Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorim

Harmonet a wiek

Polecane posty

Gość harmonetowa oszustka
majka106@o2.pl

Gość mniuughbnbnds
Nie kupujcie nic u majki to oszustka

Gość chiquittina
Hej dzieczyny:)! Mam do odsprzedania 1 opakowanie tabletek Harmonet. Niestety musialam zrezygnowac z ich zazywania. Sprzedam po okazyjniej cenie 20zl:) Kupilam je za 40, wiec wydaje mi sie, ze to korzystna cena. Termin ważnosci to 05.2012.

Gość alicja.liwic
do sprzedania mam 3 opakowania harmonet.jesli ktos zainteresowany prosze o kontakt alicja.swiatek@prokonto.pl

Witam, posiadam kilka listków Harmonetu do odsprzedania 35zł/op + wysyłka. W razie zainteresowania proszę o kontakt. Pozdrawiam

Gość alamapsa
Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie tabletek YAZ.Odkąd je biore cały czas mam okres, czyli 14 dni. Są to moje pierwsze tabletki tego typu i zaczynam sie denerwowac czy to normalne. Prosze o szybką odpowiedz

czy jest może jakaś dziewczyna która bierze tabletki harmonet od jakiegoś czasu.Jestem ciekawa czy się od nich chudnie?ja wolałabym tyć...

Gość agusiaa1980
ani sie nie chudnie, ani sie nie tyje... to zalezy od fizjonomii osoby ktora je zazywa

Gość Aichaoao
Sosowałam jakies rok czasu harmonet i ani po nich nie przytyłam ani nie schudłam, nie miałam zadnych dolegliwosci :)

no właśnie tak słyszałam ok kilku osób że po tych tabletkach nie ma żadnych dolegliwości a jeśli są to minimalnie odczuwalne.Jedynie nie wiedziałam jak z wagą.Dzięki dziewczyny za odpowiedź:)

a! zapomniałam zapytać jak z piersiami czy jest szansa że troche urosną?a może bardzo?:)jak u was było ?

ja brałam yaz ale źle się czułam po nich,krwawienie cały miesiąc przy pierwszym opakowaniu (to odnośnie pytania wyżej, do alamapsa), ale piersi dzięki tym tabletkom były suuupeeer

witam mam kilkanascie opakowan harmonet-u chce je sprzedac po 20 zł za opakowanie mail ssiemek@wp.pl lub telefon 883-042-146 plus koszty wysylki

witam mam kilkanascie opakowan harmonet-u chce je sprzedac po 20 zł za opakowanie mail ssiemek@wp.pl lub telefon 883-042-146 plus koszty wysylki

Witam, mam do odsprzedania kilka listków Harmonetu. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl. Pozdrawiam

Gość lajajl
Polecam Harmonet od ssiemek. Szybko, solidnie, uczciwie i bez problemow. Znakomity kontakt!

witam, jakby któraś była zainteresowana, mam do odsprzedania 4 opakowania harmonetu z datą ważności październik 2012 kontakt: martynika@buziaczek.pl

Witam, sprzedam kilka listków Harmonetu. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Gość paulu
witam, również mam do sprzedania 1 OPAKOWANIE Hamonet :) +jeżeli ktoś chce mogę dodać za darmo jedno rozpoczętę, ponieważ musiałam odstawić:) kontakt : paulus14@op.pl

Gość DODOT
cześć dziewczyny! potrzebuje zakupic HARMONET (nie wazne czy jedna paczka , czy dwie, moja pani doktor wyjechala na urlop)...

Sprzedam Harmonet. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość kbujno
Witam! Mam do odsprzedania 3 opakowania tabletek Harmonet, długi termin ważności. Zaprzestałam brania więc chcę odpsrzedać. Jedno opakowanie wyprodukowane w Polsce, pozostałe 2 w Portugalii. Cena 23 zł od opakowania. Kontakt przez maila katarzynabujno@gmail.com

Witam, mam do sprzedania dwa opakowania Harmonet. Kupiłam wcześniej, a decyduję się na ciąże i nie ma powodu, aby stały nieużywane. Ważne do X 2013. Poważna oferta! Możliwy odbiór osobisty na terenie Poznania. Cena 50zł plus ew. koszta przesyłki /5zł/. Kontakt: k.makowa@gmail.com

Gość borys187
Harmonet - SPRZEDAM ! i inne- pytać. fleczer1@o2.pl

Gość Emileczka92
Mam 20 lat i niedlugo zaczne stosowac Harmonet..to moja pierwsza antykoncepcja i oczywiscie obawiam sie jak na to zareaguje moj organizm..ciekawe jak jest w Łodzi z ceną..ile najtaniej ;) i gdzie :)

Gość Emileczka92
Wczoraj zaczęłam brać Harmonet..u mnie w Łodzi kosztował on ok25 zł. Co do skutków ubocznych to wczoraj w nocy trochę kiepsko się czułam..dziwne uczucia.. Dziś cały dzień senność, ale może to też wina kiepskiej pogody za oknem. Poza tym bolał mnie trochę brzuch..jakby żołądek..no i dziś trochę teraz mnie pobolewa głowa..ale może to wpływ innych czynników. Mam pytanie: Wiem, że antybiotyki mają wpływ na tabletki anty i tu moje pyt..czy tylko te które są przyjmowane doustnie czy te w postaci żelu na skórę też? Biorę antybiotyk na trądzik Klindacin T.

mam 30lat biorę yasmin ale mam plamienia po nim kiedyś barałam Harmonet i było ok zobaczę teraz czy będzie mi służył nie rodziłam jeszcze to może będzie dobry

Gość gość
Witam. Ja mam 41 lat,od 6 ponad lat biorę Harmonet. Byłam u lekarza,ze może by coś zmienić, bo i wiek i tyle czasu już.... Powiedział, że nie ma co komponować. Jak pasuje, to brać. Ma bardzo mało hormonów, więc jest idealny dla mnie. I jest. Zero skutków ubocznych,tych złych. Miesiaczka to bardziej plemienia,bez boleśnie, zero bólu jajnika przy owulacji. Dla mnie- idealne.