Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorim

Harmonet a wiek

Polecane posty

Gość dorim
U mnie okres trwa 4-5 dni, jest taki przeciętny, nigdy nie miałam super obfitych, ale nie jest to plamienie. Teraz na forum jest jakaś wielka panika pt."można mieć okres i być w ciąży!" Mi też się już nawet trochę udzieliło, ale jakoś nie sądzę, żeby ciąża + okres to było aż tak powszechne zjawisko, owszem moze się zdażyć, ale rzadko chyba. Wczoraj zaczęłam trzecie opakowanie Harmonetu, dostałam okres w piąty dzień przerwy (w zeszłą przerwę w 4ty dzień) trochę spanikowałam,że w ogóle nie dostanę;) ale był:) Pozwoliło mi to nabrać większego zaufania,ze tabletki niskohormonalne chyba jednak działają tak jak powinny.

Gość zastanawiam sie
Dziekuje wam dziwczyny.Troche mnie to martwilo ze taki krotki ten okres bo pierwszy raz sie z takim spotkalam wczesniej mialam przynajmniej 5 dni.Niedawno zaczelam wlasnie brac te tabletki i tak myslalam ze to przez nie ale teraz juz mam pewnosc ze to jest normalne ze nie tylko ja mam tak krotki okres ze trwal on zaledwie 3 dni.Teraz moge sie z tego cieszyc ze nie 7 czy piec tylko 2 lub 3.Jakos trudno mi bylo w to uwierzyc za piekne mi sie to wydawalo a jednak :) Dziekuje bardzo.

Gość podddnoosszem

Gość Karolcia1988
hej dziewczynki.. nie wiecie czy to normalne że po 2 op harmonetu nie dostała okresu tylko miałam przez 2 dni plamienia???? prosze o odp bo się niepokoję...

Gość bewitched
Ja zaczełam brac Harmonet rowno tydzien temu. Nie mam zadnych skutkow ubocznych (nie liczac obnizonego nastroju, ale to prawdopodobnie nie jest zpowodowane Harmonetem), moze musze jeszcze na nie poczekac ;) Co dziwne zawsze miałam okres przez 5 dni a teraz miałam 7 tylko bardziej skapy. A Harmonet kupiłam w aptece za 23zł z groszami :D az sie zdziwiłam ;) ze tak mało. Mam nieskonczone 21 lat i moja ginekolog powiedziała ze własnie Harmonet bedzie dla mnie najlepszy. Mam najnizsza dawke i ciesze sie z tego, mniej sie truje a działaja tak jak inne :D

Gość anita24
24 lata mam i biore harmonet od 4 miesiecy i jest super........

Gość galinka
mi właśnie ginekolog przypisał te tabletki, i powiem szczeże że dopiero zaczynam je brać, nic niepokojącego się nie dzieje , ani mnie nie boli nic ani piersi... ani brzuch. Ale jeśli dawka hormonu jest niska to mogę zajść w ciążę??

Gość karolcia1988
NIECH KTOŚ ODPOWIE NA MOJE PYTANIE PROSZĘ !!!!

Gość _dziunka_wawa
hej. ja biore harmonet od roku z przerwa kilku miesieczna. mysle ze nie masz sie czym przejmowac-dwa pierwsze cykle sa takie nieregularne-jelsi nic innego sie nie dzieje to nie panikuj. jelsi ebdzie to trwalo dluzej to idz do ginekologa ale narazie nie masz obaw. tak uwazam-ale nie jestem lekarzem i mzoe nie suger sie tak bardza mna-choc po moim rpzejsciach z lekarzami ginekologami to wole sie leczyc sama!!konoaly zasrane!! a co objawow-ja przez pierwszy meisiac nic nie mialam, w drugim miesiacu lekkie plamienia,a teraz luz blues (tak sie to pisze?) gdzie kupilas tak tanio??????? ja kupuje w taniej aptece po 30 zl!!!!!!!!11

Gość tusinka
gdzie tak tanio kupujecie? :O

ja wlasnie nie wiem.u mnie kiedys kosztowalo 28 z groszami a teraz 30 z groszami!to jest chore:))

Gość Karolcia1988
bardzo dziękuje za odpowiedź. pozdrawiam. całuski :*

Gość koziaska
ja biore Harmonet przy wadze 70 kg czy to juz za duzo???

