Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Hm...mozna to nazwac \'hobby\', choc ja nie mam na nie zbyt duzo wolnego czasu... Bywa, ze to sztuka pertraktacji kulturalnej ze strona przeciwna... Umiejetnosc rzeczowego konstruowania wiadomosci do poszczegolnych instytucji... Tylko zachlanne badz bezmyslne istoty \'pisza do wszystkich i prosza o wszystko\'... Bywa bardzo roznie z wysylaniem tych postow.

Dobry mail to połowa sukcesu :D To on ma wyróżniać naszą prośbę spośród setek innych, to on ma sprawiać by firmy, które NIE WYSYLAJA pomyslała - tak tu wyslemy :):) Nie dziwcie się, że jesli piszecie \" Dzien dobry. Czy jest mozliwosc wyslania probek kosmetykow na adres.... ? \" to Wam przychodza odmowy - jak Wy byscie potraktowały na ich miejscu taka napastliwosc ? Bo ja jak wyłudzanie :D:D:D Ale jesli ktoś pisze ładnego, logicznego maila nieco dłuzszego niz 3 zdania i przede wszystkim podaje POWOD dla ktorego chce cos otrzymac (wybaczcie - zbieractwo nim niestety nie jest ) to wysyłaja z przyjemnoscia i to bogate paczuszki :)) Dostałam wiele przesyłek od firm ktore sa na wielu forach w tzw. negatywach... Ciekawe czemu... hmmm :P

No dziewczyny własnie zaczyna sie znow nie miło :/ yhh....Ja nie widzę nic złego w pisaniu tutaj wypowiadaniu sie nie tylko a popo probeczek ale fajnie,ze w ogole ludzie chca tu o czymkolwiek pisac, przeciez po to sa fora :) dla ludzi! A to,ze czasem nie podajemy stronek z meilami badz co trzy stronki jednego linka to sprawa indywidualna, sama jednego wkleilam przed chwilka. albo sie ma co w kleic albo nie, albo sie szukało ostatnio probeczek albo nie, jedni maja wiecej zcasu inni mniej, amorku objezdzasz nasze forum, ze wklejamy kopiowane z innych forum linki a sama przyznajesz ze tez na innym przesiadujesz, wstydz sie! Badz tolerancyjna!

Gość AleSsSsa_91
Właśnie popieram zlosnicę :):*🌼

Gość asiula23
dziewczyny jak chcecie pewniaki darmowych próbek to chodźcie po aptekach jak dosyć często chodż i zawsze się coś skapnie. Polecam! 3dwhite.pl/?click=d2bcec60956841c3a277e99ebdf73aca

Asiulka to fajnie,ze masz czas chodzić po aptekach ja ani czasu nie mam ani juz sił jak wracam z pracy :P a z reszta u mnie w mieście jest tylko 5 aptek w pobliżu i nie chce sie ośmieszać pytajac o próbki jakiekolwiek, w netku sama sobie szukam jakie chce :D AleSsSsa_91 wielkie dzięki za poparcie 🌼

Gość atalanta
Zarób w sieci.Zadbaj o swoje kieszonkowe. Polecam. www.centrumreklamy.com/index.php?refid=54098

Atalanta------>To forum o probkach a nie o zarabianiu:) mala zlosnica------->popieram:) alessa----.pozdrawiam:) amorekpl----->nie rozumiem cie jests nie fair bo przeciez wchodzac na to forum skorzystalas z niejednego linku a sama nie chcesz nic podac.ok damy rade bez ciebie A tak pozatym to pelniutkich skrzyneczek zycze jutro;))) 😘 🌼 😘🌼 😘🌼 😘🌼 😘 🌼 😘🌼😘🌼😘🌼😘

Gość amorkipl
Wiecie co - śmieszne jesteście. To , że siedzę na innych forach nie ma nic do rzeczy. Wy też siedzicie. Jest tylko jedna mała, subletna, między nami różnica. Ano taka, że ja nie kopiuję linków, które na innym forum wkleiła inna osoba. Która poświęciła czas by tego linka znależć, wkleić. Nie wynoszę linków z innego forum na to!!!! Podłam linka którego znalazłam samodzielnie. To po pierwsze primo! Zaś po drugie primo. Ktoś tu mówił coś o chamstwie. Poponuję zamiast siedzieć bezproduktywnie na necie weź istoto droga w rękę takie coś co zwie się słownikiem języka polskiego. I tam sobie odszukaj znaczenie słowa "chamstwo" Bo wybacz. komuś kto go nie rozumie, nawet nie chce mi się tłumaczyć :D A po trzecie primo.... tak masz rację! Fora są od tego by się wypowiadać. Ale ,sorry - wydawało mi się że jest to forum tematyczne. Załózcie sobie moze temat "pitu- pitu stary byku" i tam gadajcie o duperelach :P

WIDAC WYRAZNIE??? BYLY JUZ TU TAKIE CO WYSOKO NOS ZADZIERALY I SZYBKO ZWIALY, CHYBA BEDZIESZ NIEBAWEM W SROD NICH!!!

