Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość tyrsn 8u6r
Jeny!Dziewczyny!Jak Wy gracie w tego shreka,że wygrywacie???Ja już chyba setny raz próbuję i nic.Czy na to trzeba mieć jakieś szatańskie sposoby? :)

Podany nieco wyżej kontakt i po 30 minutach odpowiedź: \"Dziękuję za zainteresowanie produktami naszej firmy. Z przyjemnością wyślemy zestaw darmowych próbek. Informujemy również iż kosmetyki można będzie nabyć od września w wybranych drogeriach na terenie kraju\". TO JEST PEWNIAK NA DZISIAJ

Gość kopa2888
dziewczynki kochane jutro poniedziałek, listonosz przyjdzie! eh.. ja sie juz doczekac nie mogę....

Gość upupupupupupup
ja tam jutro tylko na paczki z allegro czekam :( bo nie wierzę,że dostane jakieś próbki o gadżetach nie wspomne :(

Gość maniaczka próbek
mardud--->podasz dokadnie adres e-mail do kosmetyków polskich bo mi odsyła e-mail z nieprawidłowym adresem:(

Podany link jest poprawny, podaję jeszcze raz: probki - na taki adres wysłałam i po 30 minutach miałam odpowiedź Dzisiaj dostałam 4 próbki z Mincera - seria dla dojrzałych kobiet UM Konin - przysyła długopis i bransoletkę z napisem: moje miasto Konin Dostałam także: piękny długopis z kompasem i brelok z kompasem, piękne smycze i długopisy - adresy do wymiany na priv.

Gość kopa288
u mnie jeszcze nie było "pocztówki" :( A Wy jakie macie lupy??? 🌼 =*

Gość nudlee
hejjj. ^^ dawno mnie na tym forum nie było. chyba już rok czasu. teraz sa znowu wakacje to mam proche czasu zeby powysyłać jakies zgłoszenia. Jak na razie zaczynam tak samo jak wtedy. Prośby do znanych firm kosmetycznych. Przez ostatni rok zdobyłam chyba z 40 zdjeć z autografami znanychludzi troche katalogów i próbki. Zycze miłego bawienia sie w próbkomaniactwo pozdrawiam. jak znajde jakies ciekawe adresy to wrzuce tu

Gość nudlee
wie może ktoś jaki był adres do takiej storny gdzie wysyłali próbki zaproszeń słubnych. bo szukam w necie i nic :(

Gość nudlee
napisałm do ziaji i mi odmówili. ; -------------------------------------------------------- To jest wiadomość wygenerowana automatycznie. Proszę na nią nie odpowiadać. ------------------------------------------------------- Uprzejmie informujemy, Ĺźe nie przesyłamy prĂłbek/gadĹźetĂłw firmowych. W momencie uruchomienia systemu wysyłkowego na stronie internetowej zostanie zamieszczony odpowiedni formularz. pozdrawiamy Ziaja Ltd

Gość nudlee
dziękiiii. *; łał. niezłe zbiory ;D

Gość Madziaas
mardud a mozesz podac adres tej stronki z tych probeczek?? z góry dzieki

Gość pozdrawiam
wszystkich SYMPATYCZNYCH bywalców forum! Swietny pomysł sama od kilku lat jestem zaangażowana w tego typu "polowania" i [owiem wam że najfajniejsze gadżety przywoziła z rożnego rodzajów wystaw i targów zwłaszcza zagranicznych. do "marud" mam pytanko gdy piszesz do urzędów podajesz od razu adres domowuy, czy czekasz na ich odp. na maila? Dizieki

Podaję adres zwrotny - najwięcej rzeczy dostałam bez potwierdzenia.

Gość Chora
buuuu :( są wakacje a ja sie roxchorowałam... gardło mnie boli inemiłosiernie.... :(:(:(:( mam zapalenie płuc i do konca wakacji posiedze w domu.... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( jestem załamana :(:(:(:(:(:(

Gość katia875
mardud a stronak do tego adresu probki@kosmetyki-polskie.c0.pl

Gość djBasia
Katia875 To jest e mail probki@kosmetyki-polskie.c0.pl taki jak Mardud dawala...stronka jest w przygotowaniach...a kosmetyków jeszcze nie ma w sklepach..... ______________________________________ ja wam moge podać stronki tylko napiszcie z czym chcecie i czy Polskie czy zagraniczne.... moge też sie wymienić za jakies ciekawew adresy....piszcie na priv...

do pati0917 to nieuczciwe zamiast linku do probek dajesz na swoja strone do 3D whIte.Wystarczy poprosic kto bedzie chcial to kliknie