Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

qwertka >>> a mozesz tak wyjąsnić o co chodzi w tym prizee? zarejestrowałam sie ale tak właaściwie to nie wiem:) prosze...:)

Dziewczyny mam prosbe podajcie mi maila albo chociaz stornke do tej firmy DUWOP bo ja probuje i probuje i nie umie znalezc :(:(:(:(:(:( a tu piszecie ze takie fajne probki dostalyscie ...a do kolezanki co pytala o oceanic to ja napisalam do nich na taki adrs -> agasiejewska@oceanic.com.pl i przyslali mi ankiete i chyba juz z miesiac czekam na probki :(:(:(:( a Wy po jakim czasie dostalyscie ???

Gość Anka855
Dzis doszly do mnie moje pierwsze 3 paczuszki :)))))))) z Royal Canin (jedzonko dla kotka) , Kobiece dni bez bólu (ksiazeczka) i Naturel (notes,dlugopis i katalog) :) Ale sie ciesze :)))))

Prosze papaja:) Masz tam różne gierki w które grasz. Zdobywasz wtedy euro. Jeśli uzbierasz już odpowiednią sumę to możesz wybrać sobie nagrodę w dzile Gifts(po lewej stronie). Różne nagrody -róże ceny. Oczywisćie nic nie płacisz. Musisz mieć tlyko tyle uzbierane ile potrzeba na dany prezent który sobie wybierzesz. Wtedy odbywa się losowanie i możesz wygrać. Ja tam wygrałam już dwa prezenty. A jestem tam coś około miesiąca. Jeśli ktoś lubi grac to przy okazji może zdobyć nagrody. Np. radyjko tkaie małe przenośne 6,90.

qwertka >>> dziekuje... moge bez obaw tak? a jak coś wygram to skąd beda mieli moj adres? hm.... a do dziewczyny ktorej podalam adres:) nie ma za co:) papaja do usług:)

a MI DUWOP powiedzaial że nie wysyła !!dziwne skąd można zdobyć jakiś otwieracz do butelek???

Bez obaw. calkowicie darmowe. przesyłka takze. Na przesylke angrody czeka sie około 1-2 tygodnie. Adres powinno sie chyab podac przy rejstracji. Jeśli jednak nie masz go podnae. To jęlsi coś wygrasz to oni do Ciebie napisza na tej stornce. Jak się zalogujesz to zobaczysz wiadomość, w której spytaja sie o Twoje dane by mogli CI przeslac nagrode:)

dermika po odesłaniu ankiety kolastyna mona liza eris pollena aroma - katalog green planet malwa pollena bionica info@helifarm.pl kanu@life.pl cannabis@cannabis.pl info@lakshmi.pl lawendowepole@op.pl amichona@loccitane.com.pl office@bodybasics.pl office@hean.pl farmica@farmica.pl

Dr Scheller Cosmetics może już było, ale na wszelki wypadek:)

Gość jezus babo
otwieracz w sklepie jescze chcesz jakąś firme naciąnąc nawet na otwieracz!!!????/wstydź sie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pytajniczek

Napisz do browarów oni najszybciej coś takiego wyślą:)

Gość jezus babo
wiem ze nikt nieprosił,nikt tu nie musi prosic o zdanie to wolne forum mozna pisac co sie chce naprawde to zenujące żeby prosić o OTWIERACZ!w sklepie tego nie ma??uuuu kurcze co za pech!!!!!

🌼🌼 Zapodaje pare adresow :) MARIZA -> www.mariza.com.pl biuro@mariza.com.pl VIVIEAN -> abaco@abacosun.com.pl ASCO -> www.asco.waw.pl kosmetyki@asco.waw.pl MAYBELLINE -> www.maybelline.com

Gość Anka855
Kattarina - www.naturell.pl :) Wszystkim wysyłaja to samo :)

jaki jest tam mail,możesz podać??wyślą na bank??chciałabym dostac coś bo nic niedostaje

Właśnie dostałam 2 próbki z Dermiki. Niestety oddam mamie, bo jeszcze nie mam zmarszek:)

Kattarina -> tak napisz im ze prosisz o jeakies darmowe probki lub gazdzety i powinni wyslac ja do nich napisalam i mi odp ze przysla to co maja :)