Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 czyzby
odnowa w duchu swietym na forum zawita艂a??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Georgeal
Gdyby naprawd臋 zawita艂a powiedzia艂bym alleluja,ale niestety tak nie jest Ludzie cierpi膮cy szukaja wsz臋dzie tylko nie w modlitwie ukojenia A potem jest p艂acz i zgrzytanie zeb贸w Od 100 lat znale藕li sobie zastepstwo,nazywa si臋 psychoanaliza,psychologia,psychiatria I jak to wygl膮da; Ludzie faszeruj膮 si臋 psychotropami,powsta艂o wiele pseudonauk,ezoteryka,magia czy to ludzi uwolni艂o od cierpienia i ob艂臋du?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Georgeal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Ja twierdze ,偶e najlepszym lekarstwem i lekarzem jest Jezus Chrystus Chcesz zaprzeczyc,najpierw spr贸buj potem m贸w Ale tak naprawd臋 g艂臋boko,oddaj膮c w艂asny grzech a nie pomodlic sie i czekac na cud to by艂o by zbyt 艂atwe Wyj艣cie z kryzysu to nauka poprzez w艂asne cierpienie,偶ycie to nie bajka Hary potera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Georgeal
rum tum tum Georgal sie spierdzial 馃槨

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Georgeal111
to zapewnie z zyciu trzeba tez dobrze czynic... nie wystarczy sama spowiedz... ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Georgeal111
czemu Ty nadal jestes chory??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Modlitwa o uwolnienie Wpisa艂: mw Panie, Ty jeste艣 wielki Ty jeste艣 Bogiem, Ty jeste艣 Ojcem Ciebie prosimy przez wstawiennictwo i pomoc archanio艂贸w Micha艂a, Rafa艂a i Gabriela, aby nasi bracia i siostry zostali uwolnieni od z艂ego ducha, kt贸ry uczyni艂 ich niewolnikami. Wszyscy 艣wi臋ci, przyjd藕cie nam z pomoc膮. Od niepokoju, smutku, obsesji, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od nienawi艣ci, nierz膮du, zawi艣ci, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od my艣li o zazdro艣ci, gniewie, 艣mierci, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od wszelkiej my艣li o samob贸jstwie i poronieniu dziecka, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od popadania w rozwi膮z艂o艣膰 cielesn膮 Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od rozbicia rodziny, od wszelkiej z艂ej przyja藕ni, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Od wszelkiej formy czar贸w, urok贸w, guse艂 i od wszelkiego z艂a ukrytego, Ciebie prosimy, uwolnij nas, Panie. Panie, kt贸ry powiedzia艂e艣 pok贸j zostawiam wam, pok贸j m贸j wam daj臋 przez wstawiennictwo Dziewicy Maryi, uwolnij nas od wszelkiego przekle艅stwa i spraw, aby艣my cieszyli si臋 Twoim pokojem. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
To wszystko co mam do powiedzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Przeciw blu藕nierczym my艣lom i koszmarom Wpisa艂: mw O Panie, Jezu Chryste, ukochany m贸j i Wszechpot臋偶ny Bo偶e, pe艂en dobroci i mi艂osierdzia, prosz臋 Ci臋 najpokorniej i z najwi臋ksz膮 ufno艣ci膮, na jak膮 moje serce zdoby膰 si臋 mo偶e racz uwolni膰 mnie od wszystkich z艂ych, blu藕nierczych, nieczystych, napastliwych my艣li. Oddal ode mnie wszelki l臋k i niepok贸j. Wyzw贸l od nocnych koszmar贸w. Spe艂nij o Panie swoj膮 obietnic臋, kt贸r膮 da艂e艣 Ko艣cio艂owi w Wieczerniku i kt贸r膮 ponawiasz wobec nas podczas ka偶dej Mszy 艣wi臋tej: "Pok贸j M贸j zostawiam wam, pok贸j M贸j wam daj臋. Nie tak, jak daje 艣wiat. Ja wam daj臋." Je艣li za艣 w napastliwych, natr臋tnych my艣lach, kt贸re zadaj膮 mi tyle cierpie艅 jest udzia艂 z艂ego ducha, prosz臋 pokornie: Ty sam Panie m贸j i Bo偶e, Zbawicielu kochany, rozka偶 mu by odszed艂 ode mnie i nie wraca艂 wi臋cej. Niech znajd臋 w Twoim Naj艣wi臋tszym Sercu ucieczk臋, oparcie i schronienie, abym m贸g艂 wychwala膰 pot臋g臋 Twojego niesko艅czonego Mi艂osierdzia. Jezu ufam Tobie! Udziel mi i moim bliskim Swojego B艂ogos艂awie艅stwa, Kt贸ry 偶yjesz i kr贸lujesz na wieki wiek贸w. Amen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Przed wa偶nym zaj臋ciem - Rycerstwo 艣w. Micha艂a Wpisa艂: mw Modlitwa do odmawiania przez Rycerstwo 艢w. Micha艂a - www.ktozjakbog.religia.net . W imi臋 Boga + w Tr贸jcy Jedynego, w imi臋 Ojca + Syna i Ducha 艢wi臋tego, uciekajcie z艂e duchy z tego miejsca, nie patrzcie, nie s艂uchajcie, nie niszczcie, i nie wprowadzajcie zamieszania do naszej pracy i naszych plan贸w, kt贸re poddajemy zbawczemu projektowi Boga. Nasz B贸g jest waszym Panem i rozkazuje wam: Oddalcie si臋 i nie wracajcie wi臋cej tutaj. Amen. Bo偶e, Najwy偶szy nasz Panie, Twoj膮 Bosk膮 moc膮 uczy艅 nas niewidzialnymi dla naszych wrog贸w! 艢wi臋ty Michale Archaniele, kt贸ry wraz z Anio艂ami zwyci臋偶y艂e艣 szatana w niebie, dopom贸偶 nam zwyci臋偶y膰 go na ziemi. (Za zgod膮 Kurii Diec. Warszawsko-Praskiej z dnia 08.02.1993 r. nr 184/K/93) Zmieniony ( 02.04.2006. )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty chyba powazniejszy
problem :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz
:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akkusia
Cze艣膰 dziewczyny! Witajcie po d艂ugiej przerwie. Mia艂am tego holtera i wyniki (jak dla mnie) sa tragiczne :( Mam ok 1181 pojedy艅czych nadkomorowych pobudze艅 przedwczesnych do tego bradykardie czesta podczas snu :( jestem zrozpaczona, reszte analizy bede mia艂a w poniedzia艂ek u kardiologa. Zastanawiam sie czy to wina arytmii czy po prostu cos strasznego sie ze mna dzieje :( pomocy! PS: od niedawna mam dziwne uczucie ucisku w klatce, wczesniej go nie by艂o i znow nied艂ugo przez niego wyladuje pewnie na pogotowiu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska1971
wypowiada艂am sie na innym topicu bo nadal szukam innych przyczyn mojego zlego samopoczucia... Ale zdaje sobie sprawe ze byc moze sama siebie oszukuj臋 ( ale zaraz pojawia sie mysl, a jesli nie... ? jesli cos mi jest a ja szukam powodow w glowie?) moje objawy od poltora miesiaca ( non stop ,co dzien !) : - zawroty g艂owy - os艂abienie - k艂ucia w ca艂ym ciele, a najmocniej w brzuchu pod 偶ebrami z prawej strony ( usg nic nie wykazalo) - wysypka