Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

witam!!! papaja - sprawdz na stronce: www.confettidirect.co.uk ;-)

Nice Girl życzę miłych wakacji, co ja mówię szalonych :) I dzięki za pozdrowionka. Wysłałam wczoraj trochę maili do różnych polskich firm kosmetyczny. Zobaczymy z jakim skutkiem. Jak coś dostanę to dam znać. Ciekawe czy jutro będzie coś w skrzyneczce:) Pozdro for ALL

dzieki Wam wszystkim:):):) wysłałam.,.. mam nadzieje ze cos dla mnie zostało... mam jeszcze jedno pytankoi:) na tamtym topicu... Próbki kosmetyków nie udzielalam sie zbytnio i chcialam od początku przeleciec te stronki i wybrac cos dla siebie wiec mam glupie pytanko czy nikomu nie przyszlo za nic płacić co wysłaliscie z tamtego topicu ze stron podanych przez osóbki z czarnym nickiem zwłaszcza PrincetonGIRL, NiceGIRL, ivy_queen i inne?

PrincetonGIRL >>> od ktorej mniej wiecej strony tamtego topicu zaczęłaś sie udzielać :) Ty, ive_queen, NiceGIRL... ? chcialam pewne adresiki:) please:)

Gość pussycat
Cześć dziewczyny! Wczoraj dostałam maila od applause :( niestety nie wysyłają już testerów-same spójrzcie: "Dzien dobry, Dziekuję za list. Cieszę się, że jest Pani zainteresowana naszymi produktami. Niestety nie możemy Pani przesłać w tej chwili żadnych próbek. Nie mamy ich zbyt wiele, gdyż naszym celem jest utrzymanie atrakcyjnych cen , a próbki konsumenckie nie są w ogóle wkalkulowane w koszt kosmetyku. Akcje rozysłania próbek są okresowe i zwykle łączą się w prowadzaniem na rynek nowości. Po ostatniej akcji ( Błyszczyk Glam max ) mieliśmy bardzo dużo próśb mailowych i mamy bardzo długie listy wysyłkowe, które będa realizowane w najbliższym czasie. W tej chwili nie przyjmujmy nowych adresów do wysyłki. Zapewniamy jednak bardzo duży wybór wzorników i testerów do testowania w sklepach. Tam można dobrac kolor czy sprawdzić jakość produktu. Co do uczulenia to nie ma Pani się czego obawiać, gdyz nasze produkty są bardzo przyjazne i bezpieczne. Receptury sa tak opracowane by ryzyko uczulenia było minimalne. Nie mamy żadnego zarejestrowanego przypadku alergii czy podrażnienia skóry! Bardzo dbamy o jakość i podddajemy nasze kosmetyki testom kontaktowym, wszystko po to by oferowac produkt bezpieczny. Naszą pełną ofertę można obejrzeć na www.applause.com.pl . Zapraszamy. Znajdzie tam Pani cały wachlarz kosmetyków do makijażu wraz z kartami kolorów oraz dokładny opis produktów. Szczególnie polecam, by zajrzała pani do działu Nowości, w którym ciagle pojawia się jakiś nowy produkt lub nowa kolorystyka. Jeżeli coś Panią zainteresuje, to zapraszam do sklepów lub do zakupów wysyłkowych, realizowanych bezpośrednio przez nas w cenach hurtowych + koszty wysyłki pocztą. Jeżeli chce Pani otrzymac adresy sklepów w Pani okolicy, to prosze przesłac do nas maila na adres biuro@sadrena.com.pl podając nazwę miasta lub regionu. W sprawie zamówień w sprzedaży wysyłkowej proszę pisać również na biuro@sadrena.com.pl. Jeżeli ma Pani jakieś pytania nt. kosmetyków czy chce Pani uzyskac poradę , to proszę pisać do mnie na applause@sadrena.com.pl. Z przyjemnością doradzę i podzielę się swoim doświadczeniem." a szkoda..

Gość lilililii
Ale mnie row swedzi wsadzalam sobie kija do bejzbolu w odbyt mam teraz czerwony i mnie swedzi dziewczyny co mam zrobic? ;-(

i znowu stronka sie przez mnie \"rozjechala\" ;-(

Zauważyłam, że jak niema starych forumowiczek to jakoś cienko przędzie ten topik:) Ani rozmowy się nie kleją i tak jakoś dziwnie. Wiem, że temat tego topiku jest jaki jest, ale na starym jak nam brakowało adresów i pomysłów to sobie rozmawiałyśmy o różnych pierdołach, a w tym czasie szukałyśmy adresów. Czas mijał szybko i miło, a przy okazji topik się rozrastał, dziewczyny lepiej się poznawały i był super klimat. Pozdrówka

TVP - trzeba napisac recenzje,pozniej jest losowanie TVN- wysyłał gadzety na poczatku,teraz niestety nie Polsat-tez nie

Gość Kalineczka
oj dziewczyny. jak tak się czyta to forum to trzeba stwierdzić, że intelygencjom to wy nie grzeszycie. smutna prawda ale prawda :-(

kalineczka zalezy o którą prawde Ci chodzi bo są 3: prawda, święta prawda i g***o prawda ;) ale skwar dzisiaj jest aż żar spada z nieba. biore sie za szukanie czegoc za co sie nie płaci. pozdrawiam STAŁE FORUMKIU i RESZTE 🌼

Pisze się inteligencją, ale każdemu zdarza się literówka:) Co masz konkretnie na myśli. Chodzi Tobie o konkretne dziewczyny czy piszesz ogólnie. Troszkę nieładnie z Twojej strony, że się tak wyrażasz, ale masz prawo. Tylko napisz dlaczego tak myślisz. W sumie normalnie nie zareagowałabym na tego posta, ale nudzi mi się i jestem ciekawa:)

Hej! 🌼 No cóż ja już nie umiem szukac nowych adresów przez net tak po prostu, a więc wzięłam sobie gazetę i tam szukam nowych adresów:)...ciekawe co ztego będzie:D.......

Heh ja też w ten sposób szukam, ale nie z gazety tylko z nazw moich kosmetyków:)

jok3r ja juz wykorzystałam tę możliwość:). Ale to jest Nive, garnieri max factor no i tam jeszcze kilka:) co nie wysyłają no albo coś tego typu:)

Gość mała madzia
czesc dziewczyny, powiedzcie mi cos, piszecie prosby do firmy czy do kazdej marki osobno, tzn chodzi mi o to ze np. firma hoop produkuje kilka marek napojów, miedzy innymi wspomniana wyzej wode arctic, czy np. firma mlekpol produkuje mleko łaciate, napoj milko itd, czy np carslberg oprcz piwa o takiej samej nazwie produkuje jeszcze okocim itd.wiec prosbe o gadzety piszecie na adres 'głównej' firmy czy osobno na adres kazdego produktu? mam nadzieje ze nie zagmatwalam i rozumiecie o co mi chodzi :)

Gość moim z.daniem
raczej lepiej pisać do wybranych marek. kiedyś napisałam do głównego producenta pewnych soków i nawet odpowiedzi mi nie raczyli dać. a po jakimś czasie napisałam do konkretnego produktu i otrzymałam gadżecik

Ja wpisuję nazwę firmy w wyszukiwarkę i piszę pod adres, który mi sie wyświetli. Więc raczej pod główny. W sumie jakby się tak wysyłało pod nazwę produktu to myślę, że to i tak wszystko do jednego \"garnka\" by poszło. Zresztą jak piszesz pod główny to zawsze jest też szansa, że dostaniesz różne gadżety nie tylko np Specjal, ale Okocim itp. nie wiem jak to wygląda, bo raczej nie wysyłam próśb o gadżety, ale może być tak jak napisałam.