Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

No tak jak ja jestem to wszyscy uciekają !!!! ładnie to tak ???

witam wszystkich. upał taki że za chwilę się rozpłynę. ja chcę zimę :-)

witaj Neciu !!! mam nadzieję ze będziesz miała wspaniały dzięń 🌻

kasia 20 lat z nerwicą? współczuję ci. ja cztery lata i tracę już cierpliwość.

Netka do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić hihi to miał być żart ale coś mi nie wyszedł

jestem troszke sceptycznie nastawiona do wizyty,poniewaz bylam u niego 2 lata temu i leki przepisane(najpierw coaxil-3opak-a pozniej efectin er-1 opak-zupelnie mi nie pomagaly)-lęki nadal mialam-pomagal afobam-przepisany przez lekarza pierwszego kontaktu teraz ogranicza mnie to ze karmie piersia-to juz w ogole pewno nic nie bede mogla brac-chociaz sa przeciez kobiety w ciazy z nerwica i matki karmiace rowniez no nic-zobacze co mi poradzi(nawiasem mowiac lekarz jest ok-cieszy sie dobra opinia i nie jest \"starej daty\") napisze wieczorkiem jak po wizycie pozdrawiam

Witam!!! Lidzia,spac nie mozesz? :) pamietam,ze dzisiaj ktoras z Nerwusek ma urodziny-Ale nie pamietam ktora. :( W kazdym razie dla niej duzo zdrowka,spelnienia marzen.duzo usmiechu na twarzy mimo roznych przeciwnosciom losu.buziaczki. 🌻🌻🌻 Zycze udanego dnia.

Juz wiem-dzisiejsza Jubilatka jest Pelasia!!!!!!!!

Afobamko z lękami mozna sobie naprawdę poradzić,trzeba je oswoić a nie sie ich bać u mnie jak czuje że jakis lęk się czai to rozmawiam z nim ,najpierw grzecznie proszę a potem sie wściekam na maksa i rzucam mięsem i pomaga musisz sie nauczyć co wyzwala u ciebie lęk .I jeszcze jedno co mi pomaga wywalam wszystko z szafy i układam od początku ale tak bardzo szybko po 10 minutach sladu po cholerze nie ma .

kasia100 czytam 3x ksiazke \"oswoic lęk\"i niby potrafie a nie potrafie zreszta w domu czesto czuje sie ok najgorsze zrobily sie wyjscia-ostatnio czesto nawet ze smieciami czy tez z psem....

Pelasiu !!!!!!!!! Z okazji Twoich urodzin w tym zakątku Galaktyki, z okazji Świąt Bożego Narodzenia i wszystkich świąt katolickich, oraz Nowego Roku 2007 życzę Ci: szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego, miłego życia, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podroży, złotej jesieni, poczucia humoru, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, wiecznej młodości, licznego potomstwa, nie zawieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli/elek, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, suto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podroży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, przyjęcia do ważnych organizacji światowych, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności nieba, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, sprawnych hamulców, miękkiego lądowania, dużo nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, mistycznych pieszczot, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie, stabilnej waluty, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny, wielu Pałaców w Niebie, miłosnych kontaktów z pięknymi Aniołami przez całą wieczność...

Afobamko doskonale Cię rozumiem i nie powiem weż sie w garsc bo tak sie nie da Ale metoda małych kroczków najlepiej sie sprawdza dzisiaj powiedz sobie że wyjdziesz na 5 minut sma przed blok i nagradzaj sie za to to naprawdę będzie Twój sukces tylko Twój ale za to jak duzy ściskam Cię mocno i trzymam kciuki

A i jeszcze jedno nigdy nie mów muszę tylko chcę ,jeżeli do czegoś się zmuszamy i nie robimy tego z przyjemnością to dostajemy za to wypłate w postaci kolejnego lęku albo bólu głowy .Ty nic nie musisz ty możesz albo chcesz pamiętaj o tym

Pelasiu dużo, dużo zdrówka, szczęścia oraz spełnienia wszystkich twoich marzeń 👄z całego serduszka ci tego życze 🌼

witam wszystkie kolezanki, nadal szeptem ale gardlo mniej juz boli. gorac na dworze w lozku jeszcze bardziej, mam mlodego kota a mieszkam na 4pietrze, wiec okna ledwie uchylone by nie wypadl, mozna sie udusic, ale kicie kocham i zrobie to dla niej z przyjemnoscia. ammarylis dlaczego nie chcesz nam napisac jak bylo?

Cześć dziewczyny Liduszka Jagoda ja też z tego terenu nie zapominajcie o mnie ja też z rodziny Hanysów hi hi hi hi hi ..................

HI HI Bianka ja nie Hanyska gorol jak to godają hi hi buziolki pozdrawiam

Bianka hi hi nie wiedziałam masz gg to podaj na maila mojego klikajac na mój nik :):):)

Bianka juz wiem pogrzebałan i mam wiem gdzie mieszkasz i Jagoda tez :):):)mam dobrą ale krótka pamiec

Witam wszystkich w ten upalny i dla mnie okropny dzien Moja córcia wymiotyje od trzeciej nad ranem bylam u lekarza to podobno cos wirusowego cos jak rota wirus czy ktos to mial z was ile to moze potrwac ? Jestem zmeczona na maksa

dziewczyny chetnie bym wam wysłała fotke ale nie potrafie jeśli chodzi o obsługe komputera to jestem 100lat za murzynami hi hi hi ............

