Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

zgadzam się z Tobą złośnico, tym bardziej, że adres do jelpa podawałam dwie strony wcześniej; dziewczęta wypisywanie nieustannie tego samego nie ma sensu, lepiej dzielić się nowymi rzeczami; do daryllli: kobieto nie życzę sobie, abyś wysyłała mi maile z dokładną charakterystyką swoich kosmetycznych zakupów, nie zaśmiecaj mi skrzynki!!! pozdrawiam wszystkich:)

a po twoje trzecie anno--> my walsnie to robimy z darylla i po twoje piate ;) kazdej najbardziej zalezy na kosmetykach;) po szostego czyli nic nowego ;) siódmego nie ma :p totinka dziekuje no kobitki dzis u mnie jedynie allegro rzadzi w domku:/ nie ma jak to cieszyc sie z darmowej probki za x zł ;) :p

karolka napisz do AA Oceanik (oceanic@oceanic.com.pl ). sla zwykle nawilzajace i delikatne dla cery-moze cos w koncu bedziesz miala dla siebie ;) ale milo, jest dzielic sie z innymi :) ja etz rozdaje swoje probeczki ciociom:)

witam ponownie, dla wszystkich mających małe dzieciaczki (ja mam) dwa tygodnie temu zapisałam się do klubu gerbera www.gerber.pl i dzisiaj otrzymałam 2 śliniaczki, łyżeczkę oraz próbki ich produktów pozdrawiam :) :) :)

tak między nami należę już chyba do wszystkich możliwych klubów świata hi hi hi; mam tyle kart stałego klienta, że założyłam specjalny wizytownik; i to głównie od tych firm dostaję upominki:):):)

Gość DaRyLLLLa
do toinki przysłała,m ci maila bo rozbroiłaś mnie z jakąś tam firmą tołpa, g...jakieś!!!! przesłałam ci jedynie liste kosmetyków jakich ja używam, abyś wiedziała czym się kierować w doborze dobrej marki... i tylko tyle nie zrobiłam nic złego, chciałam ci tylko pomóc, a ty tego nie umiesz docenić!!!! bez specjalnych pozdrowien

Gość Sandra_91
ehh... darylo ..szkoda mi slow..wypisujesz takie glupoty, ze mi sie na wymioty zbiera :/ Kupilas se kosmetyki !? No gratuluje ! Tylko nie wiem czym tu sie chwalic... skoro massz tyle kaski to czemu z Diora czy Chanel nie kupujesz kosmetykow.. oczywiscie jezeli wiesz o co mi chodzi, bo watpie zeby tam u was na wsi znali sie na porzadnych firmach :) A u mnie dzisiaj kurde nic... :(

Gość Kkkarolkaaa
Dzieki za adres Mała zlosnico:)wyslalam prosbe zobaczymy czy cos z tego bedzie.A co do klubu gerbera i u mnie wyskakuje ze dzialalnosc klubu jest zawieszona czy cos takiego u was tez?? P.S Przepraszam ze za kazdym razem mam troszke inny pseudonim ale wierzcie mi na slowo ze to ja:))

http://www.clarena.pl/kosmetyki.php napisałam do nich jakiś czas temu, że jestem zainteresowana jednym z ich produktów ,ale ponieważ nie są to zbyt anane kosmetyki nie mogę zwerifikować ich jakości, poprosiłam o próbkę, najpierw napisali, że nie wysyłają, ale potem wysłali jedną próbkę preparatu ujędrniającego ciało; preparat fajny, nawet kupiłam go sobie później...

weszłam przed chwilką na gerbera i masz rację, mają chyba teraz jakieś problemy; sorki, ale nie wiedziałam...

Gość DaRyLLLLa
mała złośnico ja dobrze wiem co to dior czy czanel, ale kosmetyki to ja kupuje dużo lepszych firm! a tak wogóle to mieszkam w warszawie opodal Mokotowa i co ha ha!!

Gość DaRyLLLLa
do totinki: ja nie mam dzieci, one sa takie brudne, a poza tym kobiety tak brzydną po dzieciach, juz sobie wyobrazam jak wygladasz!!!!

Gość DaRyLLLLa
a poza tym myslisz że twoje dziecko jest zadowolone ze ma śliniak z jakiegos gadźeta? co nie zasługuje na to żeby mu kupić! jestes wyrodną matką! \

prosze bardzo Karollka :) a jednak listonosz pamietal dzis o mnie, tylko ze zaskoczyl moja mame w sklepie i jej przynisol 4 katalogi lazienkowe:) www.roca.pl , www.baterieroca.pl lub biuro@roca.pl przydzadza sie mojej kumpeli z pracy wlasnie ma remont:) fajnie dziewczeta ze juz nas jest tutaj tyle babek aktywnych:)

Gość Sandra_91
Daryla: Po pierwsze: to ja napisalam o diorze, wiec co sie czepiasz zlosnicy !!?? po drugie: juz widze jak znasz sie na firmach....cytuje: ' czanel ' .. buehehehe xD po trzecie: dzieci są słodkie po czwarte: jestes straszna po piate: jestes podla po szoste: jestes chamska nno.. i moglabym tak jeszcze wyliczac... Tak wogole to ja sobie wyobrazam jak ty wygladasz... zwykła ZAKOMPLEKSIONA baba, która w życiu stówki nawet na oczy nie widziała. A wchodzi na forum tylko po to, żeby choć przez chwile poczuc sie lepszym. Ja nawet wątpie czy ty wiesz gdzie Warszawa jest..

......znow wialo smrodem.....buuuu darylllllllaaaaaaaaaaa byla tuuuu .......:P:P:P kryjmy sie, !!! ha ha ha ha na szczescie psikne ja odswierzaczem na tonki ten za x zł :) lepszych szkoda:P

Gość DaRyLLLLa
dla wszystkich: kosmetyki kupuję we francuskich perfumeriach

Gość DaRyLLLLa
grzegorz 125? co to ma być?

Gość DaRyLLLLa
sandro_21: jestes jeszcze młoda i ci wybaczam, jeśli chcesz mogę ci podesłać parę informacji "z klasą" na maila? daj znać, nie zawiedziesz się!!!

Gość DaRyLLLLa
naprawdę jestem z Warszawy... wiem, że to boli, ale dacie radę

Gość cruella_demon
bravo!!! bravo!!! daryllla!!! w końcu coś się dzieje!!1 widzę, że z forum o ciuchach przeniosłaś się tutaj!!!! bravo!!! będę kibicować!!!! uwielbiam cię!!!! te inne sa szare i niejakie!!!

Gość migusiowa
cruella_demon to pewnie ta sama co DaRyLLLLa - widać jakby nie była ta sama na czarno by się jebła i już - p.s jak jest się na czarno widac adres IP więc pokapujcie się gupie blondynki żeby wam do głowy nie wpadło teraz na czarno się wpisywać :p :p :p :classic_cool:

Gość DaRyLLLLa
CO TY WIESZ O ŻYCIU MIGUSIOWA!!!! A JA DOSTAŁAM DZISIAJ JAKIEŚ PRÓBKI, NIE WIEM SKĄD ALE WYRZUCIŁAM, BO NIE POTRZEBUJĘ TAKIEGO BADZIEWIA!!!!!!

Gość DaRyLLLLa
TY MIGUSIOWA, NIE JESTEŚ PRZYPADKIEM Z RZESZOWA?

Gość marietta88
jakie to wszystko dolnopełzające!!!!

widzę daryllo, że moje prośby nie poskutkowały i dzisiaj znowu dostałam od ciebie maila: ku Twojej wiadomości nie potrzebuję od Ciebie żadnej pomocy!!! w życiu nie chciałabym być taka ja Ty! i nie przysyłaj mi tych bzdur! dla reszty forumowiczek:pozdrowionka, życzę miłego dnia:)