Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Lola77777: to tak działą rexetin pewnie go bierzesz od niedawna Ada: Zapraszam :) ale ludziska do cholery jasnej gdzie robimy nielegalne zgromadzenie ? trza eNkę kopnąć w dupę :) Póki co narazie mi idzie dobrze hehehe. od tego roku zmieniłem nastawienie do tej pory się trzymama hehehe. Zgredek

Wiutajcie kochani! jak tam wczoraj ploteczki iiyama i zgredek? do ktorej siedzieliscie? ja w koncu zabralam sie do tesciowki z mezem marijke myslami jestem z Toba!!!!!

chyba tez musze ograniczyc jezdzenie... :[ tylko ze ja w ogole nie funkcjonuje! to nie jest normalne! :[ kto zdrowy boi sie wyjsc z domu po chorobie, gada z sasiadem i sie poci z nerwow! wiecei co zastanaiwam sie DLACZEGO chorujemy na nerwice- ps ja mam nerwcie z chyba agorafobia i lekkimi natrectwami .. zreszta jak bede 2 raz u psych moze cos wiecej mi o MNIE powie chyba zaczne co tygodniowa terapie bo cos czuje ze sam lek nic nie da! :[ zle jest chce do domu!!!!

Spalam dzis do 11:30 po tym jak rodzinke wyprawilam i jestem wykonczona....bola mnie chyba stawy w lokciach ,u mnie deszczowo i szaro jak mozna sie dobrze czuc ...brrr ja chce juz wiosny skoro zimy nie ma ,nie bylo jej na swieta to teraz jej dziekuje chce ciepelka i slonca!

Ze snem nie mam kłopotów, wcześniej strasznie w nocy się męczyłam teraz już nie moge spać cały czas.Stałam się leniwa i nic mi się niechce.

Zgredek- tak biore dawke 20 mg od tygodnia...:[ fatalnie... ja chce do psychiatry!! :( musze pogadac!! :(

lola agorafobia pojawia sie czesto w nerwicy szczesliwi Ci ktorzy przy N jej nie maja......ale jak polepsza sie kondycja (przynajmniej u mnie ) to agorafobka slabnie i znika.....teraz nie do konca ale duza poprawa

Może i macie racje z tą moją lewą stroną ,ale czemu to boli dzień w dzień od paru tygodni.Już sama niewiem.W nowy rok obiecałam sobie ,że będzie lepiej niż było,że nie dam się ,a tu gówno mi z tego wychodzi.

Gość zamezna26
ada7777 ja tez nie mamproblemu ze snem ale tak jak ty nic mi sie nie chce....najlepiej siadłabym i płakała......ciagle sobie cos wymyslam tu mie boli tam mnie boli....czasami mowie sobie dosc !!!!!!!!!!! uzalania sie nad sobą trzeba zyc dalej....ja przerwałam spotkania u psychologa bo nie zawsze mogłam na nie jechac mam małe dziecko zreszta pracuje na dwie zmiany ale teraz załuje troche mi brakuje tych rozmow....:(

ada teraz tez jestem leniwa i ociezala....wieczorem mantykuje do pozna bo dobrze sie czuje i chce tak jak najdluzej a pozniej pol dnia \"spie\" lub doslownie spie i jestem na pol zywa

:(( agorafobia mnie wykancza / boje sie wyjsc z domu/ jak mam wyjsc to juz z kims najlepiej/ zapomnij o zakupach w duzych sklepach z ktorych szybko nie moge wyjsc/zapomniej o klubach imprezach/ zapomnij nawet o wyjsciu do fryzjera :( ja nie chce tak zyc! ona mnie sobie podporzadkowala! najgorsza ta swiadomosc- bo wiem co mi jest wiem ze to glupie! ze to ja sobie wkrecam! ale NIE umiem !!!!!! nie umiem inaczej... a natrectwa- 30 razy sprawdzanie zamknietych drzwi gazu, wody itp:(

Gość zamezna26
rrenka037 to tak jak ja wieczorem sie dobrze czuje a w dzien chodze spiaca i słaba ......

Agrofobia też nie odpuszcza ,czasami mam ochote wyjść z domu i iść i iść.Codziennie wychodzę z moim mężem na pół godziny na spacery ,ale co ja przeżywam jak on ze mną idzie ile się musze nasłuchać.Czasami jestem zła ,że tak się od niego uzależniam ,a taka byłam samodzielna.

ada, tak ale zanim dotrwasz do terapi topowinno sie zadzialac chemia,zadna terapia by u mnie nie zadzialal jakbym byla w takim stanie jak przed retexem. ciagle mysllam o samobojstwie, plakalam,spanikowana, nic sie gadac nie dalo, wyjsc na ulice byl strach bo pod tramwaj moglam wpasc albo w leb oberwac a to malo estetyczna smierc. nie lubie chemii ale rozsadek mi podpowiada, ze tak trzeba. lola na efekty jeszcze musisz poczekac moze tydzien moze dwa ale beda napewno. ja naprawde bylam w zlej kondycji, ateraz zaczyna mi sie podobac zycie jeszcze nie hurra optymizm ale jest zmiana. ada martwi mnie twoja reka, moze meliska i relaks z odprezajaca muzyka , hm-ciacho albo czeko jak lubisz albo kapiel w pianie z pachnacymi kropelkami. moja babcia miala fajna metode czesto nosila ze soba pachnaca perfumami chusteczke i czesto ja wachala co sprawialo jej przyjemnosc, ada zrob sobie cos milego.

Lola ja potrafiłam w nocy wstać kilka razy i sprawdzać okna ,drzwi ,gaz itp.Wszyscy się ze mnie nabijali i to sprawdzanie to był początek N.żebym ja wtedy wiedziała ,że to ta franca to był już wtedy ją załatwiła.

Lola777: Ile Tobie wiosen ? Wiem nie powinno się pytać o wiek ale ja łamie stereotypy jestem inny :D Zgredek

:( oby zaczelo dzialac! ale bardzo licze na terapie! bardzo!! :( chce normalnie zyc wiecie wyjsc do hipermark. do kina do klubu pojsc i tanczyc wsrod tlumu, chce nie bac sie , chce wyluzowac nie sprawdzac 30 razy gazu czy wylaczony nie myslec o tym, chce byc jak inni.. ale SAMA nie umiem! mysli samobojcze minely, ale boej sie ze znow wroca do mnie.. powiem o tym tez lekarzowi wszystko jej powiem .. obca osoba a czuje zaufanie do niej i spiewam jej wszystko az dziwne... :(( robaczki mozna sie z tego wyleczyc prawda?? mozna wyjsc!?! mozna znow zyc z usmiechem!! ??

Iiyjama a jak to jednak serce.Co do leków to nie chce ich brać mam ziółka i to mi starczy ,tylko ta ręka mnie dobija.Ból nad sercem pod sercem i pod żebrami to wszystko mnie dobija.

agorafobka jest dla mnie najgorsza ,inne obvjawy sa do zniesienia...ale wylaze co dzien bo nie chce byc zalezna od wyjscia z innymi....nie wyobvrazam sobie siedzenia w domu ,nieraz nosem sie podpieram ale wychodze to moja walka .....

24... a ja juz w takim stanie :( podejrzewam ze N od dawna u mnie byla ale teraz sie na maxa nasilila...

ada ,przeciez sprawdzalas serce ,wiesz ,ze zdrowe ,posmaruj sie masciami przeciwbolowymi ......wiem ,ze boisz sie wszelkich lekowa ale powinnas wziasc przeciwzapalne i przeciwbolowe poczujesz ulge

u mnie 31 za 2 miechy stuknie a to dziadostwo mam od lat huuu hu nie umie do tylu liczyć. dobra ale się dziecioki migacie z odpowiedzią kiedy robimy nielegalne zebranie co ? Zgredek

chętnie bym na to coś powiedział co mi wiecznie kumple mówią ale mogę dostać w ryło a nie chce tego hihihiih Zgredek

ada, jasne ze nie jestem lekarzemi nie powiem ci z cala pewnoscia, ze to nie serce,ale zawal ma jeszcze kilka innych charakterystycznych objawow,gdyby to byl zawal pewnie bys tu z nami nie klikala, odprez sie , prosze,wrzuc na luz siadz wygodnie oddychaj gleboko , pomysl o czyms milym i poczekaj, bo ten bol moze byc stresowym bolem. lola, ja przy retexinie koszmarnie sie poce, i bardzo mi to przeszkadza bo mam mokre wlosy, mokra koszulke u mnie doklada sie jeszcze wiek starczy -przedmenopauzalny, cholera jasna.

Gość zamezna26
ada7777 ja tez miałam tak z tym sercem ciągle i ciagle mnie bolałao miałam wrazenie ze ciagle mi rece drętwieja a szczegolnie lewa wkoncu tak wpadłam kiedys w te mysli ze z nerwow mało co nie zemdlałam...mąz zawiadomił pogotowie i wzieli mnie ale po kilku dniach pobytu w szpitalu okazało sie ze poza nerwica to nic mi nie jest zrobuli mi badania ukg,ekg, holtera .......i do teraz zyje i teraz wiem jak mi sie cos takiego dzieje to odrazu pije magnez.......bo to wszystko stresy albo przemęczenie chodzby nawet tym stresem aha a ordy\nator w szpitalu jak mnie wpisywał powiedział ze mam isc na dyskoteke i dobrze sie bawic..............

no tak zgredek nakreciles sie techno, voltami i bys latal po polsce a ja zrana i niektore panie tutaj to sa o tej porze takie zimowe niedzwiedzice przysypiajace

ada7777: Widzisz ja to mam skleroze postepującą:) -> kolejka zaklepana. narazie pierwsza w kolejce hehehehe Zgredek

iiyama: ja to jestem leniuch na maksa. Zapodaj sobie techniaweczkę niech sobie pogra z pół godziny potem wciągnie. i tak jakoś samo potem nosi. a ja baletuje w robocie hehehe stwierdzili że mi po sylwku jeszcze nie przeszło hehehe zresztąna mnie trzeba brac poprawkę mnie ustawa jużnie przewiduje :) zgredek

jak puszcze ta techniawke jak mowisz to chyba kabelki pogryze znerwow tak mnie bedzie nosic,ja to dwie epoki wstecz, hahahah

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować