Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala czekolada

Produkty z dziecinstwa, do ktorych macie sentyment...

Polecane posty

Gość elloo
powiedzcie prosze jak sie robi taki kwiatek na forum>?

Gość JAGUś
Justi----> trochę mnie tutaj nie było więc nie jestem w temacie i dlatego pytam: w jakim wieku masz dzieciaczka i synka czy córeczkę?

Sopot i Opole stały na wyższym poziomie, a teraz to chała- przynajmniej dla mnie:( nie ma co oglądać... i Fama w Świnoujściu i konkurs piosenki studenckiej w Krakowie... ehhhh, dlaczego oni tak zeszli na psy...a moja bratanica przeżywa Mandarynę-zgroza!!!

córeczke- 1,5 roku. szatanek mały, ale słodki. Jak jej wczoraj powiedziałam, że liczę do trzech i ma byc spokój, to jak powiedziałam 1, ona powiedziała \"gwa\" i mnie rozwaliła :)

Gość JAGUś
elloo---->[ kwiatek ] albo [ kwiat ] tylko bez przerw po i przed zamykającym nawiasem

Gość JAGUś
kocham to miasto---->Mnie raczej nie kręci muzyka jaką nam serwują polskie festiwale dlatego nie ma o czym mówić, a Mandaryna no cóż... pozostawiam bez komentarza aczkolwiek bratanicę należy chronić przed zejściem na "złą drogę muzyki";) Justi-----> to tylko pogratulować takiej mądrali! a czy liczba w Twoim nicku to rok urodzenia?

Jaguś---> jak już się przy okazji lekko prezentujemy, a Ty skąd jesteś? Stonoga Warszawka, Justi Trójmiasto, a ja Wrocław... ale jesteśmy porozrzucane:)

Gość JAGUś
kocham to miasto----->czyli stanowimy siłę, bo i ja WROCŁAW reprezentuję:)

Gość JAGUś
kocham to miasto-----> no to w nas siła, bo i ja reprezentuję WROCŁAW:)

Gość JAGUś
Przypomniało mi się coś jeszcze, a mianowicie: wybory Miss Polonia. Pamiętam, że oglądałam te pierwsze po długiej przerwie w roku 1983 razem z mamą:) też wyglądało to inaczej niż dzisiejsze wybory miss

kocham to miasto---> zabrzmiało to tak jakbyście wy były młodsze dużo ode mnie. Proszę się natentychmiast wpisywać i meldować roczniki. :)

ja pisałam, ale mogę się przypomnieć- równa 30 lat mi niedługo minie:) Nie wiem, czy dobrze kojarzę, że Stonoga to 79 r. Jaguś---> a czy to Ty pisałaś, że z Żagania się przeniosłaś do Wrocka, bo już sie gubię:)

Gość JAGUś
Ok, melduję się - rocznik 1978:) kocham to miasto----> nie, nie przeniosłam sie do Wrocławia z Żagania, bo jestem rodowitą Wrocławianką z mamy i taty również urodzonych we Wrocławiu, ale z babci i dziadków już nie, jak wiadomo, bo to byłoby trudne - płynie we mnie przede wszystkim polska krew, a co było na "tych" ziemiach przed 1945 rokiem - każdy wie:)

Gość JAGUś
Justi----> jak widzisz niewiele jestem młodsza od Ciebie, a spytałam o wiek, bo tak mi trochę głupio, że jeszcze dzieci nie mam. Moja mam w moim wieku miała już dwójkę w wieku 6 i 4 lat, hehe

Gość JAGUś
Pewnie i tak, ale im jestem starsza tym trudniej się zdecydować, bo zawsze jest jakieś "ale"...

Justi----> 75, kończę 30 lat a teraz mamy 2005:) Co ten upał robi z nami:P Jaguś----> ja też nie mam dzieci, ale moja mama urodziła mnie, mając 30 lat... może do 35 się załapię na normalego ojca mojego dziecka;)

ooo czyżbym była małolata :) bo cosik sie doczytałam ze ju tu najmłodsza z Was jestem ale co tam i tak dzielnie pamietam prawie tyle co Wy :D

Gość JAGUś
Tak czy siak babki przed trzydziestką jesteśmy:) Stonoga-----> a Ty masz już dzieci?

jeszcze nie własciwie to jestem swiezo upieczona mezatka bo kwietniowa tego roku i jeszcze sie szkrabów sie nie dorobilismy :D i chyb ajeszcze troszke nam zejdzie na tym \"robieniu\"

Łoooo, to ja rocznikowo najstarsza, acz duchem wiecznie młoda... jakieś 25 lat:) to taki wiek, który mi najbardziej leży:) poza tym czasem am pomysły jak 10-12 latka, ale kto nie ma dziecka w sobie ten nie żyje naprawdę...

Gość JAGUś
Stonoga-----> zatem gratulacje! ja nie jestem jeszcze ani mężata ani dzieciata:(

Gość JAGUś
kocham to miasto------> to ostatnie co napisałaś, to święta prawda! W moim przypadku jest tak, że sama jeszcze czuję się jak duże dziecko i nie jestem jeszcze na siłach by dźwigać ciężar macieżyństwa (jak to zabrzmiało?!) - po prostu chodzi mi o to, że mam świadomość tego iż "posiadanie" dziecka wiążę sie z największą odpowiedzialnością w życiu, a ja na taką odpowiedzialność chyba nie jestem jeszcze gotowa

dzieki Jaguś :) jak to sie mowi na kazdego przyjdzie pora :) i na mnie przyszła w kwietniu czyli tylko Justi ma swojego malucha, a my jeszcze nie mamy matczynych trosk