Gość alexiss
a ja mam 20 lat i jestem przy 4 opakowaniu ;) na poczatku bylo okropnie... ale teraz juz jest ok. ;) koziaska! w sumie to nie wiem jak to jest z ta waga, ja waze ok.55kg... ale chyba lekarz powinien wiedziec jesli Ci je przepisal?? tak mysle... pozdrowionka!!

Gość klepcia17

Gość klepcia17
ja mam dośc początkujące pytanie:) ile kosztuje paczka Harmonetu i czy jest skuteczna? tabletki poleciła mi koleżanka która bierze go ok. & miesiecy i jest zadowolona:) aaa mam 17 lat czy to odpowiedni wiek??

Gość alexiss
kazde tabletki antykoncepcyjne sa skuteczne!! to nie zalezy od ilosci hormonow, a od regularnosci brania i innych czynnikow... musisz koniecznie isc do ginekologa, on oceni czy mozesz je brac.... cena waha sie, ja pytalam w roznych aptekach: 29- 38 zl... pozdrawiam :)

Gość klepcia17
a czy lekarz może przyczepic sie do wieku? nie jestem za młoda na to by móc je brać? Dziękuje za odpowiedź:)

Gość alexiss
wydaje mi sie, ze nie... ja mialam prawie 20 jak poszlam po raz pierwszy...ale to zalezy od wielu czynnikow, sam wiek nie gra duzej roli... czasami sa wrecz zalecane nastolatkom np.na poprawe cery, trzymaj sie ;)

Gość ksenofobijka
Mam lat 16 i biore hharmonet od 3 miesiecy.Dla mnie sa to najlepsze tabletki(pewnie dlatego ze jak do tej pory jedyne).Biore je glownie na poprawe cery:)pozdrawiam pa:*

Gość Lidka 19
czesc Laseczki.ja dopiero zaczelam je brac,to dopiero 3 dzien.zawsze mialam miesiaczke 7 dni to byla meczarnia : (martwi mnie bol w podbrzuszu to juz 3 dzien a brzusiu mnie dalej bolibezprzerwy.moze to jest spowodowane braniem harmonetu?

Gość tyskaolcia
kurcze gdzie wy tak tanio kupujecie te tabletki...ja płace co miesiąc 38 zł??

Gość darcia21
ja płace za harmonet 22 zł!!!

Gość jesienna slota
Pierwsze slysze, ze Harmonet, to pig. dla nastolatek. Moj lekarz twierdzi, ze dopiero po 35 roku zycia trzeba sie zastanowic nad zmaiana:(

Gość elka88
mam 18lat,dopiero zaczne brac harmonet, mam pytanie co do papiersoów i alkoholu, mozna palic,pic podczas zazywania harmonetu?

jutro ost tab yasmin i.. chyba we wtorek zaczynam ;) a cena to 24zl - jaka bede placila

Gość sylusiaaa
17 lat jestem w trakcie polowy 3 opakowania i moge przyznac ze Harmonet to świetne tabletki, nie mam skutkow ubov\cznych, okres 4 dniowy regularny, kocham sie bez dodatkowego zabezpieczenia;) wiem, ze niektorym z was POWIEKSZYLY SIE PIERSI, mam pytanie: po jakim czasie??????

Gość Trzydzieska
Kochane kobietki! powiedzcie mi czy biorąc harmonet 1 raz miałyście jakieś planienia przez cały cykl? nie wiem czy go mam zacząć, bo zależy mi abym była "sprawna" w tym miesiącu fizycznie (mąż z wyjazdu wrócił):-) Podzielcie się ze mną doświadczeniami, bardzo was prosze. Okres mi się właśnie zaczął więc musze wziąść już dziś tabletkę. Ginekolog przepisał mi harmonet na bolesne i obfite miesiączki które notabele są regularne. Pozdrawiam i proszę o podpowiedź. Acha hormonów nie bioręod jakiś 3 lat i nigdy nie miałam plamień po ich stosowaniu. Natomist czytam że wiele kobiet po harmonecie narzeka na te plamienia. Powiedzcie czy są one bardzo duż e i przeskadzają w normalnym funkcjonowaniu. Jeszcze raz pozdrawiam.