Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 comp
dr臋czy mnie to bardzo, ale zawzi膮lem si臋 ze j膮 troch臋 odegnam od siebie, bo za bardzo si臋 rozbestwila

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ada777
Najlepszym lekarstwem jest chyba zadowolenie z siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 comp
wlasnie nie ma poj臋cia o tym, i musz臋 sobie radzi膰 rownie偶 z tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Efka43
Ja walcz臋 z ni膮 od 5 lat bez lek贸w i te偶 mam efekty a 偶yj臋 z ni膮 ju偶 prawie 20 lat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 comp
czasami nie mo偶e zrozumie膰 jak to mozna nie potrafi膰 si臋 podnie艣膰 z 艂贸偶ka, ze przygnie 膰ie to chor贸bsko tak nie dajesz rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada777
Marysiu do艂a to chyba dzisiaj nie mam ,ale troche martwie si臋 jak ja sobie tu poradze sama bo przecie偶 nie wychodze z domu ,no i przera偶a mnie palenie w piecu ,nadaje si臋 do tego jak nie powiem co. co bym nie robi艂a i tak zawsze mi zga艣nie, no i ten strach przed w艂amywaczami.Wcze艣niej jak zostawa艂am sama w domu to potrafi艂am nie spa膰 do 5 rano i tylko nas艂uchiwa艂am.Co prawda mam du偶ego psa, ale on szczeka wtedy kiedy mu si臋 przypomni tzn. raz w tygodniu ,a sen ma mocniej szy ni偶 m贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada777
Efka ty to ju偶 weteranka tyle lat z tym dziadostwem jak da艂a艣 rade?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 comp
ada masz kompa, mozesz mie膰 wl膮czonego, b臋dzie Ci ra偶niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada777
Czyli kobiety reaguj膮 tak samo jak faceci, to trzeba prze偶y膰 zeby zrozumie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada777
Comp masz racje przyznam si臋 ,偶e nie pomy艣la艂am o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Efka43
Comp dla drugiej strony zawsze nasze doznania sa dziwne i niezrozumia艂e ,najwa偶niejsze 偶eby m贸wi膰 o swoich odczuciach i potrzebach . Twoja 偶ona na pewno ma w Tobie wspania艂ego m臋偶a bo stale starasz si臋 偶eby by艂o dobrze ,znam kilku m臋偶czyzn i wiem jakie to trudne ,kobiecie 艂atwiej powiedzie膰 ze dzi艣 si臋 zle czuje ... Podziwiam Ci臋 偶e walczysz i si臋 nie za艂amujesz mimo takiej ci膮g艂ej walki .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia60
adda dostalam cisnienia nawet sie nie zdenerwowalam mam 150/95 a moze cos z pogoda jest nie wiem co mam robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada777
Ja ju偶 kiedy艣 stwierdzi艂am ,偶e internet to wymy艣li艂 jaki艣 nerwicowiec, kt贸ry nie m贸g艂 spa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Efka43
Ada ja juz nie narzekam na swoj膮 nerwic臋 ja po prostu o niej cz臋sto zapominam . Ale ja ju偶 mia艂am tak jej do艣膰 偶e by艂o mi wszystko jedno co b臋dzie to b臋dzie. Nie boj臋 si臋 teraz by膰 sama ,nie mam b贸lu ani natr臋tnych my艣li ..tylko zosta艂 mi jak wychodz臋 z domu napad l臋ku ,ale to trwa teraz tylko moment ,dodam 偶e od 5 lat nie bior臋 偶adnej tabletki zrobi艂am i osi膮gne艂am to sama .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Efka43
i stale si臋 sama udoskonalam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia60
Jestem roztrzsiona w srodku i nie wiem co mam zrobic jestem w domu chce zapomniec o wszystki ale nie moge chyba bede miala chodzona noc

Udost臋pnij ten post

Czesc wszystkim! Mialam pracowity dzien ,sprzatanie ,prasowanie.... witam nowych i kolege ,fajnie ze jest z nami facet-tzn.nie fajnie ze choruje ale jak juz ma to samo dziadostwo to dobrze ze sie do nas przylaczyl.Panowie tez choruja na N tylko jakos tu nie trafiaja.... Com pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia60
Adda moja znajoma tez ma nerwic lekowa i boi sie byc sama w domu i na ulicy wychodzi jak musi i to najlepiej jak jedzie samochodem bo jej jest niedobrze nic nie bierze ma ja 16lat ale ja wszyscy wyzywaja Ma dom i boi sie wlamywaczy potwornie cigle slyszy jak ktos puka lub chodzi po domu Ja tez nie moglam spac jak bylam sama to sa glupie mysli i nic wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 comp
efka 43 dzi臋ki za dobre slowa, widz臋 偶e ty tez dajesz sobie rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 comp
efka 43 dzi臋ki za dobre slowa, widz臋 偶e ty tez dajesz sobie rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia60
Adda 777 jestes Ja staram nie brac zadnych lekow pije melise ale na noc hydroksyzine musze bo nie moge spac a moze jest inny lek na bezsennosc Comp moze ty wiesz ? Dzis bronie sie od xanaxu i patrze tylko ktora jest godzina Biore biosotal i prestarium to chyba dosc na 2 choroby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 comp
z tego co wiem hydroxyzyna na sen jest najlepsza bo nie uzale偶nia jak benzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia60
o jak dobrze bo xanax na mnie nie dziala jak biore na noc nie chce brac lekow ale jak juz mnie trzesie w srodku to biore xanax0,5mg i troszke przechodzi i 2 tab magnezu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 depresyjna
Witajcie nerwusy :) Do Compa - nareszcie kto艣 kto bierze Rexetin! 馃尰 Czy m贸g艂by艣 mi napisa膰 jak d艂ugo bierzesz i jak si臋 teraz czujesz w por. z okresem przed rozpocz臋ciem leczenia? Ja bior臋 ju偶 czwarty-piaty miesi膮c miej wi臋cej i po bardzo trudnych pocz膮tkach (zanim organizm si臋 nasyci艂) przysz艂o prawdziwe Eldorado - by艂o mi taaak dobrze. Teraz jednak mam wra偶enie ze jest troszk臋 gorzej. L臋ki i zawroty g艂owy co prawda nie wr贸ci艂y, ale jakie艣 napi臋cie i brak wiary w to 偶e po odsawieniu si臋 nie pogorszy mnie dopada regularnie. A jak jest u Ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 depresyjna
Effka, Ada, Marysia, Rrenka 鉂わ笍 jestem z Wami ca艂y czas, trzymam za Was kciuki, rzadko si臋 odzywam, ale czytam i ciep艂o o Was my艣l臋 . Pozdrowienia 馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Efka43
Depresyjna moje wsparcie masz r贸wnie偶 bo to nam jest najbardziej potrzebne i 偶ycz臋 ogromnej si艂y do walki 馃尲

Udost臋pnij ten post

ja bralam rexetin ponad rok.odstawilam go dwa miesi膮ce temu.jak widzisz jestem tutaj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 depresyjna
Dzi臋ki Effka :) Netka, czy chodzi艂a艣 na psychoterapi臋 podczas brania leku, czy po odstawieniu?

Udost臋pnij ten post

sluchajcie.ja musze do grudnia z tego wyjsc.chce wyjechac do pracy. musze wyjechac, to dla mnie wielka szansa.boze czy to jest wogole mozliwe?dzis sie tak czuje, ze gdybym tak poczula sie zagranic膮 to nie wiem co by sie stalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia60
Depresyjna Bedzie dobrze tylko nie mysl o nerwicy bylo i minelo bo wroci a po co ci ona do szczescia chodz na spacery i zyj normalnie nic nie wspominaj od czasu do czasu bierz cos ziolowego jak zauwazysz cos nie tak

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