Go艣膰 do zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 znalaz艂a艣 tego lekarza?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 elfirka si艂膮 woli potrafisz zwalczy膰 atak paniki?? gratuluj臋...:O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Tak, niedaleko gdzie mieszkam, um贸wi艂am sie na 16.30. Mam nadziej臋, ze dojd臋 :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Elfirka, co z tgeo, ze ja wiem , 偶e to jest tylko w mojej g艂owie. Owszem, ta 艣wiadomoo艣膰 pozwolila mi w艂a艣nie uspi膰 w pewien spoos贸b t膮 nerwic臋 przez tyle lat. A teraz???? Sama zobacz .... :(((( Dlatego jestem w szoku, ze mnie dopad艂膮 na nowo.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Ci臋偶ko mi si臋 oddycha, nie mog臋 zlapa膰 tego "trzeciego" (jak ja to nazywam) oddechu, tego g艂臋bszego. Oddycham plytko... Mam do艣膰!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 teraz juz w ytrzymasz,powtarzaj sobie ze za kilka godzin znajdziesz si臋 w bezpiecznym miejscu gdzie ci pomog膮:)B臋dzie dobrze!:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Tak wl a艣nie robi臋 ... Nie dam sie tej "francy" ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 I jeszcze jedno, je艣li kogo艣 rzeczywiscie dra偶ni, ze tak ciagle pisze i narzekam, z calego serca prosze o wybaczenie, ale mi to pomaga.... udaj臋 ze z kim艣 gadam i juz :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elfirka Napisano Wrzesie艅 25, 2006 ja zdaje sobie sprawe ze i mnie to moze dopasc ale sa metody lesze niz kropelki i inne duperelki na ktore wydaje sie kase.Wlasnie oddech jest bardzo wazny.Czy wiesz jak oddychaja niemowleta? Przepona.To nie jest proste ale mozna sie tego nauczyc Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 je艣li kogo艣 drazni to niech nie czyta :P chyba po to jest forum zeby si臋 wzajemnie wspiera膰,prawda? :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Tak my艣l臋 :))) Ale jednocz臋艣nie rozumia艂abym, gdyby kto艣 sie wkurzyl. Ludzie wol膮 weso艂e tematy i weso艂ych ludzi :( A nie takie schorowane smutasy, jak ja ... :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Do tego teraz to wydaje mi si臋 , 偶e jestem nic niewarta, z niczym sobie znowu nie dam rady. niedobrze mi jest jak o sobie my艣l臋... MOpr贸cz z艂ego samopoczucia i l臋k贸w mam teraz bardzo nisk膮 samoocen臋, jestem do niczego :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do zagubionej Napisano Wrzesie艅 25, 2006 spr贸buj psychoterapi , pomaga naprawde ale nie od razu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elfirka Napisano Wrzesie艅 25, 2006 wlasnie tacy wrazliwi ludzie sa najbardziej wartosciowi Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Zronilas pierwszy bardzo madry krok po pierwsze wygadalas sie tutaj -wal ile wlezie ...od tego tu jestesmy a po drugie od razu zamowilas lekarza zobaczysz ,ze bedzie lepiej nie od razu ale malymi kroczkami ...juz to znasz wiec sie uda ,popros o jakies leki -musisz przynajmniej na poczatek sie wyciszyc...trzymaj sie powodzenia!Ja lece na zakupy bo obiad w lesie.....jescze niedawno \"umieralam \"wychodzac na zakupy a teraz juz nie mam problemu (rzadko),tu jest naprawde cudowne k贸艂ko wzajemnej pomocy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elfirka Napisano Wrzesie艅 25, 2006 do Zagubionej. Skoro masz takie problemy na pewno jestes wrazliwa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Dzi臋kuj臋 Wam, jestescie kochane. Jakie to wspania艂e, z e mozna sie w takim miejscu wygada膰. Nie smiejcie sie, ale a偶 mi si臋 p艂aka膰 chce, ze obcy ludzi moga byc tak mili i wyrozumiali :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zagubiona na nowo Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Mam zaledwie (a mo偶e az tyle) 3 dychy na karku, a czuj臋 sie na 80.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Peo 48 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Do bior膮cych L 72 Po jakim czasie lepsze samopoczucie, i jakie dawki bierzecie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 呕YCZLIWA wita Napisano Wrzesie艅 25, 2006 nie bra艂am L 72 ale sama jetem ciekawa jego dzialania, on jest bez recepty? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia 60 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 ja bralam l 72 i nic nie pomoglo bralam jedno opakowanie kropli i juz nie wiem co mam brac moze mi pomozecie co wy bierzecie na nerwice Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia 60 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 ja bralam l 72 i nic nie pomoglo bralam jedno opakowanie kropli i juz nie wiem co mam brac moze mi pomozecie co wy bierzecie na nerwice Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Maaaja 0 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Witajcie Na nerwic臋 moim zdaniem nie pomog膮 na d艂uzsz膮 met臋 leki zio艂owe, nie ma co sie oszukiwa膰.Mog膮 troch臋 za艂agodzic napi臋cie na chwilk臋 i tyle. Potem juz coraz go偶ej , bo trzeba zwi臋ksza膰 dawki. Na nerwic臋 trzeba niestety leczy膰 si臋 u psychiatry lub 艂膮czy膰 to z terapi膮 u psychologa.Ja te偶 w艂asnie lecz臋 nawr贸t nerwicy i tym razem nie czeka艂am z wizyt膮 u lekarza, bo ju偶 wiedzia艂am co mog臋 czu膰 gdy zaczn臋 sam膮 siebie oszukiwa膰 i leczy膰 si臋 na w艂asn膮 r臋k臋.Tak偶e je艣li mog臋 radzi膰 tym do kt贸rych nerwica znowu zagl膮da-nie czekajcie! Gabi fajnie, 偶e tu znowu jeste艣.Dobrze, 偶e bedziesz co艣 bra艂a na to serce. Powinno Ci sie unormowa膰. Ja na to co prawda bior臋 inny lek bo akurat mnie Propranolol nie s艂uzy艂, ale z tego Forum wiem, 偶e na og贸艂 pomaga.dzi艣 jestem jeszcze przeziebiona-ca艂y czas si臋 poc臋 i jestem og贸lnie os艂abiona.Szkoda mi tej wspania艂ej pogody-Wy jak mo偶ecie wyg偶ewajcie si臋 jeszcze na s艂oneczku!Pozdrawiam Waszystkich. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia 60 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 maaaja ja mam dosc leku juz mnie boli zoladek a serce wali i boje sie wyjsc z domu a samopoczucie do dupy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 calinka Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Kochani zwracam si臋 do Was jak do ekspert贸w. Podobno mam nerwic臋. Ale porad藕cie czy nocne dr臋twienia r膮k i n贸g to faktycznie nerwica czy cos innego? Poza tym trz臋s膮 mi sie lekko r臋ce. Czy ktos z Was ma cos podobnego? Nie jestem w stanie przeczyta膰 wszystkich wypowiedzi, przepraszam. Mia艂am rezonans g艂owy i wszystko na szcz臋艣cie jest w porz膮dku. A ja nie moge spac, bo budzi mnie b贸l zdr臋twia艂ych ko艅czyn. Czasami mam dosy膰 wszystkiego. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Elilka 2 0 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Dzi臋ki 偶e mi odpisali艣cie. Mi ta r臋ka nie puchnie. Mam nadziej臋, 偶e to tylko 艣ci臋gna bo nie藕le t膮 r臋k臋 naci膮gn臋艂am w ci膮gu dnia.Jak dalej b臋dzie bole膰 to p贸jd臋 do lekarza. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Gabi147 0 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 Maju jak sie czujesz czy juz lepiej mam nadzieje ze tak;) u mnie w miare dzis sobie pomysla艂am ze chcia艂abym miec takie migreny co kiedys niz te bole w klatce i chyba nawaracaj amigreny hahahahahahahahahahaaha.Co nas nie zabije to nas wzmocni spijcie s艂odko ksiezniczki bedzie dobrze,buzkaaaaaaaaaaa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mascarpone 0 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 mila Calinko nocne dretwienie konczyn..nie zrzucalabym tego na nerwice,moze to byc kregoslup ,ale moze tez cos zupelnie innego.pytalas o to lekarza? natomiast drzenie rak to zdecydowanie moze byc jednym z objawow nerwicy.czy zazywasz jakies leki? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 co do dretwiejacych rak to ja mam taki nawracajacy problem nawet kiedy bylam wolna od nerwicy ,nie wiem czy to od kregoslupa jakis uciskow ,budzi mnie nad ranem bol zdretwialych palcow i musze zmieniac pozycje aby ustapilo a rano mam zgrabiale dlonie i palce czasem jakby spuchniete ,nie lacze tego z nerwica ,moja mam atak ma wiec jakies genetyczne sklonnosci ,kiedys probowalam ustalic przyczyne ale sie nie udalo lekarze twierdza ,ze od kregoslupa-wystepuje nagle bez wzgledu na pore roku i trzyma paree dni lub tygodni i rownie nagle znika nawet na dlugo,nie wiem co to jest... Inaczej jednak dretwieja konczyny od nerwow to jest chyba charakterystyczne uczucie i raczej nie ma sie watpliwosci ,ze jest od nerwowo bo znika szybko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesie艅 25, 2006 mojej mamie na to pomaga aspiryna ,rozrzedza krew tyle ze ona ma 60 lat wiec jakis zwiazek z miazdzyca moze miec ale ona miala to i w mlodych latach ja aspiryny nie mode bo mnie zoladek boli leki rozrzedzajace nie maja u mnie wplywu ,staram sie wtedy bardziej zdrowo jesc aby odciazyc organizm Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach