liduszka 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Czesć wszystkim Pipek dzieki za pocztę u mnie pogoda super była ciepło jak na wiosnę samopoczucie nawet w normie :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Efcia zycze zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Liduszka witaj,jak samopoczucie?U mnie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Pipus bylam nawet dzisiaj pierwszy dzień w pracy bałam się ale jakoś było ok głowa tylko trochę bolała ale da sie wytrzymać sprawdzalaś pocztę o demnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Liduszka,odebralam poczte wlasnie.Wiesz,z zadnej strony nie powiedzialabym ze Ci cos dolega.Tyle ciepla masz w sobie.Corcia ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Ciesze sie bo wczoraj nic mnie nie telepało wieczorem jak zawsze, spalam jak mops budzik mnie obudził ,tylko wszyscy mnie pocieszaja że z głową to nic nie wiadomo moga być póżniej jakieś dolegliwosci :(:(przynajmniej mi badania zrobili i hemoglobiny mam 13,3 dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Pipek tak to jest człowiek nie zle wyglada a w sobie wiadomo co dusi tę cholere :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Tak hemoglobina jest w normie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Mnie uwazaja,za okaz spokoju i nie wierza ze mi cos dolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Wiesz Lidzia,glowa to glowa,ale trzeba wierzyc ze bedzie ok.bo tomografia jest ok.tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Hej dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Liduszka ciesze sie że już czujesz sie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Pipek co u Ciebie? Jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Witaj Danusiu co prelko u ciebie słychować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Ja dzisiaj miałam mega ból głowy, myślałam , że tego nie wytrzymam, tabletki nie działały, ale jakoś przeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Liduszka dziś u mnie kiepsko , a Ty jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Witaj Dana! u mnie dzis ok.Nawet glowa mnie nie boli.Ale nie chwalmy dnia przed zachodem slonca!!!jak mowi przyslowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Liduszka czy boli Cię jeszcze głowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Pipek to masz szczęście, moja glowa dziś zwariowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Lazilam dzis pare godzin po sklepach,bo taka sliczna byla pogoda.Wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A jutro w Warszawie ma byc 10 stopni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Znam bole glowy i wspolczuje Ci serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Przez bole glowy chodzilam wlasnie na terapie i nabawilam sie nerwicy lekowej!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 U mnie dziś również piękna pogoda, ale ja nie wychodziłam z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 mnie bóle głowy dobijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 mnie tez dobijaja i nie panuje nad nimi-5 lat temu wmowilam sobie tetniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 zaczyna pracować wyobraznia i już gotowe:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 to mamy wiele wspolnego ,tętniaki to moja specjalnośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 8, 2007 jak sobie z tym radzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 ja biore tylko apap i 2 kalmsy na uspokojenie gdy zaczyna dominowac wyobraznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Rozpraszam jeszcze uwage od mysli o glowie np.dzwoniac do kogos i rozmawiajac lub siadam i mysle i nakrecam sie ,wtedy kolatanie serca dochodzi i wtedy juz kaplica!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach