/celine/belongfreesample.html i poradnik na temat paznokci bo mam z nimi maly problem -http://www.mavala.com/ (koperta w prawym gornym rogu)

dziewczynki koffaniutkie podacie mi adres do flosleku i dax cosmetic była bym wam wdzięczna:):):):) Szukam i nie moge znaleźć ale ze mnie gapa :(

Gość do pirania89
nie Qrwa wcale nie możesz znaleźć :| dziwne że jak ja wpisuje w przegladarke nazwy tych firm, od razu wyskakują linki do stron a na nich zanalzłam kontakt... tak trudno?

oj widze ze jak zwykle wszczelam awanture i sie zaczyna bajabongo:) nie denerwujcie sie laski:* spokoj i cisza:) plissss bez idiotycznych pytan:)