na twarzy - opuchni臋cie - md艂o艣ci ( rzadko) - mrowienie r膮k i n贸g - palpitacje - uderzenia gor膮ca - czasem duszno艣膰 - Nieotlerancja wysokich temperatur na dworze ( wtedy jest najgorzej , czuj臋 sie jak pijana) - silna depresja , nerwowosc, placzliwosc , dziwne b贸le w calym ciele( moim zdaniem spowodowana z艂ym samopoczuciem od d艂u偶szego czasu) Nie chce mi sie 偶y膰. Maz sie smieje ze sobie wmawiam i nic mi nie jest. Moze ma racje! ale jak z tym zyc? Bylam prywatnie u psychologa i zapisala mi leki. Poszlam do rodzinnej po recepte bo tak mi kazala pani psycholog a rodzinna na to ze nie ma takich lekow... Nie mam sily biegac po lekarzach Moze sa jakies dobre leki bez recepty? albo sposoby? ja juz nie mam sil mam poczucie krzywdy ,,dlaczego ja?,, ,,co mi jest?,, Najgorsze ze nie mam z nikad wsparcia Psycholog stwierdzil po dlugiej rozmowie ze jestem samotna w tlumie ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akkusia
Kasiu! Wiem jak to jest, mama te偶 sie na mnie teraz jedynie denerwuje i twierdzi ze uwielbiam sobie wymy艣la膰 choroby albo ze koniecznie sciagam na siebie uwage :( To jest oczywiscie nie prawda, bo ja sie jedynie boje co ze mna jest a wsparcia nie mam znikad. Psychologa nie s艂uchaj Kasiu, bo jak widzisz po tym forum sama nie jestes :) Mam podobne objawy co Ty, chociaz nie mam md艂osci ani palpitacji, ale u kazdego to przebiega inaczej. Jesli lekarze nic nie wykryli to musi byc nerwica :)! mia艂as robione badanka serducha?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
To wszystko nerwica Spr贸bucjie oddac swoje 偶ycie zupe艂nie chrystusowi Wypowiedzcie swoje grzechy wy艂aczcie je jezusowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Otw贸rzcie swoje serca Jezusowi on was uzdrowi To dzia艂a M贸dlcie sie o pomoc nie b贸jcie si臋 Te wszystkie stany przemin膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Modlitwa o uzdrowienie Panie Jezu: ja jestem tym 艣lepcem. Da艂e艣 mi 偶ycie i wzrok przy Chrzcie, ale przez pewien wypadek zwany grzechem straci艂em go. Nie widz臋. Nikt nie mo偶e mnie uleczy膰. Ale Twoje s艂owo doprowadzi艂o mnie do Ciebie. Nie mia艂em si艂y przyj艣膰, ale zlitowa艂e艣 si臋 nade mn膮 i zawo艂a艂e艣 mnie na t臋 drog臋 tak pi臋kn膮. Jezu, nie widz臋 Ciebie, ale s艂ysza艂em, jak inni o Tobie m贸wili. S艂ysza艂em Ci臋 ju偶 nawet, ale chc臋 Ci臋 zobaczy膰. Uczy艅 ze mn膮 to samo, co ze 艣lepym z Betsaidy. Ty jeste艣 ten sam wczoraj, dzisiaj i zawsze i masz t臋 sam膮 moc, by nas zbawi膰. Mo偶esz to zrobi膰 jeszcze raz. Zmi艂uj si臋 nade mn膮. We藕 mnie za r臋k臋. Od艂膮cz od wszystkiego innego. Chc臋 by膰 tylko z Tob膮. Tu jestem. Chc臋 by膰 prowadzony przez Ciebie. Wiele razy zdarza艂o si臋, 偶e dawa艂em r臋k臋 innym, aby pomogli mi i艣膰 przez moje 偶ycie: - niejeden wprowadzi艂 mnie w b艂膮d, - inni - zm臋czeni, pozostawili mnie, - kto艣, daj膮c mi r臋k臋, jednocze艣nie podstawi艂 mi nog臋, - jeszcze kto艣 by艂 r贸wnie 艣lepy jak ja i upadli艣my obaj. ...Dlatego Panie, nie mam ochoty dawa膰 nikomu r臋ki. Boj臋 si臋 zawierzy膰 ca艂kowicie, na 艣lepo. Zawsze daj臋 si臋 z zastrze偶eniami, stopniowo. Obawiam si臋, 偶e to samo zdarzy mi si臋 jeszcze raz. Ale dzisiaj jest inaczej: pok艂adam ca艂膮 moj膮 ufno艣膰 w Tobie. Bezwarunkowo. Zaprowad藕 mnie dok膮d zechcesz, je艣li tylko b臋d臋 szed艂 za Twoj膮 r臋k膮. Chc臋 by膰 z Tob膮, niewa偶ne gdzie. Chc臋 do艣wiadcza膰, 偶e jestem prowadzony przez Ciebie. Zaprowad藕 mnie na bok, daleko od innych, nawet daleko ode mnie samego. Wys艂uchaj mnie osobi艣cie. Ty wiesz, 偶e potrzebuj臋 specjalnego leczenia. Ze swej strony zostawiam wszystko za sob膮 nawet moje w艂asne uzdrowienie. Jedyne, co jest dla mnie wa偶ne, to by膰 z Tob膮. Powierzam si臋 w pe艂ni Tobie. Tylko Ty jeste艣 wa偶ny w moim 偶yciu. Chc臋 Panie, tak jak 艣lepy, odczu膰, 偶e Ty mnie kochasz, nie gorszysz si臋 moimi grzechami ani nie boisz si臋 moich s艂abo艣ci. Ty jeste艣 lekarzem, kt贸ry umie dba膰 o mnie zgodnie z moimi potrzebami. Poca艂uj mnie. Spraw, abym czu艂, 偶e zbli偶asz si臋 do mojej choroby, 偶e nie budzi w Tobie wstr臋tu to, czym jestem, i 偶e mnie kochasz w艂a艣nie w tym obszarze, w kt贸rym najmniej podobam si臋 innym. W艂贸偶 Twoje r臋ce na m膮 g艂ow臋. Spraw abym odczu艂, 偶e Ci臋 interesuj臋 taki, jaki jestem, ca艂y, bez wyj膮tku. Wiem, 偶e Ty kochasz chorego, grzesznika. Ja jestem pierwszym i najwi臋kszym grzesznikiem, Panie Jezu. Ale wiem, 偶e Ty jeste艣 zdolny mnie uzdrowi膰; 偶e tam, gdzie obfituje n臋dza, jeszcze bardziej obfituje Twoja 艂aska. Uzdr贸w mnie z tego wszystkiego, co nie pozwala mi widzie膰 Ci臋 takim, jakim jeste艣: widzie膰 艣wiat takim, jakim go uczyni艂e艣, widzie膰 innych tak, jak chcia艂by艣, bym ich widzia艂, widzie膰 mnie samego, jak Ty mnie widzisz. Uwolnij mnie od moich niepokoj贸w i strach贸w, od moich kompleks贸w, podejrze艅 i niedowierza艅. Znasz 藕r贸d艂o wszystkich moich b贸l贸w, kompleks贸w i problem贸w. We藕 mnie ca艂ego i uczy艅 ze mn膮, co zechcesz. Jezu, zbli偶y艂e艣 si臋 do mojej choroby. Interesuje Ci臋 nie tylko chory, ale r贸wnie偶 choroba. Ty okazujesz mi艂o艣膰 dok艂adnie tam, gdzie jej potrzeba. Ty wype艂niasz mi艂osierdziem pustk臋 mego 偶ycia. Ty uzdrawiasz serca strapione i banda偶ujesz rany. Ulecz mnie z mojej 艣lepoty. Ty j膮 znasz i wiesz, jaka jest. Ulecz mnie tak偶e fizycznie, Panie. Ty uleczysz nie tylko dusz臋, ale r贸wnie偶 cia艂o. Pokazuj臋 Ci moje dolegliwo艣ci i choroby. W艂贸偶 na mnie swoje r臋ce. Dotknij mnie. To wystarczy, a b臋d臋 ca艂kowicie zdr贸w. Uczy艅 to Panie przez mi艂o艣膰, jak膮 masz dla mnie. Ty masz wszelk膮 w艂adz臋 na niebie i na ziemi. Wierz臋, 偶e wszystko jest mo偶liwe. Dla Ciebie nie ma chor贸b trudnych do uzdrowienia. Dla Ciebie wszystko jest 艂atwe. Panie, teraz k艂ad臋 w Twoje r臋ce ca艂e moje 偶ycie, szczeg贸lnie m贸j grzech. Zostawiam w tych r臋kach przebitych dla mi艂o艣ci to, co mam i czym jestem. Sk艂adam Ci ca艂y 艣wiat, rzeczy materialne: pieni膮dze, si艂臋 i prac臋, moj膮 rodzin臋: 偶on臋 (m臋偶a), dzieci, rodzic贸w i te艣ci贸w. Tych, kt贸rzy mnie obrazili, tych, kt贸rym zazdroszcz臋, na kt贸rych nie mog臋 patrze膰, albo z kt贸rymi nie mog臋 rozmawia膰. Panie, czasami widz臋 Ciebie jedynie jako drzewo. Uzdr贸w mnie. Widz臋 Ci臋 jako pasy bezpiecze艅stwa w samochodzie, kt贸rych u偶ywam tylko w sytuacjach niebezpiecznych. Jeste艣 jedynie na pewne chwile i pewne pr臋dko艣ci. Uwa偶am Ci臋 za drzewo, kt贸re mi daje cie艅 i 偶ywno艣膰. Widz臋 Ci臋 tylko jako drzewo s艂u偶膮ce mi za ozdob臋 w domu wobec mych przyjaci贸艂, przy wizytach. Jeste艣 czasem jak drzewo, kt贸rego nie traktuj臋 osobowo. Uzdr贸w mnie ze sposobu, w jaki Ci臋 widz臋. Innych te偶 widzia艂em wiele razy jedynie jako drzewa: Drzewa, kt贸rych szukam, by wyci膮gn膮膰 z nich jak膮艣 korzy艣膰. Drzewa, kt贸re nie interesuj膮 mnie jako osoby, ale jako zwyk艂e narz臋dzia produkcji, dla mojego osobistego zysku. Drzewa, kt贸re mi s艂u偶膮 i je艣li im daj臋 wod臋, nawo偶臋 i dbam o nie, to zawsze w celu wyci膮gni臋cia wi臋kszego zysku. Kobiety, w kt贸rych czasami widz臋 tylko zewn臋trzn膮 pi臋kno艣膰. M臋偶czyzn, tylko z ich maj膮tkiem... Panie, tak偶e na siebie patrz臋 wiele razy jak na drzewo. - Nie ceni臋 siebie jako osoby, tylko jako kogo艣, kto po prostu musi robi膰 pewne rzeczy. - Czuj臋 si臋 zobowi膮zany i zmuszany pod wieloma wzgl臋dami. - O mojej warto艣ci decyduje tylko to, co robi臋, a nie - czym jestem. Naucz mnie bym kocha艂 siebie samego, szanowa艂 siebie i docenia艂 siebie Tak, jak Ty post臋pujesz ze mn膮. Teraz Panie, chc臋 przedstawi膰 Ci moj膮 najci臋偶sz膮 chorob臋; m贸j najwi臋kszy grzech, kt贸ry wyrz膮dza mi najwi臋cej szkody i najbardziej rani. Ty go znasz. Ja tak偶e. Jeszcze dzi艣 chc臋, by pozosta艂 znany tylko nam. Tak jak na艂o偶y艂e艣 r臋ce na oczy 艣lepca. U偶yczam Ci moich r膮k, aby艣 mi je po艂o偶y艂 na moje oczy (tu zakrywa si臋 oczy r臋kami). Chc臋 widzie膰 wszystkich ludzi poprzez Twoje r臋ce. By艂em dla nich 艣lepy, ale z Twoimi r臋kami na mych oczach mog臋 ich widzie膰 tak, jak Ty ich widzisz, kocha膰 ich, jak Ty ich kochasz, przebacza膰 im, jak Ty im przebaczasz, m贸wi膰 do nich tak, jak Ty do nich m贸wisz. Chc臋 widzie膰 ich poprzez Twoje rany, przez otwory w Twoich d艂oniach, przebitych dla mi艂o艣ci, mi艂o艣ci, z kt贸rej wyda艂e艣 samego siebie. Panie, naucz mnie widzie膰 z daleka. Abym szuka艂 nie tylko swoich interes贸w. Rozszerz m贸j 艣wiat. Abym nie zamyka艂 si臋 w sobie samym, ale by艂 zdolny patrze膰 na innych i biec ku nim. Abym w dniu ostatecznym, kiedy zbadasz moj膮 mi艂o艣膰, m贸g艂 us艂ysze膰 Tw贸j s膮d: "Chod藕, b艂ogos艂awiony Mego Ojca, bo by艂em g艂odny, a da艂e艣 mi je艣膰, by艂em spragniony, a da艂e艣 mi pi膰, by艂em nagi, a przyodzia艂e艣 mnie, w wi臋zieniu, a odwiedzi艂e艣 mnie". Panie, wiem, 偶e o艣wieci艂e艣 moje 偶ycie Twoim S艂owem. Ty nie tylko poda艂e艣 mi r臋k臋, aby pom贸c mi i艣膰. R贸wnie偶 wzmocni艂e艣 moje nogi i otworzy艂e艣 mi oczy. Teraz jestem odpowiedzialny za ka偶dy krok. Dzi臋ki, 偶e uzdolni艂e艣 mnie, abym przezwyci臋偶y艂 wszystkie przeszkody, nie mam wym贸wek, aby zrzuca膰 na kogo艣 innego win臋 za moje upadki. jestem odpowiedzialny za moje 偶ycie. Jezu, Wierz臋, 偶e Ty jeste艣 Boskim Lekarzem, 偶e chcesz mojego zdrowia dlatego, 偶e