Gеt Out 6 Napisano 2 godziny temu 54 minuty temu, tadek karol batyr napisał: przeciez ty sie nie znasz na pilce to i grac na pewno nie umiesz a ten boks to chyba na potrzeby kafeterii. Na polityce na pewno się nie znam , bo to jest nudne jak ty i chore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 25 minut temu, Gеt Out napisał: Z długimi włosami ,to chyba Ruud Gullit i grał razem z Marco van Bastenem ale zakończył kariere z powodu kontuzji. Co do koncepcji gry chyba Johan Cruyff trener Barcelony. Kogo wykosił z Barcelony Lewy nie pamiętam , bo ponad dekadę temu to było i nie chce mi się sprawdzać czy dobrze napisałem te nazwiska . no i wiedzialem ze sie na cos zlapiesz bo wyszukiwarka nie podpowie. lewandowski w barcelonie nie gra od dekady a to byl gosc ktory gral w dziesiejszym meczy markus depay czy jak sie to tam pisze Edytowano 2 godziny temu przez tadek karol batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: no i wiedzialem ze sie na cos zlapiesz bo wyszukiwarka nie podpowie. lewandowski w barcelonie nie gra od dekady a to byl gosc ktory gral w dziesiejszym meczy markus depay czy jak sie to tam pisze Od dekady ''smerfie ważniaku'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1234 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Gеt Out napisał: Kto się przebije przez taką obronę nawet Lewy się za łeb łapał i jakiś stary się zrobił już nie taki goguś jak w reklamie szamponu czy tam maszynek do golenia. A widzisz , bo to trzeba wyczucia żeby nie było scen kłótni. Lewy pistarzal się trochę ale i tak wygląda ok. Taki wiek że jeszcze kilka lat i skończy karierę. Ciekawe do ilu lat będzie grał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 159 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Od dekady ''smerfie ważniaku'' Witaj Makaron. Kiedy ostatnio ciupcialeś? Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Witaj Makaron. Kiedy ostatnio ciupcialeś? Więcej niż Ty Ogórek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tadek karol batyr napisał: lewandowski w barcelonie nie gra od dekady Ponad dekadę temu grał czytaj że uważnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ponad dekadę temu grał czytaj że uważnie . nie nie gral ponad dekade temu nadal tam gra nie wiesz gdzie gra lewandowski znawco pilki noznej ? Edytowano 2 godziny temu przez tadek karol batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Niestety mój mózg jest jak szympansa tak dziś stwierdził więc żadnych zagadek nie będzie bo chyba szympans nie unie czytać Jakiś rok temu próbowałabym ci wytłumaczyć, że fumflowanie się z typem opowiadającym o kazi fantazjach nie jest najmądrzejsze. Ale skoro masz dzieci i dłuższy czas bawią cię konwersacje z takim zbokiem to nie ma co strzępić języka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 159 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Więcej niż Ty Ogórek Liczyłem na szczerą odpowiedź, jak zawsze znaczy nic dawno. Ja jak chce to mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Lewy pistarzal się trochę ale i tak wygląda ok. Taki wiek że jeszcze kilka lat i skończy karierę. Ciekawe do ilu lat będzie grał Pewnie jak kontrakt z Barceloną mu się skończy chyba w przyszłym roku to zakończy karierę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Liczyłem na szczerą odpowiedź, jak zawsze znaczy nic dawno. Ja jak chce to mam. Mam Ci się szczerze z prywaty spowiadać jak Ty tu innym ? To miej ja tym bardziej nie narzekam. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1234 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Liczyłem na szczerą odpowiedź, jak zawsze znaczy nic dawno. Ja jak chce to mam. Szczerą odpowiedź? Tutaj na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 159 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Mam Ci się szczerze z prywaty spowiadać jak Ty tu innym ? To miej ja tym bardziej nie narzekam. Oj tam co takiego? Ja już codziennie nie tertreree ale co 3 dni tak. Tu bieda bieda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu Zapytałeś jaki holenderski pilkarz musial ustapic miejsca w klubie Lewandowskiemu i odpisałem ci że nie pamiętam , bo to było ponad dekadę temu. Bełkoczesz tak że nie wiadomo o co ci chodzi i nigdzie nie twierdziłem że jestem znawcą piłki . 