Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Dr Clown to fundacja ,która bawi chore dzieci w szpitalach.Przebrani na wesoło wolontariusze pokazują różne sztuczki i przynoszą dzieciom prezenty. Jest to ważne szczególnie dla tych dzieci,które spędzają w szpitalach dużą część swojego życia.

A u mnie znowu pustki. Listonosz przyniósł jedynie kartkę świateczną i jakieś reklamy :(

dziewczyny ma ktoras z was adresu do: - Prokom sofware ST - PFRON -UM Warszawa - Papier - hurt - Model Sp z o.o. -Siltec Sp z o.o - Lego - POLMARK GmbH oddzial w wawie Wiem że oni wysylają, LEGO wysyla tylko teraz przez święta ulotki i ,magnez na lodówke...

Gość do asiaa42
Ależ nie ma za co. Jeżeli będziesz miała jakieś francuskie pewniaki to podziel się z nami informacją.

http://www.marionnaud.fr/html/fra/marionnaud/nouscontacter/default.asp?langue=1&itemmod=home&itemmodordre=home&pays=1&nextItemMod=8%5F59%5F&nextitemmodordre=4 Marionnaud Parfumeries http://www.samples.aohosting.net/survey/Tampax_Pearl_fr_CA Recevez un échantillon gratuit de Tampax Pearl http://www.lamontagne.ca/francais/contact/joindre.htm Chocolat Lamontagne - Boutique chocolat, autofinancement - Fund-raising mozna sprobowac , ale na francuskich stronkach zle sie szuka jak ni w zab sie nie zna jezyka hihihih

Gość Isiaczek
Witam Właśnie odwiedził mnie Pan Listonosz. Przyniósł mi foldery związane z Meksykiem. Podaję maila do ambasady: embamex@ikp.pl Pozdrawiam wszystkich gorąco Isiaczek z Łodzi

czesc dziewczyny u mnie dzisiaj tak: Park wodny w Krakowie - plan lekcji i ulotka HIPP - zakladka do ksiazki i pelno poradnikow o zywieniu dzieci Dr Irena Eris-6 super probek Hoyel POLLERA w Krakowie - szampon,mydelko przybornik do szycia i ulotki URSAPHARM- chyba z 30 naklejek i zakladka do ksiarzki no i ulotki oczywiscie Pozdrawiam wszystkich :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość co to
jest to HOYEL ??

Asiu42 mam do Ciebie pytanko: czy możesz mi podac adresiki tych firm, bo nie moge znaleźć: Park wodny w krakowie, Hoyel POLLERA w Krakowie i URSAPHARM?? :* , a jeżlei nie asia to prosze mkogoś innego o pomoc, z góry dziękuje!! :)

Odnośnie tych francuskich linków. 1.Sklep internetowy 2.nie otwiera się 3.gratisowa czekoladka czy miś ale jako dodatek do zakupu

Gość do trutka22
www.google.pl Tam znajdziesz adresy,których szukasz.I to bez większego problemu.

a reszty nie moge znalesc ,bedziesz musiala sama poszukac w GOGLACH ja tez to tak znalazlam

hej dziewczyny...ja wczoraj dostałam przesyłkę z Portu lotniczego w Warszawie imienia Fryderyka Chopina: ulotkę, długopis i płytę CD dzis pustki niestety pozdrawiam

Witam! Ostatnio wysyłałam mało meili i widać tego skutki - znowu nic nie przyszło. Poczekam do poniedziałku, bo w soboty listonosz u mnie nie chodzi. Udanych połowów!