A PO TWOJE PIATE PRIMO, SKORO UCZYSZ KOGOS \"POLSKA MOWA\" TO POWINNAS WIEDZIEC ,ZE W POLSKIM SLOWNICTWIE NIE MA SLOWA \"ANO\" ! PANI WIELCE INTELIGENTNA HA HA!!!!

I PO SZUSTE MADRE RADY ZACHOWAJ DLA SIEBIE, OK!!! NAM DOBRZE I BEZ CIEBIE I BEZ NICH (TWYCH RAD) I BEZ TWOJEGO JEDNEGO LINKA Z NASZYMI DWOMA CO TRZECIA STRONE WKLEJONYMI, ZALAPALAS? CZY ZWOLNIC? KAROLKA DZIEKUJE kochana 🌼

soorki za blad ortograficzny i wklejanie wersami ale cos forum troszke nawala, dobranoc tym stalym i tym samym koffanym probkomaniaczom, slodkich snofff :)

Gość magdaprobka
Hej, nie wiem czy to juz było gdzieś pisane ale od wtorku znowu można wygrać na http://www.redermic.pl

Gość taka sobie mała jaaaa
Madziu, mam wielką prośbę o te odpowiedzi. Pewnie uznacie, że jestem darmozjadem i tylko chcę wyciągać. Ale śledzę temat o dłuższego czasu. W piątek na rzykład dostałam: -śliczny kubek i smycz z Bakalland- www.bakalland.pl -materiały promocyjne, smycz, notesik, koszulka z województwa małopolskiego, -długopis, smycz, przyprawy z prymat-bez problemu znajdziecie na goglach. To tyle. I bardzo was proszę, niech kóraś z was mi omoże z tymi odpowiedziami! madziq3@o2.pl Z góry dzięki 👄👄👄

Gość madzioll
hej prosze kogos o odpowiedzi:) tak bardzo bardzo bardzo prosze :P madzua.123@poczta.fm

magdaprobka----->Juz chyba z 5 razy probowalam odpoiedziac na te pytania i ciagle cos jest zle:/Jakbys miala chwile czasu to jestem zainteresowana tymi odpoiwedziami ale jesli nie to trudno😘 amorekpl------>idz juz sobie stad i tak cie nikt nie slucha mala-zlosnica----->zgadzam sie w 100%Ale szkoda nerwow:)😘 Podsumowujac nie warto zwracac na takie \'cos\' uwage A ja wlsnie czekam na listonosza moze przynienie mi wreszcie ten zel antycellulitowy z nivea:)Czekam 16 dni:) A ogolnie to jestm chora i wlsanie ide do lozeczka sie porzadnie wygrzac:) PoZdRaWiAm!!!🌼

Wlasnie listonosz odjechal z pod mojego domu a przywiozl mi: z Nutrici (zamawialam poradnik zywienia a dostalam poradnik 2xkaszke i przecier taki z owocow)Chyba im sie cos pomylilo bo jakis tydzien temu tez to dostalam tylko zamiast 2 kaszki mleko w kartoniku:) I jeszcze jakis katalog KKKK czy jakos tak. A zelu jak nie bylo tak nie ma/.......

Gość dzo83
Wreszcie moje pierwsze gadzety (bo zawsze dostawałam katalogi) na razie książeczka jakaś religijna mapka gniezna + jakaś broszurka OPOCZNO - 2 fajowskie smycze pomaranczowo-czarne, 2 dlugopisy (czarny i pomaranczowy) podkladka 3d pod myszke , teczka i sporo katalogow Pozdrowionka

nie wyganiajcie tej laski co wam przeszkadza ona? kilka stron wczesniej pisalyscie ze forum jest dla wszystkich i kazyd moze pisac bo taka jest prawda......... a wy zmieniacie zdanie czyzbyscie byly przed okresem? troche tolerancji...... dzieki takiemu postepowaniu Polska slynie ze jest nietolerancyjna pieknie :(

Gość magdaprobka
No wiecie...jeśli ktos próbował przynajmniej to jak najbardziej ok..ale wnerwiają mnie osoby które nawet pytań nie przeczytały a już żebrają o odpowiedzi...No cóż. Zaraz wysyłam do was maile , ale jeśli jutro będą inne pytania to i tak nic z tego nie będzie...Pozdrawiam

I po co te nerwy mala zlosnico? Poco te nerwy? Wyraznie widac ze nie umiesz utrzymac ich na wodzy. A to swiadczy tylko o 1 - wyraznie brak Ci argumentow! Ot,co. wiec rugasz kogos, i wyzlosliwiasz sie , uzywajac przy tym slow powszechnie uznanych za obrazliwe. Ale ze mniej rozumnemu sie wybacza, wiec sobie pluj jadem jak tak lubisz! Aha- co do slowa \"ano\". Jest to slowo staropolskie i do dzis uzywane w Krakowie i okolicach powszechnie. W innych rejonach tudziez. I w slowniku nadto figurujace. Wiec sie nie madrzyj jak nie wiesz czegos na pewno.

Gość magdaprobka
3 maile poszły..pamiętajcie,że takie były odpowiedzi w czwartek, sprawdźcie jutro czy nie zmieniła się kolejność pytań lub ich treść

Gość magdaprobka
co prawda to prawda, ja też używam "ano" ;) Jak najbardziej jest w słowniku...