mnie kochasz. Wierz臋 w Ciebie i w Tw贸j zbawczy plan wzgl臋dem mojego 偶ycia. Dzi艣 powierzam si臋 Twoim d艂oniom, aby艣 zrobi艂 ze mn膮, co zechcesz. Zrzekam si臋 mego planu 偶ycia. Dzi艣 si臋 "rozprogramowuj臋" i Tobie oddaj臋 ka偶dy plan, prac臋 i apostolstwo. Nawet to, co uwa偶am za dobre, Tobie oddaj臋. Daj臋 ci moj膮 zgod臋 ca艂kowit膮 i bez 偶adnych warunk贸w, aby艣 zrobi艂 ze mn膮 to, co zechcesz. Pozostawiam Ci pe艂n膮 wolno艣膰, aby艣 wype艂ni艂 we mnie plan Twego Ojca: cho膰by to mia艂o kosztowa膰, cho膰by to mia艂o bole膰. To nie ma znaczenia. Poddaj臋 si臋 ca艂kowicie Twoim r臋kom. Operuj mnie, je艣li to konieczne. Wyrwij ten nowotw贸r. Przemie艅 t臋 relacj臋, kt贸ra mnie oddala od Ciebie. Powiedz mi to, co trzeba mi wiedzie膰. Jestem otwarty na ka偶de lekarstwo, cho膰by najmniej przyjemne w smaku; na ka偶de leczenie, cho膰by mia艂o mnie bole膰. Uczy艅 w spos贸b wolny to, co wiesz, 偶e jest konieczne, poniewa偶 Ty jeste艣 moim Zbawieniem i Panem. Dzisiaj nie prosz臋 Ci臋, by艣 mi da艂, ale by艣 pozbawi艂 mnie tego, co jest mi zb臋dne, tego, czego nie potrzebuj臋 i co mi przeszkadza. Nie boj臋 si臋, bo wierz臋 Tobie. Bo wiem, 偶e Tw贸j plan mi艂o艣ci przewy偶sza m贸j. Dzisiaj podpisuj臋 Ci czek in blanco, aby艣 jako Bo偶y Garncarz, przekszta艂ci艂 t臋 bezkszta艂tn膮 glin臋 w nowe stworzenie, cho膰by to kosztowa艂o mnie s艂aw臋, powodzenie, moje dobra, moj膮 reputacj臋..., nawet 偶ycie, tak chc臋 by膰 przekszta艂conym w Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Stowarzyszenie psycholog贸w chrze艣cija艅skich strona; http://spch.w.interia.pl/ Kto jest wierz膮cy temu pewnie oni najbardziej pomog膮,s膮 bardziej ludzcy niz laiccy psychologowie! Pozdrawiam !! Polecam tez wszytskim wierz膮cym portal"pomoc duchowa" Katolicki Podaje stron臋: http://adonai.pl/ Pozdrawiam!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska1971
dwa razy mialam ekg i wszystko ok hemoglobina ok usg brzucha ok cukier ok ginekologicznie ok a czuj臋 sie jak wrak! ale ja naprawd臋 si臋 tak czuj臋! boj臋 sie wyjsc na dwor zeby nie pasc gdzies na chodniku! a lekarka patrzy na mnie jak na psycholke... maz sie smieje... mama wogole sie nie interesuje.... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
To wszystko nerwica l臋kowa Spr贸buj powalczy膰 modlitw膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Jezus cie kocha i uzdrowi

Udost臋pnij ten post

Georgeal Forum jest oczywi艣cie dla wszystkich, jak to powiedzia艂e艣 i nikt nie mo偶e zabroni膰 pisania w danym temacie, kt贸ry jest rozpoczety w tym wypadku przez Ros臋 dawno temu.Temat-Moja nerwica. ja z tego forum dowiedzia艂am si臋 wielu cennych rzeczy dotycz膮cych mego zdrowia, kt贸re pomog艂y mi w leczeniu. My艣l臋, 偶e te same wypowiedzi r贸znych chorych na nerwic臋 mog艂y by jeszcze pom贸c innym ludziom maj膮cym podobne do moich problemy. Jesli jeste艣 takim wzorowym katolikiem, to w tej intencji prosz臋 Ci臋, aby艣 nie rozwala艂 panuj膮cych do tej pory na tym forum zasad i popisywa艂 si臋 sw膮 elokwencj膮 na w艂asnym, za艂ozonym forum np-,,Wiara katolicka i leczenie nerwicy" -masz takie prawo. Daj spok贸j ludziom dla kt贸rych to miejsce jest by膰 mo偶e jedynym 藕r贸d艂em poznawania innych, a tak偶e sposobem na zrelaksowanie si臋 i wyciszenie. Nawi膮zuj膮 si臋 tutaj liczne mi艂e znajomo艣ci a to dla chorych na nerwic臋 ma nieocenion膮 warto艣膰, gdy偶 wielu z nas to ludzie wewnetrznie samotni. Sam chyba czujesz, 偶e nie jeste艣 tu ch臋tnie witany, nikt na Ciebie i Twoje porady nie czeka a tylko wprowadzasz niepotrzebny zam臋t wypisuj膮c swoje religijne poglady i przekonania. My tu o religii nie rozmawiamy! Nie bierzemy nawet pod uwag臋 kto w co i kogo wierzy, bo to tutaj nie ma znaczenia!Jesli tak kochasz ludzi i chcesz im pomaga膰 jak to piszesz prosz臋 Ci臋 r贸b to na innej stronie! A dotychczasowym uczestnikom w ten spos贸b na pewno pomo偶esz. Z g贸ry dzi臋kuj臋 w imieniu w艂asnym i kilu innych ,,dziewczyn\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Georgeal
Ratujcie sie modlitwa Psycholog,psychotropy,psychiatra ...to czesto tylko pomoc dora藕na Tak naprawd臋 wyzwala Chrystus...i daje pok贸j i zdrowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akkusia
Kasiu, wierze, ze tak sie czujesz, tak sie kazdy czuje z nerwica. Naprawde odczuwa sie bol i niepokoj, ale aby wyzdrowiec, trzeba zaczac myslec pozytywnie co jest cholernie trudne (wiem, sama z tym walcze). Nie poddawaj sie Kasiu, pamietaj ze masz tutaj nas :) Georgeal dziekuje za modlitwe, jest naprawde piekna :)!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patlysia
Czy jest tu kto艣 kto opr贸cz nerwicy ma wrodzon膮 wad臋 serca - wypadanie p艂atka zastawki??? BARDZO PILNIE PROSZ臉 O KONTAKT

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska1971
Dzieki Akkusiu za mile slowa Dzis czulam sie w miare dobrze Zaczelam czytac o nerwicy tutaj i objawy wracaja... To chyba wskazywaloby na nerwice... ? albo zauwazylam ze np bylismy w restauracji i wszystko ok Az syn wylal cole ( a restauracja eksluzywna... ) Nagly szok, nerwy... Pare minut pozniej malo przytomnosci nie stracilam... Mialam silne mdlosci... Tak sobie przypominam i mysle ze to nerwica... tylko jak zyskac pewnosc...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akkusia
Kasiu, my艣le ze pewno艣膰 sie zyska gdy lekarze na 100% wyklucza choroby serducha ,brzycha czy p艂uc :) A pozatym, u Ciebie ju偶 bym by艂a pewna bo reagujesz tymi md艂o艣ciami i innymi objawami na silne emocje- w tym wypadku nerwy. Obserwuj sie bacznie, gdy sie poddenerwujesz mocno to czy pozniej masz ww objawy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska1971
obserwuj臋 siebie pod tym katem od kilku tygodni I wczoraj np nie mialam sie czym denerwowac wogole a caly dzien czulam sie strasznie Nagle temperatura zaczela spadac na dworze ( okolo 20 tej) i ja na nogi! I heja prasowanie, pranie, sprzatanie... To mnie dziwi bo co ma upal do nerwicy? Chyba nic :/

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