Zawsze my coś otrzymujemy od firm itd.prawda ? To może warto zrobić też coś w druga stronę...Wyślijcie kartke do chorego chłopca,pomóżcie mu znaleźć się w księdze Guinessa.Zróbmy mu miły prezent :) http://interwencja.interia.pl/news?inf=693730 Marzenie chorego chłopca 11-letni Wiktor choruje na nowotwór kości. Marzeniem chłopca jest pobicie rekordu Guinessa w zbieraniu pocztówek z całego świata. Do pobicia rekordu brakuje mu niewiele. Wiktor ma jedenaście lat. Mieszka w Ulinie, małej wiosce niedaleko Krakowa. Kilka miesięcy temu był jeszcze zdrowym chłopcem. Jego pasją była piłka nożna. Nic nie zapowiadało nadchodzącej tragedii. W lutym tego roku podczas gry w piłkę, Wiktora niechcący w nogę kopnął kolega. Pojawił się krwiak. Sprawa była tak poważna że chłopak musiał trafić do szpitala. Niestety po kilku tygodniach krwiak pojawił się na nowo. Zaniepokojeni lekarze zrobili dodatkowe badania. Diagnoza była szokująca. Nowotwór kości. Lekarze chcąc ratować Wiktora amputowali mu nogę. Wiktor przez kilka miesięcy przebywał w szpitalu. Przeszedł pięciokrotną chemioterapię. Rezultaty nie są zadowalające. Złośliwy nowotwór zaatakował cały jego organizm. Wiktor od miesiąca przebywa w domu. Jest bardzo słaby, ale walczy. Pragnie spełnić swoje marzenie. Chce pobić rekord Guinesa i zebrać kilka tysięcy kartek pocztowych. Ma już ponad tysiąc. Każda z nich to dla niego wsparcie i otucha. Kartki, listy, prezenty. Jest ich już ponad tysiąc. Wszystkie adresowane są do jedenastoletniego Wiktora. Od dwóch miesięcy ludzie z całego świata przysyłają słowa wsparcia dla chorego na nowotwór kości chłopca. Rodzina chłopca nie poddaje się i szuka dla niego ratunku. Niestety sami wyczerpali już wszystkie możliwości. Wiktor czeka na spełnienie swego marzenia. Adres Wiktora: Wiktor Piwowarczyk Ulina Wielka 94 32-075 Gołcza

Gość Isiaczek
do Tabaluga To jest swietny pomysł!!!! Widać,że losy innych nie są Ci obojętne. Właśnie przed chwilą skończyłam wypisywać kartkę do Wiktorka i namawiam do tego wszystkie próbkomaniaczki.

Gość Isiaczek
Wysłałam maile do wszystkich moich znajomych z prośbą, by chociaż w ten sposób pomogli Wiktorkowi zapomnieć o cierpieniu. Pozdrawiam Sorki, że jestem pomarańczowa, ale kiedyś na innym forum zarejestrowałam się podając adres swojej poczty i jakieś niezbyt miłe osoby przysyłały mi maile o nieciekawej treści (typu:ty ..... taka i owaka) Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz

I nie wiem po co te wszystkie kłotnie, przezwiska etc. Najwięcej szymu robią te, pomarańczowe... I to pewnie dlatego, że one czują się gorsze... I muszą się na kimś wyrzyć Wchodząc tutaj, własnie to robią. Wyrzywają się. No i poprostu, jak już powiedziałam. Pewnie są gorsze od nas... I dlatego takie są. Są ludzie i parapety ;]

Isiaczek ,możesz być \"czarna\" i wcale nie podawać adresu e-mail.Tak jak ja. Odnośnie WIKTORA. Myślę,że koniecznie trzeba wysłać mu kartkę i jeszcze poprosić o to znajomych.

Gość Co za ............
Dzisaj otrzymalam BARDZO MILEGO emiala od firmy ELLE :/ .. zapytalam.. > Witam Serdecznie > Zalogowałam się dzisaj w Państwa sklepie oraz skorzytałam z okazji > darmowego podarku jednak nie jestem pewna czy za przesyłke także się nie > płaci ? > Proszę o szybką odpowiedz. > Pozdrawiam a w odpowiedzi dostalam.. nie dosc ze oferujemy figurke gratis , to jeszcze mamy pokrywac koszty obcej spedycji ! to troche za duzo, bo my nie jestesmy spedycja, ani na ich zachowanie nie mamy wplywu. W koncu to nie spedycja robi akcje reklamowa , tylko my. My i tak pokrywamy czesc kosztow przesylki bo paczka na prawde kosztuje 17zl a nie 9,90zl ! pozdrawiam Kuba Nowak z Sosnowca jak mozna byc tak beszczelnym :/