Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość wowowowowoow
ostanio dostalem gadzety od www.free.amciu.com :)

Gość bryk_bryk
ja niedawno dostalam kartke zapachowa z pumy, a mam do Was prośbę, czy mogły byście zagłosować na mnie w konkursie? bardzo mi zalezy na nagrodzie(torebce). Jeśli tak To bardzo Wam dziękuję i podaję nizej linka http://www.dlazdrowia.pl/index.php?modul=10 ==> proszę o głos na tekst zaczynający się "Gdy Ci ciężko...." konczący się podpisem "nadach". Kazdy kto zagłosuje moze zglosić się do mnie na meila(niki926@wp.pl) to wtedy podam cenne adresy do firm wysyłających koszulki, kubki, podkladki pod mysz, probki karm dla psow(nie byly tutaj podawane) itp. Z góry bardzo dziękuję. ;)

Gość bryk_bryk
przy pisaniu do mnie maila piszcie który głos jest wasz tzn. np. 211

Gość bryk_bryk
narazie nie moge wyslac adresow bo mi sie poczta nie chce wlaczyc, ale badzcie cierpliwi :D

Gość AD BRYK_BRYK
DZIEWCZYNY NIE PISZCIE I NIE KLIKAJCIE W TĄ STRONE: TO JAKAS ŚCIEMA... KTOŚ CHCE SIE POSŁUŻYĆ WASZYSMI ADRESAMI. JA WYSŁAŁAM POTWIERDZENIE I JAK DOTĄD ( MIJAJA 2 DNI) NIE DOSTAŁAM ZADNYCH STRONEK:(

Gość pink-ona
hej laski:) jak tam lowy??jestem u was od niedawna..ale prage wam podziekowac za adresy...

Gość bryk_bryk
przeciez pisze ze nie dam rady teraz sie zalogowac bo jakis blad wyskakuje! umiesz vczytac? jescze dzis bede sie probowac zalogowac na meila!

Gość Pytanie o LACOSTE
czy ta kartka tzn tą bibułka da sie np posmarować i zobaczyc poporstu zapach na sobie ??

Gość do pierdolonych małolat
schowajcie sie gówniary i przestańcie jebac o jednym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pytanie o LACOSTE
Prosze o odp na moje pytanie BARDZO PROSZE!!

Gość luxlux
ja tam lubie bardziej stronke www.free.amciu.com niz kafeterię

do pytania o Lacoste : tak, ta bibułka jest nsączona zapachem Lacoste wiec mozna troche \"rozsmarowac\" na np. nadgarstu, szyi..fajny zapch ;)

Gość Domcia1993
rejstrujcie się na http://www.badzok.pl wpisujcie osobe polecającą jest domcia1993.12@buziaczek.pl 1 0 pkt na start!!! a pkt wymieniejcie na nagrody!!

Gość irenkaaaa
dostalam darmowy sztyft na wypryski www.skindoctors.pl

www.badzok.pl Zarejestrujcie się .Za każdą poleconą osobę otrzymujecie punkty i zgarniacie za nie nagrody. Jako osobę polecającą wpiszcie proszę mój e-mail. maxima7@epf.pl Dzięki i dobrej zabawy Wam życzę!

Gość Michaele
Buuu.... haah od poczty karteczka: Pani Paula ******* cośtam coś tam ma sie stawić na poczte... srutututu... i musze zapłacić 40 złotych! tak te próbki mnie załatwiły;P No nic.... zapłace

Gość coooooooooooooooooo
ale za co to???????? podaj adres / link za co musisz zaplacic

Gość Michaele
No właśnie nie wiem.... pojade na poczte i zobaczymy co tam bedzie. Jak zobacze to wam odrazu napisze

Gość Agausiaaa
a ten sztyft to jest całkowicie darmowy ze skin doctors bo ogolnie to sa drogie kosmetyki

qrcze nei da sie tamtego edytowac :( a chcialm dopisac ze czy macie jakies propozycje stron :)? - pzrelecialm to co jzu jest i chyba opuscilam to co mnie interesuje a mialnowicie - perfumy ale nie pachnace karteczki, i gdzies czytalam ze dostaja tez blyszczyki - moze cos wiadomo komus na ten temat :)? aa i nie moge znalesc @ do kolastyny a jak probuje z ich strony podeslac @ to nie da sie :(

Gość Michaele
Haha uf.... to była płyta, którą zamawiałam;) I musiałam za nia zapłacić. Listonosz niewyraźnie napisał;] malenstwo_84 miałam kiedys adresy na perfumiki i błyszczyki... ale wydawały mi sie jakieś niepewne więc z nich nie skorzystałam. Nie wiem jak inni....

Gość pink-ona
witam dziewczyny:) jak tam wasze dzisiejsze lowy?ktos odpisal pozytywnie..jestem tu nowa i mam ochote trafic do waszego grona probkomaniaczek:) to soper pomysl z tym forum...bylam na kilku zobaczyc ale jednak to wydaje mi sie najlepsze..nawet juz napisalam do patru irm na adresiki wlasnie z waszego forum gdyz je cale przegladam:)jak narazie dostalam: mape k2 X2 katalog wakacyjny na krecie i cyprze X2 broszurki z jarocina+mapa jarocina katalog firanek kremy z Miraculum,3kremy royal-karme dla swojego pupilka:)2 paczce +ksiazeczki kremy z bIELANDY-4 Z NUTRICI dostalam ksizeczke o zywieniu dziecka i probke kaszki MINCER-4probki kremu i katalog produktow wraz z cennikiem:) niestety duzo firm tez odmawialo...:( normalka.... chce szukac stronek i wam podawac...:)jak to sie mowi: pelna wspolpraca...co wy na to??

Gość pink-ona
zapomnialam dodac ze wczesniej juz pisalam na to forum ale stawalam sie jakos niezauwazalna..zupelnie tak jakby nie dochodzilo co pisze a bylo jednak napisane na forum hm...moze terz bedzie innaczej...aha bawie sie w to od miesiaca

Gość pink-ona
kurde...rozpisalam sie i przypalilam placki zemniaczane ktore obie na obiad dla swojego mezusia:)

Gość Michaele
Haha;] Patrze a tu w skrzynecce próbki;) Pierwsze!! Jakie dostałam... ale radocha. dostałam tylko 4 ale jednak coś;] i to do mojej cery. Z ZiołoleK'u ;)