5 minut temu, tadek karol batyr napisał: nie nie gral ponad dekade temu nadal tam gra nie wiesz gdzie gra lewandowski znawco pilki noznej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 159 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Szczerą odpowiedź? Tutaj na forum? Po co ukrywać tutaj nikt tererere myślałem jaednak a tu nic Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakiś rok temu próbowałabym ci wytłumaczyć, że fumflowanie się z typem opowiadającym o kazi fantazjach nie jest najmądrzejsze. Ale skoro masz dzieci i dłuższy czas bawią cię konwersacje z takim zbokiem to nie ma co strzępić języka. Zachowujesz się jak pies ogrodnika typie chory i wiesz jaka beka z ciebie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 159 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakiś rok temu próbowałabym ci wytłumaczyć, że fumflowanie się z typem opowiadającym o kazi fantazjach nie jest najmądrzejsze. Ale skoro masz dzieci i dłuższy czas bawią cię konwersacje z takim zbokiem to nie ma co strzępić języka. Czytać to udzielać, nie podzielisz mojego zdania co ja myślę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1234 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Gеt Out napisał: Pewnie jak kontrakt z Barceloną mu się skończy chyba w przyszłym roku to zakończy karierę. Może nie zakonczy jeszcze bo kurde taki stary aż nie jest. Moze do Milanu pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1234 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Po co ukrywać tutaj nikt tererere myślałem jaendak a tu nic Głupio pisać tak na forum ostatni raz bylo 5 dni temu albo 5 lat temu Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 159 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Głupio pisać tak na forum ostatni raz bylo 5 dni temu albo 5 lat temu No właśnie , najgorzej jak się tu wchodzi, nic nie zmienia. Wejdziesz nawet za 1 za 5 lat też doopy nie zobaczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może nie zakonczy jeszcze bo kurde taki stary aż nie jest. Moze do Milanu pójdzie Wątpię czy w mundialu zagra, bo w tym zawodzie szybko na emeryturę przechodzą i wydają kasę którą zarobili. On będzie miał kontuzje które w jego wieku będą się długo regenerować więc kto go kupi żeby był rezerwowym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1234 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakiś rok temu próbowałabym ci wytłumaczyć, że fumflowanie się z typem opowiadającym o kazi fantazjach nie jest najmądrzejsze. Ale skoro masz dzieci i dłuższy czas bawią cię konwersacje z takim zbokiem to nie ma co strzępić języka. Tak próbowałaś jak inni też i od roku próbujecie. Czyli rozmawiać nie wolno z Widmo bo to jest zakazane? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak próbowałaś jak inni też i od roku próbujecie. Czyli rozmawiać nie wolno z Widmo bo to jest zakazane? Bo to jest zazdrość i zawiść że ktoś z kimś potrafi się dogadać ot cała tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 20 Napisano 1 godzinę temu Chyba Purchacz miał rację, jak się sama nie sparzy, to nic jej nie przekona, a tym bardziej łażenie za nią i wskazywanie palcem gaźnikowe IQ 50. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, a910f222607748 napisał: Chyba Purchacz miał rację, jak się sama nie sparzy, to nic jej nie przekona, a tym bardziej łażenie za nią i wskazywanie palcem gaźnikowe IQ 50. Następny pies ogrodnika 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1234 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Fifofa napisał: No właśnie , najgorzej jak się tu wchodzi, nic nie zmienia. Wejdziesz nawet za 1 za 5 lat też doopy nie zobaczą. No w kółko to samo i cały czas kłócą sie o to samo. Doope to juz prędzej w kościele znaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 159 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak próbowałaś jak inni też i od roku próbujecie. Czyli rozmawiać nie wolno z Widmo bo to jest zakazane? Tak zniechęcać do kogoś prędzej sobie wibrator wziela i już, prędzej by było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 159 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No w kółko to samo i cały czas kłócą sie o to samo. Doope to juz prędzej w kościele znaczysz Jest nieròbstwo nic więcej i szukanie księcia na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 20 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: Bo to jest zazdrość i zawiść że ktoś z kimś potrafi się dogadać ot cała tajemnica Ja ci zazdroszczę, że nigdy z nory nie wyszedłeś i sprawdzałeś to w praktyce jedynie u siebie na wsi w rodzinie https://files.catbox.moe/bvasfv.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach