Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 Moja nerwica ja miałam podobnie z ziół piłam dziurawiec i melise , teraz zostałam przy melisie. Cały czas mam wstrętne myśli ,ale może rzadziej ,tylko wychoć z domu ,bo póżniej będzie ciężko ,ja się tak wystraszyłam i przestałm wychodzić z domu .W domu jest w miare spokojnie , ale gdy tylko pomyśle o tym ,że ide gdzieś sama to robi mi się niedobrze i cała robie się drętwa.Walcz z tym ,z twojego wpisu wynika że jesteś bardzo młoda nie marnuj czasu na to gówno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 11, 2006 dziewczyny idę za robote się wziąść :) bo nic nie robie ...będę pózniej jak by co ...hihihi :) miłego popołudnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 Efka ja mam psa ,ąle wychodzi z nim syn,ale ty może kup sobie drugiego może wypuścisz się gdzieś dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moja nerwica...... 0 Napisano Październik 11, 2006 ada.......mam skonczone 24 lata. Nie zamierzam nie walczyc. Nie mam zamiaru zmarnowac sobie zycia przez to gówno. I przy okazji jeszcze moim bliskim. Mam wspaniałego faceta który mnie wspiera i wiem ze razem z nim przezwycieze ten lek i strach......i bedzie dobrze........kiedys.......ja to wiem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renka037 0 Napisano Październik 11, 2006 A tak na marginesie ------nie przyszło Wam do głowy,że ktoś z tego topiku podszywa się pod innych? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 Alma ja męcze się od półtora roku i jeszcze nie wierze ,że tak do końca to jest nerwica. Czytam coś o jakiś chorobach i momentalnie mam ból przypisany danej chorobie ,jak przestanie boleć jedno to zaczyna drugie . Też przechodziłam przez dwa szpitale ,bo w jednym moim zdaniem lekarze są do dypy więc znajomy załatwił mi drugi .Badania dobre głowa chora.Aż trudno uwierzyć i ciężko mi samej z tym się pogodzić ,najgorsze jest to ,że siedze w domu .Męcze się strasznie i też nieraz nie mam sił już walczyć ,ale mam troje dzieci i dla nich musze funkcjonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 Renka tak myślisz pamiętajcie ja dla was nigdy nie będe niegrzeczna.Jestem zielona w interneci wszystkiego uczy mnie syn ,jak to możliwe że ktoś się podszył pod naszą Marysie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 Moja nerwica masz szczęście masz faceta ,który jest dla ciebie kochany ,a pomoc kochanej osoby to w tym chyba najważniejsze.Ja nie mam tyle szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 tak to jest mozliwe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 Instrukcja dla ada777!!!!! preferencje-----pkt A p.s. nie musisz dziękować!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 Moja nerwica masz szczęście masz faceta ,który jest dla ciebie kochany ,a pomoc kochanej osoby to w tym chyba najważniejsze.Ja nie mam tyle szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 11, 2006 Ada zauwaz ,ze ja jestem przez dwa \"r\" czyli rrenka bo ten dupek mi sie wkradl-kiedys mialam renka widzisz roznice? teraz pisze ja naprzemian z tym kims pokreconym narazie zegnam ide na zakupki! pa,pa! Pomaranczowe nicki mozna pisac bezkarnie wiec ktos za Marysie nawiija i za mnie z kolei tym podobnym ale dziewczyny i tak wiedza o co chodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 Teraz ten palant pisze za mnie fajnie może wymyśli coś ciekawego.Myśle ,że to jakiś szczeniak z problemami emocjonalnymi, większymi ziż wszystkie nasze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 rrenka nie denerwuj się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada777 Napisano Październik 11, 2006 mam jeszcze 5 minut..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada777 0 Napisano Październik 11, 2006 jestem czarna bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada777 0 Napisano Październik 11, 2006 i przepraszam za szczeniaka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 Wal się debilu nie masz co robić to pierdolnij sobie baranka.Narazie spadam ide coś porobić rozruszać kości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 Dziewczyny musiałam się zmienić na dwie 7 bo ten baran mnie zablokował przyjdzie syn ze szkoły to coś zaradzi.Narazie nerwusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada777 0 Napisano Październik 11, 2006 jestem wulgarna:( to do mnie niepodobne - przepraszam! chyba reaguję tak nerwowo bo nie umiem głupiego hasła zarezerwowac..:(:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 jestem denna:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 Wiesz co półgłówku myśle ,że jesteś bardzo samotną , głupią ,pozbawioną dobrych cech istotą ,której nikt nie kocha i każdy ma go gdzieś, bo nie potrafi być człowiekiem dla innych do tego wszystkiego dochodzi nieciekawy wygląd i powstaje nam obraz istoty ,której wydaje się że jest mądrzejsza od innych i wyśmiewa ludzkie dramaty ,ale pamiętaj pierdoło ,że głupota ma krótkie nóżki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 mówię oczywiście o sobie....mąż odetchnie ode mnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzkie dramaty Napisano Październik 11, 2006 to o nerwicy??????????????????????????????????????????:D:Dchyba nie wiesz co to dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 O sobie pajacu nigdy nie mówie żle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 Ty za to wiesz wszystko najlepiej-wierze wto z całego serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzkie dramaty Napisano Październik 11, 2006 no właśnie:P a objawy zniknęły to biegaj rozruszać kości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 Dramat to przeżywa ta osoba ,która podszywa się pod inne,bo nie ma odwagi przyznać się do samej siebie musisz być strasznie nieszczęśliwy i głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada77 Napisano Październik 11, 2006 Dramat to przeżywa ta osoba ,która podszywa się pod inne,bo nie ma odwagi przyznać się do samej siebie musisz być strasznie nieszczęśliwy i głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzkie dramaty Napisano Październik 11, 2006 Ty jeszcze przy kompie?!:P Nie umiesz go wyłączyc i czekasz na synka?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach