Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

witajcie 🌻 🖐️ prośba---->odczepić się od jok3 ---> ma takie samo prawo tutaj przebywać i pisać jak i każda z nas........ kolejna prośba-----> zero kłótni ....... witam nowe dziewczyny 🌻 dobrych łupów ....:D witam dawno \"niewidziane\" --->_Niezapominajka_ Trutka .....🖐️ Filomenka 🖐️ [kwiat adresik : Piszcie do miasta Sława ---> dostałam piękną teczkę w niej ----> znaczek ...długopis .....pocztówki .....mapka....piekna ksiązka o mieście Sława .....

sorq za podwójnego posta myślałam że pierwszy nie wszedł .........:D

u mnie nic nic nic..;(( łeeeeee.. Do Sławy tez pisałam, ale długopisu nie dostałam :[

Gość negra
Za chwile zarejestruje swoj nik chcialam tylko zapytac o te figurki. Zarejestrowalam sie w tym sklepie przeczytawszy przedtem regulamin i tam sie nie doczytalam sie niczego o kosztach przesylki. Jednak widze,ze dziewczyny znalazly takie cos i luz tylko co teraz. Czy faktycznie jesli nie potwierdze tej przesylki to "zamowienie" to zostanie anulowane?

Gość negra
Cholera nie moge sie zarejestrowac. Caly czas wyskakuje, ze mam zle haslo.

Do \"-dobra-rada-\"---->dla mnie obojętne jest to kto otrzyma podziękowania...w sumie to mi nie zależy na podziękowaniach innych ponieważ jak by każdy zaczął pisać podziekowania to sama napewno wiesz jak to forum by wygladało.Dla mnie nie ma w tym żadnego problemu:) Do \"krooopa\"--->również witam Cię i proszę nie ciągnij dalej tematu o jok3r:) Ja mam podobne zdanie na ten temat do Twojego,ale są osoby,które mają inne i trzeba dać również im się wypowiedzieć:) Buziaki dla Ciebie i pozdrowienia dla jok3r. :):):)

Do \"negra\"---->jesli otrzymasz te przesyłkę to poprostu nie odbieraj jej-masz do tego pełne prawo:) A więc nie ma strachu:) Jesli przy rejestracji wyskakuje Ci,że podałaś błędne hasło to może osnacza to,że ten nick jest już zajęty.Spróbuj wybrać inny nick (np.negra1) :)

Gość Anielicaaa
Witajcie kobitki.Wysylam meile od dwoch tygodni i zbieram juz plony...dostalam juz paczke z Yves Rocher,Mincera a wczoraj z Sunset Lifestyle -Biomaris-probeczki kremow i perfumiku oraz Francuskiej firmy Claudiele najlepsze-tubeczki kremow bardzo piekne i spore nawet....to jest sukces a pisze jak sie da za granice duzo sle...ale na spokojnie,niewyczekuje listonosza bo mieszkam gdfzie indziej a dochodzz do moich rodzicow...pozdrawiam

Gość Anielicaaa

Gość Anielicaaa

Gość -dobra-rada-
no co ty Niezapominajka,to był taki troche uszczypliwy żart ;) Był tam na końcu język :p ;)

Przyszła modern, nic mi nie wiadomo o tym, aby miała dojść jakaś nowa moderatorka. Dziewczyny tyle tego się nazbierało, że nie wiem od czego zacząć. Ręcę mi opadły, jaka szkoda, że tu nie zajrzałam wcześniej. Teraz normalnie nie wiem co zrobić najpierw, są całe strony do wycinania!!!

Gość to nie wycinaj nic
moderator jest od tego aby na bierząco się tym zajmować...a szkoda Twojego czasu na wycinanie tego co było zapisane wcześniej.

Gość oj lipsty
atlasyeuropyfree@o2.pl to zawsze działa zawsze przysyłają zajebusty atlas za darmo. tylko jest dużo reklam ale to przecież nie szkodzi.powodzunka

DO MODERATORKI Dobrze wiesz co się tutaj dzieje . Wydaje mi sie ,że temu topikowi potrzebny jest moderator,który zajrzy tu często . Wiecznie obelgi i teksty ,które nadają się do wycięcia w trybie natychmiastowym ,a nie po kilku dniach kiedy małolaty juz się naczytają świństw. Pozdrawiam moderatorkę ,która zapewne jest zapracowana ale proszę by wzięła sobie do serca to co tu napisałam.

ATLASY EUROPY Adres prywatny i pewnie już przez biednego właściciela zupełnie nieużywany z wiadomych powodów.

czesc dziewczyny , niech mi ktoras napisze jak sie pisze po francusku darmowe probki , chciala bym przejrzec francuskie strony a nie znam francuskiego DZIEKUJE :)

wczoraj u mnie 13 paczek: www.duszniki.pl -katalogi,kalendarzyk,teczka www.chicco.pl -katalogi,magazyn chicco www.tvproducts.pl -katalog www.etre-belle.pl -katalogi www.zawadzkie.com.pl -katalog www.projektydomow.pl -katalogi,cd www.sojusz.pl -plakaty,cd,ulotki www.nutricia.com.pl -ksiażka,próbki www.brenor.pl -próbka tworzywa www.biomaris.com.pl -ulotki,próbki www.domywstylu.pl -cd www.tena.pl -próbki,ulotki

Gość malaO_o
yyyyeee o ile sie nie myle temat tego forum brzmi "Próbki, gadżety, free PART 2", a nie "Powyzywajmy się razem"---> bez komentarza🌻

Super ---- z zagranicy tez przysylaja u mnie dzisiaj 2 przesylki z niemiec od XYNDET -szampon z balsamem, balsam do ciala i mydlo do rak i z ZIAJI - 2 probeczki

Gość -dobra-rada-
z gatta notes,b.ładny,kobiecy brelok i długopis

A ja dostałam dzisiaj z Fundacji \"Dr Clown\" - 3 koperty ozdobne - 3 kartki świąteczne - naklejki świateczne z moim imieniem i nazwiskiem , a wzamian chcieli, żeby im wysłac 50, 70 lub 100zł na badania dla chorych dzieci To jest adres fundacji, niestety ni e mam meila , bo nie przypominam sobie , żebym cos do nich wysyłała. Fundacja "Dr Clown" ul. Goszczyńskiego 9 02-610 Warszawa

Gość do asiaa
echantillon gratuit -darmowa próbka