Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulka20

krwawienie międzymiesiączkowe-mam pytanie!!!

Polecane posty

Gość asiulka20

Biorę Jeanine, jestem z nich bardzo zadowolona, ale... Przez 3 pierwsze opakowania miałam drobne plamienie, no i nic dziwnego w tym nie ma. Ale zaczęłam brać czwarte, jestem w połowie opakowania i znów mam plamienie. Tyle że teraz zastanawiam się, czy to nie dlatego, że w poniedziałek zapomniałam tabletki, dopiero po 13 godzinach zażyłam no i może organizm zareagował jak na odstawienie bo idealnie po 2 i pół dnia dostałam plamienie, które w moim przypadku w trakcie Jeanine zastępuje zwykłą miesiąckę. Co myślicie?

Gość asiulka20
nikt mi nie pomoże... :(

Gość MYSZKA 20
Ja np. zazywam CIlest. W ulotce pisalo, ze moze wystapic plamienie miedzy...ale u mnie sie ono nie pojawilo. Wg mnie powinnas to skonsultowac z lekarzem przy najblizszej wizycie i co wazne - pamietaj o braniu tabletek!! Pozdrawiam, Anna 20

Gość make
jestem starą dupą. brałam wiele środków antykoncepcyjnych. zawsze, gdy pojawiało się plamienie między miesiączkami po drugim opakowaniu - to znaczyło, że piguły są źle dobrane, wtedy zmianiałam na inne. okazuje się, że są takie po których nie musi być plamienia - bo przecież o to chodzi, aby współzyć, a nie żyć z wieczną miesiączką. proponuję, aby gin dobrał ci inne. mi kiedyś z idealnie odbranych gin zmianił na evrę - prawie się nie wykrwawiłam. plastry evra to świństwo!