Afobamko nie wracaj do leków moim zdaniem bez leków jest o wiele trudnielj pokonać nerwice ale nie trzeba póżniej wychodzic z uzależnienia ja to wszystko przechodziłam pragnęłam 4 dziecka by móc sie wyzwolić z leków a brałam wtedy TRANXENE i ANAFRANIL przeszłam piekło ale teraz za mnic nie wróciłabym do leków bo one tylko zagłuszają nerwice a nie lecza masz teraz wspaniałą okazje ja karmiłam piersia 3,5 roku żeby tylko miec pretekst że nie moge brać leków już 11lat żyje z tą cholerą 6 lat brałam leki i nic mi nie dały dopiero zrozumienie na czym polega nerwica troche to zmieniło . Nie będe sie mądrzyc bo czesto tez potrzebuje pomocy ale rozmowa z wami bardzo mi pomaga nie biore nic tylko FLUNARYZINE na zawroty głowy ale o psychotropach nie chce już słyszeć niedawno też sie dałam namówic na AUREX i zaraz przypomniało mi sie piekło jakie przeszłam brałam go 2 dni i koniec koniec na zawsze koniec Pisz do nas dziewczyny ci pomoga wytłumaczą pociesza wesprza ale nie wracaj do leków mam teraz bardzo dobra lekarke neurolog ona mi własnie wytłumaczyła mechanizm działania leków ciesz sie twoim maleństwem każda chwila bo one nogdy nie powróca ja tak straciłam dzieciństwo a raczej niemowlectwo poprzedniego dziecka wtedy córka miała 3 miesiace a ja nie widzac juz wyjscia zaczełam leczenie byłam nie do zycia starsze dzieci zajmowały sie maleństwem a ja ciągle spałam panokowałam jezdziłam z byle pierdoła na pogotowie latka leciały a ja opamietalam sie dopiero jak córka miała iśc do pierwszej komuni . Nigdy bym już nie popełniła takiego błędu przy kolejnym dziecku powiedziałam nie nie wezme nic i nieraz było bardzo ciezko wtedy tuliłam dzieciątko do swego serca i zachwycałam sie ta prześliczna istotka tym wielkim cudem jakim jest urodzenie dziecka a pózniej karnmienie go nie macie pojęcia jaka wtedy cudowna więz sie rodzi .Dzis widze że ten najmłodzy jest zupełnie inny ma w sobie tyle uczucia tyle miłości że wszystkich chciałby nia obdarzyć Zycze ci wytrwania bo naprawde warto Afobamko trzymaj sie dzielnie ......

bianka-zgadzam sie w 100% z tym co napisałas ale chyba potrzebna jest mi ta wizyta-w sensie zebym tez usłyszała od lekarza to-bo dzis rano jak sie umowilam i wiem ze ide to od razu lepiej sie czuje w sensie ze licze na jaka pomoc-wczesniej podkreslalam wielokrotnie ze nie chcialabym wracac do afobamu z ktorego notabene byłam zadowolona łudze sie ze moze przepisze mi cos nowoczesniejszego,bepieczniejszego? a moze mi wystarczy ze bede miala magiczna tabletke w torebce by poczuc sie pewniej? jak juz sie umowilam to pojde bo ciezko mi i mam wyrzuty ze nawet na spacer nie jestem w stanie wyjsc z dzieckiem poprzednio mineły jakies 3 lata nim zdecydowałam sie isc do psychiatry-teraz 3 tyg-nie chce dłuzej czekac bo to meczy mnie i moja rodzine:(

Bianko !! nie chcę Ciebie urazić ,ale juz wiele razy pisałam tu na forum że każdy musi sam decydowac o sposobie leczenia .A mówienie komuś tylko nie leki jest moim skromnym zdanie błędem ,może zrobić niechcacy wiele krzywdy.Czasami żeby przejśc nawet początek psychoterapii lekarze wręcz zalecaja lekkie wyciszenie organizmu .Każdy musi poznac siebie na tyle że będzie wiedział czy leki czy bez nich da radę przezwyciężyć najgorszy czas .Zostawmy tu na forum kwestie leków do rozpatrzenia indywidualnie .A często za maską nerwicy kryje się depresja ,a ztym bez leków niestety bardzo trudno .To jest tylko moja gorąca prośba

Gość jagoda45
cześć Hanyski i pozostałe piękne damy!!!!!!!!!! Pelasiu jakie złożyć Ci życzenia by warte były Twojego westchenia??????? W dniu Twoich urodzin życzę Ci drogowskazów za zakrętach życia i pomyślnych wiatrów na oceanie wyzwań. Dużo zdrowia i radości a uśmiech niech Ci życie uprości. Siły do łamania lodów szczególnie z Panią "N".Całuski

czuje sie troche jak przed wizyta u ginekologa:)\"niewiedziec czemu:)\" odezwe sie jak wroce i uspiuniam synka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować