Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Ada - jest we mnie wiele l臋k贸w ale mysl臋 偶e dam sobie rad臋-MUSZ臉! Dobrej nocy papa!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Dobranoc 馃槝 Lekarka powiedzia艂a mi ostatnio fajn膮 rzecz o 艣nie - kiedy mijaj膮 k艂opoty z nim i zaczynamy budzi膰 si臋 wyspane, to wkr贸tce zaczniemy si臋 budzi膰 zadowolone :) Tego Wam 偶ycz臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ju偶 chyba koniec
Marijke jutro ci wysle maila ale chyba pogadamy dopiero w piatek bo w piatek mam kolokwium mia艂am duzo czasu na nauczenie sie oczywiscie robie to na ostatnia chwile..... dziekuje ze chcesz mi pom贸c Ja lek czuje non stop rano, wieczorem, w nocy. On mnie paralizuje i nie pozwala robi膰 nic konkretnego. Mam w mieszkaniu syf i nie sprzatam bo przeciez On L臋k stoi przeszkoda, patrze na jedn膮 stron臋 tekstu godzine i nie rozumiem co czytam - czuje tylko narastaj膮ce przera偶enie i gul臋 w brzuchu. jak m贸wi艂am 3 dni zabieram sie do nauki i dopiero wtedy na tyle sie uspokajam, ze moge sie czegos nauczyc. Wszystko mnie przeraza ale jak sie zastanowic co konkretnie to nie wiem....bo powodu to ja nie mam, jestem zdolna i przy wk艂adzie pracy moge sie nauczyc wszystkiego. Boj臋 si臋 chodzic na wyk艂ady, jak mam isc na wyk艂ad to zaraz rewolucja w brzuchu, chodze tylko na zajecia obowiazkowe mam pe艂no objaw贸w somatyczny o jezuuu co ja mam robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ju偶 chyba koniec
jeszcze cos mnie martwi jak co艣 robie np. cos przepisuje i do ko艅ca mam np. strone...i ktos mi w tym momencie przerwie to dostaje ataku furii, nie okazuje tego na zewnatrz ale wszystko sie we mnie gotuje nie mam tez zdania na temat w艂asnej osoby w jednej chwili uwazam si臋 za osobe warto艣ciowa i dosyc zdolna, za chwile rycze, ze jestem tepe zero, ma艂o tego nic niewarte zero mog艂abym tyle zrobic, tyle mam plan贸w, ale lek mnie ogranicza ....np. dzisiaj ca艂y dzien nic nie zrobi艂am bylam na zajeciach tylko rano a potem do wieczora tylko sie przemieszcza艂am z kata na kat z tym swoim przekletym leiem , ani nie posprzatalam ani sie nie nauczy艂am ani doslownie nic konkretnego no i teraz zasnac nie moge a o 6 pobudka....

Udost臋pnij ten post

to tak jak ja przeciez tyle moglabym zrobic, ale mam pustke w glowie gdy mysle jak sie do tego zabrac, i ciagle sie na siebie wkurzam, l臋kow niem juz bo sie lecze

Udost臋pnij ten post

nie oczekuj, ze ktos tu cie zdiagnozuje, bo to tylko moga zrobic lekarze, ale jesli widzisz , ze sobie nie dajesz rady to koniecznie idz do lekarza nie czekaj ,ze samo przejdzie , moze chwilowo odstapi ale wroci jeszcze silniejsze.Badz rozsadna zwroc sie o pomoc.mnie tez wk.............. moja bezwolnosc

Udost臋pnij ten post

a zmien nick bo to wcale nie koniec to ciut inna rzeczywistosc, dla ludzi jak widzisz jest nas tu troche

Udost臋pnij ten post

moj piekny kot spi pod monitorem a ja nie moge, zawsze tak jest jak maz wyjezdza, do rana sie walkuje a potem nieprzytomna caly dzien

Udost臋pnij ten post

o ja chyba te偶 si臋 do艂膮cze:( ci膮gle sie czym艣 zamarwiam i w og贸le teraz ta jesie艅..tylko si臋 wzi膮c i...eh.

Udost臋pnij ten post

wiesz co ale zaraz bedzie zima a po zimie to juz wiosna i bedzie fajnie

Udost臋pnij ten post

a tak naprawde od od momentu jak dopadly mnie te glupiel臋ki to tak naprawde przestalam sie bac innych rzeczy, bo one byly tak gigantyczne ze reszta to pryszcz,nie zamartwiaj sie bo tak naprawde co ci to da?rozwiaze to jakis twoj problem?

Udost臋pnij ten post

Te偶 chcia艂abym si臋 do艂膮czy膰.Chcialabym was wspiera膰 i odwrotnie:) Na pocz膮tek co艣 o sobie.Mieszkam w Gdynii z bratem,rodzice od 4 lat mieszkaj膮 w Norwegii,studiuj臋 dziennikarstwo:) Mama zawsze by艂a dla mnie jak przyjaci贸艂ka:) Niegdy nie bylam dusz膮 towarzystwa i mialam problemy w nawi膮zywaniu znajomo艣ci.Do tej pory nie mam bli偶szych kole偶anek,z kt贸rymi umawialabym si臋 na pogaduchy.Kiedy艣 by艂o mi z tym dobrze.z tym dobrze.Zawsze lubi艂am cisze i spok贸j.Ale od 2 lat odczuwam jak膮艣 wewn臋trzn膮 pustk臋.nigdy dot膮d nie mia艂am potrzeby komu艣 si臋 wygada膰 a teraz mam i to cholernie wielk膮! Mam臋 widuj臋 3-4 razy w roku.. Mam m臋偶czyzn臋 od 2 lat,ale wiadomo faceta nie mo偶na traktowa膰 jak przyjaci贸艂k臋.Nie ma mi臋dzy nami takiej blisko艣ci.Wiem,偶e On mnie kocha ja Jego tak偶e.Jest dobrze. Od pi膮tku siedz臋 chora,zapalenie krtani+przezi臋bienie. Ma spooro czasu 偶eby kilka rzeczy przemy艣le膰.Ci膮gle si臋 czym艣 zamartwiam i wynajduj臋 nowe zmartwienia.Nie moge spa膰.Chodz臋 spa膰 o 2-3.Wstaj臋 nie przytomna..poza tym od d艂u偶szgo czasu czuj臋 si臋 okropnie.czy to ta pogoda?Nie wiem bardzo t臋sknie za mam膮 nie mog臋 doczeka膰 si臋 przerwy 艣wi膮tecznej:) Kiedy dopadaj膮 mnie smutk,stan przygn臋bienia i inne pierdo艂y nie mam dos艂ownie na nic ochoty!Nawet nie dbam w tym czasie osiebie:( Inni mimo stanu przygn臋bienia wychodza z domu,szukaj膮 rozwi膮zania a ja nie.Najch臋tniej le偶a艂abym w 艂贸偶ku gapi膮c si臋 w 艣ciane.Wyka艅czaj膮 mnie hu艣tawki nastroj贸w. po prostu sama juz sobie nie radz臋:(

Udost臋pnij ten post

samotnosc to taka bardzo ludzka cecha, kazdy tego doswiadcza moze tylko tych wrazliwszych to bardziej boli, jesien tez nie sprzyja euforii. dlaczego uwazasz ,ze faceci nie nadaja sie na przyjaciolki kiedy ja uwazam, ze oni sa kapitalne przyjaciolki, sa konkretni,malo ckliwi,ale ale jestes z facetem , piszesz,ze jest wam dobrze i czujesz sie jednoczesnie samotna , hm?masz internet moze zmam mozesz pogdac na skype czy gg, ja tak gadam z siostro , ktora mieszka daleko, widzimy sie w kamerce, czasami o pierdolach a czasami bo musimy sie poradzic. nie pisz, ze nic nie robisz, jestes tu to pierwszy krok.

Udost臋pnij ten post

Tylko czasami my艣l臋,ze to takie g艂upie 偶ali膰 si臋 na jakim艣 forum..My艣l臋,偶e faceci s膮 z innej bajki.A ju偶 w og贸le ten z kt贸rym jestem.Ja czasami chc臋 偶eby tylko wys艂ucha艂 i nie komentowa艂 teksrami w stylu\"nie marud偶,nie narzekaj\"M贸wi艂am mu o tym setki razy..

Udost臋pnij ten post

ten typ- facet , tak ma jak mu mowisz o problemie to on natychmiast nuruchamia zwoje mozgowe by dac ci rade co masz zrobic, choc tego nie oczekujesz wystarczyloby ci by wysluchal przytulil i pomilczal, niestety faceci sa ciut u艂omni oni sie Panu Bogu ciut nie udali dlatego stworzyl potem kobiete.

Udost臋pnij ten post

ja gada nie mam, a z siostra gadam na skype , to wygodny komunikator,ale moje dzieci wola gg

Udost臋pnij ten post

jak przestalam usilnie zrozumiec mojego meza to latwiej jest mi go zaakceptowac, oni sa faktycznie z marsa

Udost臋pnij ten post

sorki jesli cie to urazi, wtedy wydeletuj moja wpowiedz, ale cos czuje tak podskornie ,ze wcale nie jest tak ok z tym facetem,

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