Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tableteczkaaaam.

JAKIE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE SA REFUNDOWANE???

Polecane posty

Gość tableteczkaaaam.

Chdzi mi o takie z mala zawartoscia hormonow. jutro ide do ginekologa i pewnie przepisze mi te najdtrozsze , a ja wolalabym o tym samym skladzie ale tansze. pomozcie prosze.

ja wiem ze napewno mikrogynon bo wlasnie zmieniłam na nie ze wzgledu na cene. a u lekarza powiedz ze chcesz te tansze refundowane i ci da takie. ja tak zrobiłam

Gość tableteczkaaaam.
mhmh microgynon mialam ... maja taka bombe hormonow ze szkoda gadac... nie moge sobie pozwolic na nie ze wzgledu na problemy z zylami ...

Gość z tych nowszych
niestety zadne nie sa refundowane, i nie zanosi sie ze beda :o Bo przeciez antykoncepcja jest ZŁA :o

Gość co ty gadasz
Microgynon to bomba hormonalna? Co ty wygadujesz!? Ma mniej hormonow niz Cilest czy "nowe i dobre" Yasmin i Jeanine! Poza tym Microgynon i inne pigulki zawierajace levonorgestrel sa bezpieczniejsze dla zyl.

Gość Frogie
Microgynon jest refundowany.Wiem co pisze bo sama kiedys bralam (teraz zmienily mi sie poglady:-) ) .Bardzo dobrze je znosilam w porownaniu z Logestem,ktory mimo ze jest nowszy,wywolywal u mnie pare objawow ubocznych np.bol glowy,zle samopoczucie. Acha.Wiedz ze tabletki anty sprzyjaja grzybicy pochwy,wiec dosc czesto bedziesz odwiedzala swojego gina.. No chyba ze Tobie sie uda nie zalapac tego paskudztwa:-)

Gość BBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
Diane 35

Gość tableteczkaaaam.
a powiedzcie dziewczyny, czy jesli bede miala 1 opakowanie MICROGYNON ,to czy np 2 tygodnie potem bede miala jakies plamienia ???? bo niestety nie pamietam juz ,czy mialam jakies plamienia czy nie a jest to wazne bo wyjezdzam z polski i nie bedzie mnie:(/....

Gość Nie powinnas miec
Ja nie mialam. Za to przy np. Harmoneciec (37,50) mialam przez caly miesiac.

Gość tableteczkaaaam.

Gość axis
Wlasnie mam przed soba swoje uzywane opakowanie Microgynon wiec: SA refundowane, wiem bo kupuje ;] Co do porownania skladu (ilosci hormonow) - to sobie znajdzcie w necie.

stediril 30 cena ok 3 zł rigevidon ok 7zł microgynon 8 zł diane 35 cena ok12 zł cyprest ok 7 zł

Gość martka1987
RIGEVIDON troszke ponad 6 zl za opakowanie Biore je juz 3 lata i jestem bardzo zadowolona!!!